malik Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 W rzeczywistości, najczęściej to brzydkie, obleśne, grube babony, które nawet do noszenia amunicji w artylerii są niechętnie brane Zapomniałeś dodać jeszcze, że owłosione wszędzie
wit.s Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 W rzeczywistości, najczęściej to brzydkie, obleśne, grube babony, które nawet do noszenia amunicji w artylerii są niechętnie brane Wierz mi Wiciu, rzeczywistośc jest w obecnych czasach zupełnie inna niz w latach kiedy ty zaczynałeś kojarzyć, iż cycki są nie tylko do dojenia... if you know what I mean :gwizdanie: Bla, bla, bla... Need a proof, bo wierzyłem to w Mikołaja, ale to było jeszcze w okresie kiedy cycki uzywałem tylko do dojenia [br]Dopisany: 28 Maj 2008, 13:47:21_________________________________________________ W rzeczywistości, najczęściej to brzydkie, obleśne, grube babony, które nawet do noszenia amunicji w artylerii są niechętnie brane Zapomniałeś dodać jeszcze, że owłosione wszędzie NIe dałem rady tego napiać bo byłem podczas jedzenia :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 wierzyłem to w Mikołaja, ale to było jeszcze w okresie kiedy cycki uzywałem tylko do dojenia to ile Ty na tym cycku wisiałeś 6 lat
poziek Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 wierzyłem to w Mikołaja, ale to było jeszcze w okresie kiedy cycki uzywałem tylko do dojenia to ile Ty na tym cycku wisiałeś 6 lat Wiciu miał trudne dzieciństwo...
wit.s Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 wierzyłem to w Mikołaja, ale to było jeszcze w okresie kiedy cycki uzywałem tylko do dojenia to ile Ty na tym cycku wisiałeś 6 lat Nie mierzyć mi tu mnie swoją miarą Ja wiele rzeczy zrobiłem znacznie wscześniej niż szeroko rozumiany standard. wierzyłem to w Mikołaja, ale to było jeszcze w okresie kiedy cycki uzywałem tylko do dojenia to ile Ty na tym cycku wisiałeś 6 lat Wiciu miał trudne dzieciństwo... hłe, hłe, hłe - no Twoich historii (zwłaszcza jednej) to już mi się nie uda przeskoczyć :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Ja wiele rzeczy zrobiłem znacznie wscześniej niż szeroko rozumiany standard. jako 4-latek nie nawsadzałeś chyba Mikołajowi od "Czerwonych Małp" ... w czasie "czerwonego" systemu mogło by to być nie na miejscu ...ale tłumaczyłoby w konsekwencji postępowania następstwo trudnego dzieciństwa
poziek Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 hłe, hłe, hłe - no Twoich historii (zwłaszcza jednej) to już mi się nie uda przeskoczyć :polew: Ale ta historia nie jest z dzieciństwa... :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 hłe, hłe, hłe - no Twoich historii (zwłaszcza jednej) to już mi się nie uda przeskoczyć :polew: Ale ta historia nie jest z dzieciństwa... :gwizdanie: O, żesz ... faktycznie To ja nawet myśleć nie chcę jakie hardkory wyprawiałeś w dzieciństwie [br]Dopisany: 28 Maj 2008, 14:38:30_________________________________________________No...chyba, że w dzieciństwie byłeś przykładem cherubinka-ministranta i dopiero w późniejszym wieku zacząłeś odreagowywać
Norbi Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Tylko nie mówcie Norbiemu ile za nia dał OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie.
Kaśka Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Tylko nie mówcie Norbiemu ile za nia dał OK, niech nikt się nie wysypie Norbiemu, że koleś za zadbaną szwajcarską ese po lifcie dał 32 tysie. Tak to prawda, wszyscy bylismy w szoku Jakbys przyjeżdżał na spoty to tez bys widzial :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 ŁukaszR opowiedział mi historyjke goscia... umierlłem.
angela Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Patrzcie tu...... :polew: http://otomoto.pl/audi-a4-C5345416.html
AndyN Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Patrzcie tu...... :polew: http://otomoto.pl/audi-a4-C5345416.html He he Tak trzeba tjuningować autka - a Wy tylko marudzicie: "seria" i "seria"
angela Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 auto po tuningu optycznym :polew: porazka co :sick3:
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Patrzcie tu...... :polew: http://otomoto.pl/audi-a4-C5345416.html "tuning optyczny" rulez
slaweq Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 nie tylko po "tuningu optycznym"..."Moc: 120 KM (88 kW), Pojemność skokowa: 1600 cm3"
angela Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 nie tylko po "tuningu optycznym"..."Moc: 120 KM (88 kW), Pojemność skokowa: 1600 cm3" :polew:
Rekomendowane odpowiedzi