moskal Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 podobno cennik wiosenny obfituje w wiele promocji które nigdy nie miały miejsca w A4-klubie cena nie gra roli , mechanik mi powiedział ostatnio ze mi kable nie łączą przy wtyczce i nie wiem czy mu wierzyc , chce podpiac i sprawdzic czy faktycznie tak jest póki mam jeszcze rozbabrany tunel po montażu podłokietnika. jesli faktycznie tak jest to bede musiał wymienic wiązke i tyle. Adeli nic nie dolega (chyba) , chciałem tylko profilaktycznie sprawdzic bo nie była podpinana odkąd ją mam ( ponad rok )
angela Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no siemanko wróciłem cały ale było ostro mała urodziła się o 20:20 ma 50 cm i wązy 2500 gr. - troszkę mało ale dr. oznamiła że od jutra cycek i będziemy ją tuczyć. Cała i zdrowa :th: :notworthy: ja chyba nie - właśnie się zalewam łychą dziękuję Wam WSZYSTKIM za ciepłe słowa a teraz ide się walnąć na wyro bo trace dosłownie kontakt z bazą Adaho gratulacje...... Teraz czekamy na foto najmlodszej klubowiczki...... [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 10:18 _________________________________________________ a i dla dzisiejszych Łukaszów Najlepszego imieninowo :drunk: :drunk: Oniak, Lukas Lukaszr itd itp. tez sie przylaczam do zyczen.......Wszystkiego Najlepszego chlopaki..... :drunk: Lukas dla Ciebie to podwojne zyczenia........ z Okazji Urodzin tez Wszystkiego Naj..... :drunk:
Lukas Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chłopaki jak tak patrze na pogode to jakos tak ladnie jak zacznie po 18 lac to jedziemy na Promke jak bedzie sucho to Torwar tak jak w temacie
AndyN Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o Promenadę. W którym dokładnie miejscu się spotkamy? Nigdy tam jeszcze nie byłem (na spocie) Są tam jakieś kanapki?
malik Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chłopaki jak tak patrze na pogode to jakos tak ladnie jak zacznie po 18 lac to jedziemy na Promke jak bedzie sucho to Torwar tak jak w temacie Hehe... zdążysz w ostatnim momencie zmienić zapis w temacie wątku?
Lukas Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 i tak dzisiaj juz po ptakach bo polowa bedzie na torwarze ale ok Promka parking na samej gorze wyżej sie juz nie da wjechac rog północno zachodni
Reggi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 adaho Graty chłopie Jeszcze pare lat a kawalerka bedzie wdzierała sie drzwiami i oknami Lukas Wszystkiego Naj
wit.s Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wszystkie Lukasy - najlepszego. Lukas, ten Lukas - najlepszgo X2
poziek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wszystkiego naj dziewczynki i dzewczęta Lukaszynki :th:
moskal Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 to widze ze towarzystwo dzieli sie na pół. kto gdzie jedzie ????
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=351121271
Reggi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=351121271 Licytuj ... bedziesz superbohaterem A4 klubu to widze ze towarzystwo dzieli sie na pół. kto gdzie jedzie ???? Ja jade na Torwar bo na promke mogę nie trafić
wit.s Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 to widze ze towarzystwo dzieli sie na pół. kto gdzie jedzie ???? Wszyscy Torwar
spetsnaz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 to jeszcze nic.. :> ambient jak ambient
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja jade pod dach, czyli na Promke, tak? (o ile dojade dzis do stolycy)
Reggi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja jade pod dach, czyli na Promke, tak? (o ile dojade dzis do stolycy) Chyba tak W temacie pisze Promka wiec i ja tam jade ...tylko jak tam z tarchomina ?
Rekomendowane odpowiedzi