menge Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 nooooo kurczaczki pieczone ja jestem świeżyzna :> na ślizganie to chyba się osobiście nie będe pisał bo moja A4 ma swoje lata,dopiero co ją mam i boję się żeby nie zasłabła ale z miłą hęcią poznam was i popatrzę na ślizgi, jakby coś to dorze by było w weekend. Menge. [email protected] Kolega to przeczyatał tylko pierwszego posta W temacie masz napisane miejsce i termin spotkań :th: masz rację brachu póżniej się skumałem :gwizdanie: jak będę czasowy to przejżę w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz [br]Dopisany: 03 Maj 2008, 14:35 _________________________________________________ nooooo kurczaczki pieczone ja jestem świeżyzna :> na ślizganie to chyba się osobiście nie będe pisał bo moja A4 ma swoje lata,dopiero co ją mam i boję się żeby nie zasłabła ale z miłą hęcią poznam was i popatrzę na ślizgi, jakby coś to dorze by było w weekend. Menge. [email protected] Kolega to przeczyatał tylko pierwszego posta W temacie masz napisane miejsce i termin spotkań :th: resztę sobie wydrukował i oprawił będzie czytał jak powieść zaraz powieść raczej telenowelkę
Reggi Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Raggaman gratki kolorku :th: Dzięki :th: Panowie/Panie .... wracajta z tego długiego łikendu bo nudy
AndyN Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Chyba stoją w korasie... :gwizdanie: Ciekawe któremu się pażdzioch w korku zagotuje .....
moskal Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 W czwartek około południa baaaardzo dużo traktorów stało w Łomiankach w korku z podniesieonymi maskami
Hugo Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Chyba stoją w korasie... :gwizdanie: Gadałem niedawno z LukszemR to właśnie wszedł do domu :th:
Lukas Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 nie no ekipa 3 szybkich A4 wrocila 16:30 nawet Zółw dawał rade a Łukaszr ma nowa ksywke discopolo
poziek Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 nie no ekipa 3 szybkich A4 wrocila 16:30 nawet Zółw dawał rade a Łukaszr ma nowa ksywke discopolo A ja słyszałem, że kaskader I ta sama ksywka dla Alvaro AAAaaa i oniaczek też nowa ksywka... "z dyńki"
Lukas Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 kaskader Kaskader to tez AAAaaa i oniaczek też nowa ksywka... "z dyńki" ale na samego beckhama sie porywał Działo sie
ono Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Eeee no był kox , sie wypiło nie mało hyhy , szkoda tylko że pogoda w ostatnie 2 dni była średnia .
lukaszr Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Eeee no był kox , sie wypiło nie mało hyhy , szkoda tylko że pogoda w ostatnie 2 dni była średnia . Mister "dyńka" się odezwał :polew: Kurde, że ja nie miałem wtedy przy sobie telefonu komórkowego i nie nagrałem tego. Dostałbym chyba za to oskara
T-żółw Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 z majówki - pogoda ale towarzycho akcje balety
ono Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Dostałbym chyba za to oskara Oj myśle że lepszym filmem byłby twój lot na banie z kutra , hahahah , jeszcze do tego kolege pociągnąłeś żeby tylko z ciebie sie cała plaża nie śmiała , :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Oj myśle że lepszym filmem byłby twój lot na banie z kutra , hahahah , jeszcze do tego kolege pociągnąłeś żeby tylko z ciebie sie cała plaża nie śmiała , :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ojej, może już nie wspominajmy tego, bo dla mnie i Alvaro nie do końca było to ciekawe przeżycie P.S. Chyba nikt się nie obrazi jak przedstawię przebieg wydarzeń: Chwila przez lotem z kutra: Chwila zaraz po locie z kutra:
T-żółw Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 hehe huk był niezły jak spadliście...az mewy odfruneły z plazy :> z ciekawostek majówkowych.. oniak na pierwszym ognisku miał spotkanie trzeciego stopnia z.... jaszczembiem chyba
wit.s Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Fotostory za***iste :polew: Dawać mi to do Bravo Girl :polew:
Rekomendowane odpowiedzi