wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No, jestem pod wrażeniem ile napisaliscie. Nawet sprobuje czesc przeczytac
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 No, jestem pod wrażeniem ile napisaliscie. I to same konkrety O niechcący sie nowa strona rozpoczeła
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Szkoda czasu Wiciu.. W skrócie, Brynia wgrała swoje fotki na golasa, a ŁukaszR przyznał się do tego że jest gejem
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie wiesz kto to bej? bej czy gej ??? chyba, że to to samo :> albo , BOB http://pl.youtube.com/watch?v=yhdDMwf9QrQ :polew:
wit.s Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie dalem rady wszystkiego. Opedzilem tylko istote rzeczy Foty - bomba. Czekamy na ciag dalszy. Daliscie sie zmanipulowac Bryni glosowaniem, a szlo w calkiem dobra strone. Brynia
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 kto późno przychodzi... [br]Dopisany: 20 Grudzień 2007, 23:56 _________________________________________________17 stron! No rormalnie jutro pęknie tysiak
T-żółw Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Foty - bomba wrzuciłes sobie na tapetę?....szczególnie to 2 :> z innej beki dostałem takie PW od jakiegos nowego: cześć w Twojej okolicy (Jaworzno -Jeleń) jest (tak mi sie wydaje ) fajny warsztat z VAG`iem do jak coś to napisz to dam Ci namiar. Może wizyta Cię troszeczkę ożywi T-żółw tez dostaliscie?
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Co jest gdzie Wy wszyscy jesteście ??? z innej beki dostałem takie PW od jakiegos nowego: cześć w Twojej okolicy (Jaworzno -Jeleń) jest (tak mi sie wydaje ) fajny warsztat z VAG`iem do jak coś to napisz to dam Ci namiar. Może wizyta Cię troszeczkę ożywi T-żółw tez dostaliscie? Nic nie dostałem. Kurde nie było mie parę godzin i jak zwykle tona postów Nie wiem czy uda się dociągnąć do tego 1000 Mie spać - pisać
poziek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 fakin shit...wszystko przeczytalem... chcialem powiedziec tylko ze moja next fura bedzie zza oceanu...
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 taa pewnie uciekles do łozka po druga część prezentu I tu się niestety pomyliłeś Lukasku eh te Anki Noooooooooooooo, ech te Anki Szkoda czasu Wiciu.. W skrócie, Brynia wgrała swoje fotki na golasa Gdzie, gdzie, gdzie, gdzie, gdzie ????????????? :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: a ŁukaszR przyznał się do tego że jest gejem A Ty się niby nie przyznałeś co ???
spanky Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 A co się w końcu wysrało? Zdiagnozowaliście? Nie, nawet go nie odpalalem. Lukasz zerknął pod mache i stwierdzil znaczne wycieki oleju na przewodach doprowadzajacych powietrze za turbina + zawalony EGR. Choć olej jest około 2 mm ponad minimum. Ściągnęliśmy barachło na strzeżony i jutro szukam desperata co mi to naprawi. czyli diagnoza przez telefon sie potwierdzila .....
lukaszr Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 czyli diagnoza przez telefon sie potwierdzila ..... Tak mi się zdaje, że to to - dzięki za pomoc :th: Po tej sytuacji jestem bogatszy o kolejne doświadczenie :th:
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzień dobry chyba faktycznie dobijecie do tego 1000, chociaż w to nie wierzyłem...
boberek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Whoah... niezle, ciekawe jakie przyczyny... Tak jak napisałem. Najprawdopodobniej popuściła turbina. P.S. Jakby co to to jest aktualna mapa fotoradarów STACJONARNYCH w Warszawie. I one na pewno są. 1. Pułkowa /Wóycickiego 2. Czecha/Kajki 3. al.Stanów Zjednoczonych/Międzynarodowa 4. Trasa Toruńska/ok.centrum handlowego Targówek 5. Słomińskiego/most Gdański 6. Drewny/Przekorna 7. Pileckiego/Herbsta
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 siemanko już mi się wczoraj nie chciało pisac kolejnego posta żeby mi Flyer od dzikich osłów nie nawsadzał znowu ale średnią postów na SWW mieliśmy 262 dzisiaj zamykamy 1000
letallec Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 czyli diagnoza przez telefon sie potwierdzila ..... Tak mi się zdaje, że to to - dzięki za pomoc :th: Po tej sytuacji jestem bogatszy o kolejne doświadczenie :th: Fu...k. Ale mam pecha. Furacz sie rozsypal przed samymi swietami. Rogal nie odbiera, na przasnyska moge dostarczyc fure, ale odbior dopiero po nowym roku. Gorzej byc nie moze.
Rekomendowane odpowiedzi