hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Ja chciałem tylko powiedzieć, że czuję się mało komfortowo jeżeli ktoś obrabia mi dupe stojąc 5 metrów obok. A potem się ładnie do mnie uśmiecha. O tak: To trzeba podejść i zaje....ć nie krępować się !!
Kaśka Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Ja chciałem tylko powiedzieć, że czuję się mało komfortowo jeżeli ktoś obrabia mi dupe stojąc 5 metrów obok. A potem się ładnie do mnie uśmiecha. O tak: Zgadzam sie z Tobą
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Chodzi o to co się dzieje na imprezach. Więcej tylko w 4 oczy. Publicznie nic więcej nie napiszę.
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Więcej tylko w 4 oczy. Publicznie nic więcej nie napiszę. oooo to mi się podoba - oczko w oczko i straszonko :evil:
Kaśka Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Więcej tylko w 4 oczy. Publicznie nic więcej nie napiszę. oooo to mi się podoba - oczko w oczko i straszonko :evil: Nie wiem czy straszonko jest tu wskazane , ale rozmowa w cztery oczy napewno.
ono Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Więcej tylko w 4 oczy. Publicznie nic więcej nie napiszę. Trzeba było tak odrazu , zamiast tu tyle pisać
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Będzie jakiś spranig ?? Bardzo chętnie się dołącze, bo po ostanich 24h na kuszetce na policji mam chęć się rozluźnić :kox:
ono Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To wracaj tam na pewno ci pomogą w rozluźnianiu ,
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To wracaj tam na pewno ci pomogą w rozluźnianiu , Spokojna Twoja rozczochrana :polew:
malik Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Jaki spęd ? Kiedy ty byłeś na spocie i widziałeś spęd ? Hehe, właśnie hornett, Kiedy Ty kur** byłeś ostatnio na spocie? We wrześniu 2007?
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Hehe, właśnie hornett, Kiedy Ty kur** byłeś ostatnio na spocie? We wrześniu 2007? W odpowiednim czasie :gwizdanie: :gwizdanie:
malik Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ... po ostanich 24h na kuszetce na policji mam chęć się rozluźnić :kox: tylko nie nabrudź
wit.s Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 No ... się rozwinęło Aż klubowe generation next przestało się odzywać, tylko z kątów strachliwie spogląda :polew:
Flyer Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Aż klubowe generation next przestało się odzywać, tylko z kątów strachliwie spogląda :polew:
lukaszr Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Hornet, z Twoich wypowiedzi zrozumiałem, że nie przyjeżdżasz, bo na spotach jest spęd i nic ciekawego się nie dzieje - dobrze rozumuję ?
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Hornet, z Twoich wypowiedzi zrozumiałem, że nie przyjeżdżasz, bo na spotach jest spęd i nic ciekawego się nie dzieje - dobrze rozumuję ? Czytaj między wersami a nie pobieżnie :polew:
lukaszr Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Czytaj między wersami a nie pobieżnie :polew: Czytam tak jak piszesz, więc odpowiedz - tak czy nie ?
Rekomendowane odpowiedzi