letallec Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Stoi znak ograniczenia, wiec jadac szybko sam jest sobie winien. Po sladach jakie zostaly to bylo GRUBO ponad 100, a mozna 50.
Kaśka Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Panowie, kiedy sie spotykacie w najbliższym czasie ???? chciałbym dołaczyc do grona na jakims spociku. Wtorek Fort Wola 19ta, chyba, że bedzie ciepło to może być spotkanie w Promenadzie, ale chyba jeszcze za wczesnie.
spanky Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Panowie, kiedy sie spotykacie w najbliższym czasie ???? chciałbym dołaczyc do grona na jakims spociku. przyszły wtorek albo czwartek/piatek w Wiśle ...
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Panowie, kiedy sie spotykacie w najbliższym czasie ???? w kazdy Wtorek Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac
Kaśka Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Panowie, kiedy sie spotykacie w najbliższym czasie ???? w kazdy Wtorek Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac Sorry Boss
Tosik Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Panowie, kiedy sie spotykacie w najbliższym czasie ???? w kazdy Wtorek Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac Sorry Boss Porządek musi być :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac Sorry Boss Oj myślę, że zwykłe Sorry Boss (nawet pisane z dużej litery) nie wystarczy
Gość MorgothV8 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Nareszcie jutro odbieram mojego piz*..atego paździocha
letallec Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Nareszcie jutro odbieram mojego piz*..atego paździocha Po 2 miesiacach, co? Pewnie ze 3 dni nie bedziesz wysiadał
Gość MorgothV8 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 No nakupie piwa i żarcia i będe w nim nocował
Kaśka Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac Sorry Boss Oj myślę, że zwykłe Sorry Boss (nawet pisane z dużej litery) nie wystarczy Moge jeszcze dodać Please, Forgive me Boss :>
krzyniek Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 No nakupie piwa i żarcia i będe w nim nocował a to jeździł nie będziesz >? bo po "pifku" to tylko będziesz nocował
Gość MorgothV8 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Jeździł nie będę - tyle wydam na naprawę że na benzyne już nie zostanie ..... (oczywiście żartuję )
lexpar Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Poziek!!! To jeszcze przyklej do niuni wstążeczki, na machę bukiet kwiatków i wtedy jedź do Wisełki :ale będzie kox:
Italiano Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Poziek!!! To jeszcze przyklej do niuni wstążeczki, na machę bukiet kwiatków i wtedy jedź do Wisełki :ale będzie kox: I jeszcze o balonikach nie zapomnij [br]Dopisany: 28 Luty 2008, 11:26 _________________________________________________ Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac Sorry Boss Oj myślę, że zwykłe Sorry Boss (nawet pisane z dużej litery) nie wystarczy Moge jeszcze dodać Please, Forgive me Boss :> A kwiatki wysłałaś na przeprosiny?
poziek Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Poziek!!! To jeszcze przyklej do niuni wstążeczki, na machę bukiet kwiatków i wtedy jedź do Wisełki :ale będzie kox: to był mój misterny plan!! a teraz... musze coś nowego wymyslec
krzyniek Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Poziek!!! To jeszcze przyklej do niuni wstążeczki, na machę bukiet kwiatków i wtedy jedź do Wisełki :ale będzie kox: I jeszcze o balonikach nie zapomnij [br]Dopisany: 28 Luty 2008, 11:26 _________________________________________________ Kaska prosze mi tu nie mieszac spotkanie tak jak w temacie jak zmienie miejsce to dam znac Sorry Boss Oj myślę, że zwykłe Sorry Boss (nawet pisane z dużej litery) nie wystarczy Moge jeszcze dodać Please, Forgive me Boss :> A kwiatki wysłałaś na przeprosiny? no Kasia co do kwiatów to wiem z doświadczenia ze się znasz :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Kaska wiem z doswiadczenia a robie spoty juz od 2 lat ze takie mieszanie nie pomaga w spotach bo juz tak raz bylo ze czesc w FW a czesc na Torwarze decyzja o przeprowadzeniu miejsca spotowego bedzie bo wiekszosciowym przeglosowaniu ze juz jest na tyle cieplo ze mozemy sobie pozwolic ale bardziej bedzie to koniec marca poczatek kwietnia takze jak narazie zapraszam Wszystkich chetnych do FW buziaczki slimaczki
Motor Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Kaska wiem z doswiadczenia a robie spoty juz od 2 lat ze takie mieszanie nie pomaga w spotach bo juz tak raz bylo ze czesc w FW a czesc na Torwarze decyzja o przeprowadzeniu miejsca spotowego bedzie bo wiekszosciowym przeglosowaniu ze juz jest na tyle cieplo ze mozemy sobie pozwolic ale bardziej bedzie to koniec marca poczatek kwietnia takze jak narazie zapraszam Wszystkich chetnych do FW buziaczki slimaczki racja pewno.. ale jakby w poniedziałki spoty były to bym sie zjawiał co jakis czas :/ a te wtorki...poza zasiegiem
Rekomendowane odpowiedzi