poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 do czegoś wkońcu to "klubowanie" na różowo zobowiązuje i daje jakieś prawa fiu fiu jak patetycznie zabrzmiało
wit.s Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 (...) Jak to po co No, przecież wszyscy wiedzą - w Eurobanku próbował brać pożyczkę na graty do tego swojego pudła w budzie A4. Tylko próbował, bo się nieodpowiednio ubrał i go nie wpuścili. Co Wy z tego taką sensację robicie - przecież Raggaman przed chwilą nawet fotę wkleil z rajdu Poźka po bankach jego bryką, tylko ze zdjętą karoserią - nawet widać ile koni zazwyczaj biega pod maską ... eee w masce . :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Adrian na forum u nas znalazłem ładnie Mnie ktoś kopiuje, u mnie też takie wąskie miało być, ale coś źle wyszło. W oryginale wygląda to tak http://makoinstal.home.pl/zdjecia/audicyc.gif
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 (...) Jak to po co No, przecież wszyscy wiedzą - w Eurobanku próbował brać pożyczkę na graty do tego swojego pudła w budzie A4. Tylko próbował, bo się nieodpowiednio ubrał i go nie wpuścili. Co Wy z tego taką sensację robicie - przecież Raggaman przed chwilą nawet fotę wkleil z rajdu Poźka po bankach jego bryką, tylko ze zdjętą karoserią - nawet widać ile koni zazwyczaj biega pod maską ... eee w masce . :gwizdanie: Przecież wszystkie graty od dawna juz są A pozyczkę może brałem na jakiś wypad na Ibizę z J. bo mnie prosiła czy byśmy nie pojechali
Aydaho Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Adrian na forum u nas znalazłem ładnie Mnie ktoś kopiuje, u mnie też takie wąskie miało być, ale coś źle wyszło. W oryginale wygląda to tak http://makoinstal.home.pl/zdjecia/audicyc.gif miałem taką lalke przez 3 lata w klubie Focusa ....ale z logo OOOO nie mogłem znaleźć ...a kumpla nie będe przeciez kopiował w kazdym razie - szis kul :th:[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 11:19 _________________________________________________ Przecież wszystkie graty od dawna juz są A pozyczkę może brałem na jakiś wypad na Ibizę z J. bo mnie prosiła czy byśmy nie pojechali Poziu prawdziwy z Ciebie miszcz cietej riposty
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ma fajne bioderka [br]Dopisany: 12 Maj 2008, 11:20 _________________________________________________ Poziu prawdziwy z Ciebie miszcz cietej riposty No wolałem dac znac kumplowi jak się sprawy mają. O zgodę się nie pytam bo i tak wiem kto u nich rządzi
moskal Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Sory , czy na nowe logo mają wpływ tylko klubowicze ???? tak to chociaz wrzuccie proponowane projekty na forum bez mozliwosci głosowania dla zwykłych smiertelników
Italiano Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Z logo Audi też nie znalazłem, i sam przerabiałem
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Sory , czy na nowe logo mają wpływ tylko klubowicze ???? tak to chociaz wrzuccie proponowane projekty na forum bez mozliwosci głosowania dla zwykłych smiertelników Na razie nie wrzucamy bo jest dość problematyczna sprawa do rozstrzygnięcia.
wit.s Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 (...) Przecież wszystkie graty od dawna juz są Może i są, - ja tam nie wnikam w Twoje zakupy samochodowe, czy Ci na graty, czy na rachunek za holowania potrzebna kasa (...) (...) z J. (...) byśmy nie pojechali Poź - jak zwykle się z Tobą zgadzam. (...) wiem kto u nich rządzi Masz łatwo zapamiętać, bo jest dokładnie odwrotnie niż u Ciebie :polew:
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Masz łatwo zapamiętać, bo jest dokładnie odwrotnie niż u Ciebie Dobrze, że J. tu nie zgląda bo miałbys juz dzisiaj wieczorem ostre lanie Tylko nie do końca rozumiem...skoro u mnie jest kompromis to co jest u Was ? Dyktatura ? Wiciu robię grylla w weekend. Wpadasz ? :polew: :tongue4: [br]Dopisany: 12 Maj 2008, 11:33 _________________________________________________i nastała głucha cisszzzzaaa :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Sory , czy na nowe logo mają wpływ tylko klubowicze ???? tak to chociaz wrzuccie proponowane projekty na forum bez mozliwosci głosowania dla zwykłych smiertelników Na razie nie wrzucamy bo jest dość problematyczna sprawa do rozstrzygnięcia. ale tylko do obejrzenia. A tak wogóle od kiedy bedzie obowiazywało nowe ????
Norbi Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Norbi jak budowa idzie, jaki etap robót ? Kochanie kończe w tym tyg. tynki wewnętrzne i wchodzi hydraulik.
Norbi Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 A co tam u Was kochanie, przyjaciel Muźin z baźin się spisał, budowa rozpoczęta??
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Norbi jak budowa idzie, jaki etap robót ? Kochanie kończe w tym tyg. tynki wewnętrzne i wchodzi hydraulik. A ja Cię gonię, ekipa murarzy wchodzi jutro i biegusiem biegusiem bo ekipa do dachu zamówiona na koniec lipca Ilu ich tam masz?? Powinnaś byc zadowolona chyba co ?
lukaszr Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 rany jak wszyscy tu szybko reagują A co się dziwisz ... wszyscy spragnieni rozmów po weekendzie
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 ploteczki ? jakies ploteczki :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 A co do panów z ekipy, to niebradzo , nie w moim stylu, ale Poziek jak chcesz pomóc w budowie to zapraszam, zapraszam Ty to wiesz jak możesz pomóc Aneczko ... i poziek też - musimy szybko nasz plan wcielić w życie, bo gra toczy się o życie pewnej osoby P.S. Poziek, musimy pogadać z Brynią o naszym projekcie - pamiętaj o tym.
Rekomendowane odpowiedzi