Nosfer Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 ..to był mój pierwszy raz.. łza mi się w oku kręci.. ;( :th: Piękne autka :drool:
Aydaho Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Lókaszer PIPA!!! :cwaniak1: Panie, Panowie, zapisywac sie na zlot Ty tu nie PIPUJ łukasza tylko na spota może byś wkońcu zawitał
lukaszr Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Ty tu nie PIPUJ łukasza tylko na spota może byś wkońcu zawitał To samo chciałem napisać ... co za chamisko z tego Mihaóka się zrobiło
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 dajcie mu spokój, temu Michałowi rzecz jasna, komputer mu się przecież popsuł
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Dobra akcja byla z sy cztery Specu dawal ladnie do pieca ee tam.. poniosło mnie jak się zapytał o instalację LPG do S4
poziek Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Dobra akcja byla z sy cztery Specu dawal ladnie do pieca ee tam.. poniosło mnie jak się zapytał o instalację LPG do S4 oficjalnie odrzucamy go z klubu
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Dobra akcja byla z sy cztery Specu dawal ladnie do pieca ee tam.. poniosło mnie jak się zapytał o instalację LPG do S4 oficjalnie odrzucamy go z klubu Nie no koleś był mocarny chciał kupić audi "kombi" i żeby miała "4x4". "Nie wiedziałem, że będzie tyle palić.." BŁAGAM!!! NIECH KTOŚ ODKUPI OD NIEGO TĄ ESĘ!!!
poziek Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Dobra akcja byla z sy cztery Specu dawal ladnie do pieca ee tam.. poniosło mnie jak się zapytał o instalację LPG do S4 oficjalnie odrzucamy go z klubu Nie no koleś był mocarny chciał kupić audi "kombi" i żeby miała "4x4". "Nie wiedziałem, że będzie tyle palić.." BŁAGAM!!! NIECH KTOŚ ODKUPI OD NIEGO TĄ ESĘ!!! boję się...od razy poszłyby k04, intercooler, wtrsyki, wydech, strojenie, DV.....
AndyN Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Nie no koleś był mocarny chciał kupić audi "kombi" i żeby miała "4x4". "Nie wiedziałem, że będzie tyle palić.." BŁAGAM!!! NIECH KTOŚ ODKUPI OD NIEGO TĄ ESĘ!!! A co to za akcja była? Chyba mijałem się z jakąś eSką odjeżdżając spod Promenady. ================= wstępna diagnoza rozje^%$%$##@ się pompa mechanicznie, kółko pasowe lata we wszystkie strony, pasek luźny :/ stało się to pawie w tym samym miejscu na modlińskiej co ostatnia awariaś (tylko w przeciwnym kierunku jechałem) muszę chyba omijać to miejsce A co było powodem tego "rozpadu"? Źle ją zamontowali? Źle zregenerowali?
Reggi Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Co by nie mowić to koleś spoko był Esa super zadbana A jak powolutku odjechał ... to auto chciało sie wyrwać , wytrzelić jak z procy ... przypomniało mi sie jak Norbi zawsze ruszał :th:
letallec Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Tylko nie mówcie Norbiemu ile za nia dał
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Tylko nie mówcie Norbiemu ile za nia dał OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie.
spanky Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie.
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie. Po opłatach
poziek Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie. Po opłatach W sumie to mogłbym ja odkupić za taką kase...i dokładam 20 i mam 430KM...prawie RS4 :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Widzę, że mnie sporo ominęło. Gdzieś był ...znowu , żeś coś chędożył A na spota to juz nie łaska
letallec Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 W sumie to mogłbym ja odkupić za taką kase...i dokładam 20 i mam 430KM...prawie RS4 Poziu, przeca to był avant. Zniósłbyś taką zniewagę?
spanky Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie. Po opłatach cos mi sie nie chce wierzyc .... [po II-im lifcie ?]
Rekomendowane odpowiedzi