Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Malik tak jak pisza cieple powietrze ewentualnie cieply plyn moze byc mocz ja to najgorzej mialem jeszcze w starej A4 jak mi ten metalowy dzyndzelek zamarzal od otwierania klapy bagaznika
Al_Capone Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 dzyndzelek zamarzal od otwierania klapy bagaznika Wlasnie Lukas mam to samo z klapa. Proadziles cos na to? Do poki jest caly czas -coś to jest spoko ale jak sa wachania +/- to mi sie woda zbiera a potem przymarza. Wlamywanie sie przez fotele do bagaznika moze byc do momentu pierwszej wymiany kola
malik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Malik tak jak pisza cieple powietrze ewentualnie cieply plyn moze byc mocz Dobra, to zaczynam pić kawe za kawą a za godzinę idę na parking Tylko żeby mnie policja nie zwinęła za obszczywanie aut.
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Malik tak jak pisza cieple powietrze ewentualnie cieply plyn moze byc mocz Dobra, to zaczynam pić kawe za kawą a za godzinę idę na parking Tylko żeby mnie policja nie zwinęła za obszczywanie aut. Lecę w to woerzyć. Prędzej sobie ... niż na własne nalejesz Cemu nie kupisz odmrażacza do szyb i nie spryskasz wszystkiego dookoła?
Al_Capone Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Cemu nie kupisz odmrażacza do szyb i nie spryskasz wszystkiego dookoła? Jeszce dostanie wysypki, albo coś...
Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wlasnie Lukas mam to samo z klapa. Proadziles cos na to? oczywiscie ze poradzilem sobie z tym problemem rozwiazanie bylo prostrze niz myslalem wystarczylo zmienic samochod teraz juz mi nic nie zamarza
lukaszr Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 oczywiscie ze poradzilem sobie z tym problemem rozwiazanie bylo prostrze niz myslalem wystarczylo zmienic samochod teraz juz mi nic nie zamarza W traktorze tego problemu nie ma
Aydaho Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 adaho to ty z Tarchomina jezdzisz ? sąsiedzie a z jakiej ulicy ? woow .. z Picassa ..witam sąsiada [br]Dopisany: 03 Styczeń 2008, 11:09 _________________________________________________a może jakiś spocik noworoczny ... przez te święta i sylwestra wyleciały nam z grafika dwa wtorki moze jutro ?
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 moze jutro ? Mnie tam pasuje .. we wtorek mam komisje wojskową w LBN i sie nie wyrobie .. a poźniej powiedzą , że był raz zVagował sie i juz go nie widac
spetsnaz Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 mnie też jutro pasi.. jak reszta??
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 jacy wy niecierpliwi poczekajcie do wtorku no chyba, że jakieś wyjście na piwko jutro to ja oczywiście się pisze
Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja dopiero na wtorek sie ustawie wczesniej nie ma jak
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Browara nie zrobimy jutro ?? Cipeńki moje??
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wtorek, nie kombinujta Tak poza tym- Jest ktoś tu kto robi stronki www , wizytówki , loga itp ? Flyer ty coś miałeś kiedyś w podpisie ?
Italiano Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wtorek, nie kombinujta Tak poza tym- Jest ktoś tu kto robi stronki www , wizytówki , loga itp ? Flyer ty coś miałeś kiedyś w podpisie ? Ja mogę coś załatwić, mam takiego pracownika.
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wypraszam sobie... ja nie robie stronek
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wypraszam sobie... ja nie robie stronek To juz nie wiem , u kogoś w podpisie był link do portfolio [br]Dopisany: Styczeń 03, 2008, 04:26:19 _________________________________________________ Ja mogę coś załatwić, mam takiego pracownika. A nie wiesz czy to droga rzecz ? Taka prosta strona z paroma bajerami
Rekomendowane odpowiedzi