wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Pisać!!! Bo nie zdążymy!! Jak dobrze, że Kaśka nie czyta postów Czytam, ale jakbym się miała obrażać za to co piszecie to już dawno bym z wami nie gadała - Wieśniaki Ja nie jestem wieśniakiem - powiedziałem "szeroko"
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja nie jestem wieśniakiem - powiedziałem "szeroko" Mieszkasz na Pradze więc jesteś - tak samo jak Malik .
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Macie prezenty? Ja ani jednego poki co, ostro...
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Macie prezenty? Ja ani jednego poki co, ostro... Chociaż dla mnie coś kup
rex Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wawiaki - spamiaki... Brrrrr.... Że też ja Wam pomagam BTW: Łukaszu Rrrrrr - Wszystkiego Naj Naj Naj
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wawiaki - spamiaki... Brrrrr.... Że też ja Wam pomagam BTW: Łukaszu Rrrrrr - Wszystkiego Naj Naj Naj Nie pozostaje nam nic innego jak podziękowac za pomoc [br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 15:45 _________________________________________________Solenizant a co z jakąś imprezką?
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzsiaj o 00:00 wchodzimy do strefy strefy shengen :gwizdanie: :gwizdanie:
rex Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzsiaj o 00:00 wchodzimy do strefy strefy shengen :gwizdanie: :gwizdanie: No to macie zadanie bojowe : Jeszcze przed tą wiekopomną chwilą minimum 990 stron :> U're up to the challenge ?
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 BTW: Łukaszu Rrrrrr - Wszystkiego Naj Naj Naj A dziękuję dziękuję Solenizant a co z jakąś imprezką? A chcesz coś zorganizować ??? Dzsiaj o 00:00 wchodzimy do strefy strefy shengen :gwizdanie: :gwizdanie: I co w związku z tym ??? Chcesz żeby Ci zrobić zdjęcie ???
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Solenizant a co z jakąś imprezką? A chcesz coś zorganizować ??? Organizować to nie, ale chciałabym wziąć udział
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja nie jestem wieśniakiem - powiedziałem "szeroko" Mieszkasz na Pradze więc jesteś - tak samo jak Malik . Bycie niewieśniakiem, to respektowanie pewnych zasad. A ja powiedziałem "szeroko" wiec jestem niewieśniakiem (Jak to w Miś'u było "...ale ja przyniosłem podwawelską..."
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Organizować to nie, ale chciałabym wziąć udział No tak, najłatwiej na wkręta Bycie niewieśniakiem, to respektowanie pewnych zasad. A ja powiedziałem "szeroko" wiec jestem niewieśniakiem (Jak to w Miś'u było "...ale ja przyniosłem podwawelską..." O kurde, aleś walnął wywód - temat do napisania pracy doktorskiej
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Bycie niewieśniakiem, to respektowanie pewnych zasad. A ja powiedziałem "szeroko" wiec jestem niewieśniakiem (Jak to w Miś'u było "...ale ja przyniosłem podwawelską..." O kurde, aleś walnął wywód - temat do napisania pracy doktorskiej Bycie niewieśniakiem oraz ksywa zobowiązuje Głodny jestem
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Bycie niewieśniakiem, to respektowanie pewnych zasad. A ja powiedziałem "szeroko" wiec jestem niewieśniakiem (Jak to w Miś'u było "...ale ja przyniosłem podwawelską..." O kurde, aleś walnął wywód - temat do napisania pracy doktorskiej Bycie niewieśniakiem oraz ksywa zobowiązuje Głodny jestem A ja myslałam, że bycie VIpem zobowiązuje
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Głodny jestem Ja też. A ja myslałam, że bycie VIpem zobowiązuje Przecież w regulaminie nie ma wzmianki, że niewieśniak nie może być VIP'em
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Głodny jestem A ja myslałam, że bycie VIpem zobowiązuje No, co Ty , status VIPa nie znaczy, że mam nie jeść
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Chcesz żeby Ci zrobić zdjęcie ??? Tobie już zrobili i nie tylko zdjęcie ale i filmik :polew:
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nadal sie nie czuję oooo to widzę że było bardzo szeroko
Rekomendowane odpowiedzi