Gość Tomboy Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 a Co wy dzisiaj tacy nie aktywni?????????
Wihajster Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 dostali za koszulki opr od Huga i siedza cicho :razz: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 buhhha wszyscy dostali ty tez :razz: a ja tam tylko raz sie wypowiedzialem ze Towar Ok :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 a Co wy dzisiaj tacy nie aktywni????????? ekipa powoli szykuję sie do snu zimowego :razz: wczoraj byli u mnie adamooo i ono - mini spocik był spocik na lodach z hhackiem sobie zrobiliśmy tydzień temu :smile: czyli aktywność w normie acha kolega kupił w końcu Imprezę GT 250 KM banan permanentny :mrgreen: może wpadnie do mnie dzisiaj na testy...wtedy doopiero będę aktywny
Lukas Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 powoli szykuję sie do snu zimowego no Żółw ladnie to teraz 5 minutowki przejda na sezonowki
Gość Tomboy Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 a jesienny sobie odpuszczasz????????
Norbi Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 a Co wy dzisiaj tacy nie aktywni????????? ekipa powoli szykuję sie do snu zimowego :razz: wczoraj byli u mnie adamooo i ono - mini spocik był spocik na lodach z hhackiem sobie zrobiliśmy tydzień temu :smile: czyli aktywność w normie acha kolega kupił w końcu Imprezę GT 250 KM banan permanentny :mrgreen: może wpadnie do mnie dzisiaj na testy...wtedy doopiero będę aktywny No pozazdroscic takiej jaaazdy :mrgreen:
poziek Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 weee tam imprezy są dla drechów... Evami się jeździ... a taką impreze w grudniu objade swoim cichaczem, możesz nas już Żółwiu ustawiać Oniak stary może w końcu Ci radyjo oddam?? Panowie mam taką miejscówe w Sopocie, że wam uszy zwiędną Szukam auta na sobote na WESELE - musze wieźć świadka i wódke :twisted: tomboy co z dzagiem? Oniak weźmiesz X3 ?? ktośma jeszcze coś ciekawego do polecenia?? Czy wziąć może najszybszą ośke w Polsce?? ??
T-żółw Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 weee tam imprezy są dla drechów... Evami się jeździ... a taką impreze w grudniu objade swoim cichaczem, możesz nas już Żółwiu ustawiać he he z chęci zobaczę, w końcu Audi musi królować :razz: EVO droższe niz SI GT, fajne jest u naszego bartusia w Auto GT, srebrne Evo VIII :twisted: za 115. tys Czy wziąć może najszybszą ośke w Polsce?? ?? to by było najszybsze wesele w Polsce :razz: może tombój Springerem podjedzie ...to by był lans na weselu :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 tomboy zachorowal i sie zakochal - brakuje mi 15k do S8.... PS. chce ktos kupic nerke??????? [ Dodano: 2006-09-23, 12:09 ] Czy wziąć może najszybszą ośke w Polsce?? ?? Springerem bym go przejechal, objechał, wjechał, rozdeptał itp. itd.° ° - niepotrzebne skreślić
adamooo Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Te obiboki a może jakiś spot jutro np w Zalesiu Grill, relax itd. ? Ktoś chętny..? Jak coś to ja i Oniak dajemy.. Najlepiej jakoś rano hm..10-11
T-żółw Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Ktoś chętny..? z kobitami dajecie, czy same chłopy :?: ja mam juz dzień jutrzejszy ustawiony ale... acha o 10 to ja jeszcze śpię :mrgreen: piękna pogoda - dzisiaj na lodach z karolajną byliśmy - było tylko jedno B6 avant nie klubowe - byłem w koszulce klubowej
adamooo Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Piknik może być z kobetami..ja może wezme siostre Żółwiu pakuj rajstopy, zabawki i kiełbaski i dajemy..zrobimy wieś i nie zapomnij o foremkach :razz:
Gość Tomboy Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 kurde, pewnie bedzie fajnie ale juz jestem ustawiony na 15 w łomiankach...... Milej zabawy zycze
Lukas Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 No panowie tylko tam sie nie schlac bo nie ma mnie to nie ma kierowcy :razz:
KICHOL Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 No dziadki, spocikujemy we wtorek????Byłem na wczasach oglądałem mewy fajne lachony na emeryturze ale dzika żadnego nie widziałem :mrgreen: [ Dodano: 2006-09-24, 17:35 ] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: "Motocyklista nie stosował się do znaków drogowych, przekraczał dozwoloną prędkość, m.in. w miejscu, gdzie było ograniczenie do 90 km/h, on jechał z prędkością 230 km/h, a tam gdzie było ograniczenie do 40 km/h - wideoradar wskazał 176 km/h. Motocyklista popełnił wykroczenia, za które, według taryfikatora, powinno być nałożone w sumie 121 punktów karnych" - powiedziała Magdalena Jędrejek z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Lublinie. HAHAHAHAH moze to powinno być gdzie indziej ale nie mogłem się oprzeć. To w Łęcznej tak jeżdżą to :Lukasa strony :twisted:
Lukas Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 No to to jest prawdziwy Dzik a no bardziej Prezesa strony ale to samo wojewodztwo Panowie a kto juz widzial BMW na 2 koleczkach mial ktos juz okazje poznac osobiscie :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 No to to jest prawdziwy Dzik a no bardziej Prezesa strony ale to samo wojewodztwo Panowie a kto juz widzial BMW na 2 koleczkach mial ktos juz okazje poznac osobiscie :mrgreen: ...rozwin wątek - jest późno i nie nadążam......
T-żółw Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 chyba chodzi o nowe policyjne BMW - motór z radarem :razz: ale ja nic o tym nie wiem bo zawsze jeżdże przepisowo :!:
Gość Tomboy Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 pieprze te motorki z radarkiem...
Rekomendowane odpowiedzi