FABSON Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mnie tez dzis niektórzy wzieli za nowego , ale to chyba moja wina bo rzadko bywam na spotach, ale znowu nie z mojej winy tak sie dzieje TORWAR duzo lepsza miejscówa niż FW podziemia dobijały pozdro
Italiano Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pierwszy spocik na świeżym powietrzu można zaliczyć do udanego, pogoda dopisała, pozdrawiam nowych i zapraszam na kolejne spoty :th: Boberek czy już wiesz kto mnie szukał? Jakiegoś Adriana z Gocławia?
celnik Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no ja jestem jednym z tych nowych. Spoko macie klimat :>[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2008, 23:30 _________________________________________________koledzy mam pytanie gdzie mozna nabyc pokladki pod tablice z logiem itp?
SebMis Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pierwszy spocik na świeżym powietrzu można zaliczyć do udanego, a u mnie odwrotnie ;(, padła mi VP44, wielkie podziękowania dla Lukasr za podjechanie do mnie z lapkiem i holowanko do serwisu i niestety znowu wydatki
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Adrian puść mi te logi na [email protected]
Norbi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pierwszy spocik na świeżym powietrzu można zaliczyć do udanego, a u mnie odwrotnie ;(, padła mi VP44, wielkie podziękowania dla Lukasr za podjechanie do mnie z lapkiem i holowanko do serwisu i niestety znowu wydatki f*ck... współczuje stary
boberek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pierwszy spocik na świeżym powietrzu można zaliczyć do udanego, pogoda dopisała, pozdrawiam nowych i zapraszam na kolejne spoty :th: Boberek czy już wiesz kto mnie szukał? Jakiegoś Adriana z Gocławia? chciłbym wiedzieć ale ja Cie podobno wywiozłem ale ty nie jestes z gocławia no kolesie dobrzy byli dobrze ze mi przez pomyłke twarzy nie zmasakrowali tylko najpierw sie zapytali
lukaszr Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a u mnie odwrotnie ;(, padła mi VP44, wielkie podziękowania dla Lukasr za podjechanie do mnie z lapkiem i holowanko do serwisu i niestety znowu wydatki Spoko, nie ma problemu jesteś już 3 na moim koncie holowań KLubowiczów My przynajmniej przy holowaniu nie rozwaliliśmy sobie autek jak co poniektórzy, aczkolwiek linka pękła akurat przy radiowozie i Panach Policjantach, którzy opierd.olili nas za brak trójkąta z tyłu Sebek jestem ciekawy tylko czy cała pompa do regeneracji czy tylko jej sterownik, bo błąd był ewidentnie sterownika (brak komunikacji) - chyba, że tak wygląda objaw padniętej VP44. Acha, laptop cały - ten cholerny zasilacz samochodowy się popsuł
SebMis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Acha, laptop cały - ten cholerny zasilacz samochodowy się popsuł uff, to się cieszę, jeszcze raz WIELKIE PODZIĘKOWANIA
Reggi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Szpot fajny bo w "plenerze" :> Tylko jakoś tak nie zabardzo stałem z czasem
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 SebMis, wspolczuje Mam nadzieje, ze nie zarazilem wczoraj swojej VP celnik, ramek na razie nie ma...
krzyniek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pierwszy spocik na świeżym powietrzu można zaliczyć do udanego, pogoda dopisała, pozdrawiam nowych i zapraszam na kolejne spoty :th: Boberek czy już wiesz kto mnie szukał? Jakiegoś Adriana z Gocławia? chciłbym wiedzieć ale ja Cie podobno wywiozłem ale ty nie jestes z gocławia no kolesie dobrzy byli dobrze ze mi przez pomyłke twarzy nie zmasakrowali tylko najpierw sie zapytali na Twoje szczęście to była jakaś nowa generacja ABS_ów najpierw zapytali :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a jak Wam sie podobała moja nowa TurboSkoda jak wracaliśmy deptałem ją ale to pieprzone 1,6 wogóle nie jedzie i tylko widziałem Wasze tylne loga OOOO znikające za zakrętem
lukaszr Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To Ty wczoraj jakas Skoda byles? Ty to masz refleks Mihaóek
tomaszu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 na Twoje szczęście to była jakaś nowa generacja ABS_ów najpierw zapytali :gwizdanie: Hmm, typowe ABSy nie jeżdzą Fordami Mondeo...
poziek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To Ty wczoraj jakas Skoda byles? Wiesz kto jeździ skodami ?
Rekomendowane odpowiedzi