angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Krzyniek szesc...... 1.Lukas 2.Norbi 3.Letallec 4.Krzyniek 5.Slaweq 6.Angela
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 TY hm..... Krzyniek a co Ty sie tak zdziwiłes, że sie wprosiłem na impre? :>
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 TY hm..... Krzyniek a co Ty sie tak zdziwiłes, że sie wprosiłem na impre? :> wiedziałem wcześniej niż myślisz
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 wiedziałem wcześniej niż myślisz A to ciekawe musze przyznać :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 wiedziałem wcześniej niż myślisz A to ciekawe musze przyznać :gwizdanie: mam nadzieje że tym stwierdzeniem nie spędziłem Ci snu z powiek :>
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 mam nadzieje że tym stwierdzeniem nie spędziłem Ci snu z powiek :> eee no cos Ty... ja mam spanie spokojne
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 eee no cos Ty... jesli mamy nom jeśli mamy a jeśli nie .....
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 heh ja juz zrobilem moderacje posta ale udalo Ci sie go wyłapać :>
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 heh ja juz zrobilem moderacje posta ale udalo Ci sie go wyłapać :> wiem no nic na dziś ja kończę, muszę mykać spac
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no nic na dziś ja kończę, muszę mykać spac ja tez ide kimac bo o 6.10 znowu budzik sie odezwie
adamooo Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no chłopaki nie wiem czy powinienem to mówić ale powiem..mamy w klubie 2 nowych bamboków :gwizdanie: Poziu i lukaszr..dzisiaj pierwszy raz na siłowni byli..więc trzymajmy kciuki żeby zakwasów nie było
spanky Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 no chłopaki nie wiem czy powinienem to mówić ale powiem..mamy w klubie 2 nowych bamboków :gwizdanie: Poziu i lukaszr..dzisiaj pierwszy raz na siłowni byli..więc trzymajmy kciuki żeby zakwasów nie było :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kaśka Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 A ja jeszcze nie wiem czy dam radę. Postaram się, ale ten weekend szykuje sie tak, że nie wiem czy dam radę. ;(
poziek Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 no chłopaki nie wiem czy powinienem to mówić ale powiem..mamy w klubie 2 nowych bamboków :gwizdanie: Poziu i lukaszr..dzisiaj pierwszy raz na siłowni byli..więc trzymajmy kciuki żeby zakwasów nie było :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty leszczu weź się w garść biceps robie to 53cm i odpuszczam :>
spanky Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 no chłopaki nie wiem czy powinienem to mówić ale powiem..mamy w klubie 2 nowych bamboków :gwizdanie: Poziu i lukaszr..dzisiaj pierwszy raz na siłowni byli..więc trzymajmy kciuki żeby zakwasów nie było :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty leszczu weź się w garść biceps robie to 53cm i odpuszczam :> biorac pod uwage ze teraz masz 30 cm [w puchowej kurtce]... to moze Ci zycia nie starczyc .... :polew: he he he to w Wiśle chlopaki bedziecie sie preżyc ....
Hugo Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Ludzie, ja wypije za was w Lublinie.. A ja nic o tym nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi