Hugo Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Chyba ostro popili , bo coś ich długo nie widać
slaweq Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Ja mysle, że pojawią sie tu jutro poznym popołudniem jak ostro
Hugo Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Poziu na gg cały czas online.Może biedaczek usnął z głową na klawiaturze
angela Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Poziu na gg cały czas online.Może biedaczek usnął z głową na klawiaturze eeee nie......widzialam go w kosciele
Hugo Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Poziu na gg cały czas online.Może biedaczek usnął z głową na klawiaturze eeee nie......widzialam go w kosciele To prawda , że jest ministrantem ??
m@riucha Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Poziu na gg cały czas online.Może biedaczek usnął z głową na klawiaturze eeee nie......widzialam go w kosciele To prawda , że jest ministrantem ?? Coś Ty, awansował: został xiendzem
Hugo Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 To ja już wiem skąd u niego tyle wina w garażu
angela Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Poziu na gg cały czas online.Może biedaczek usnął z głową na klawiaturze eeee nie......widzialam go w kosciele To prawda , że jest ministrantem ?? nic mi o tym nie wiadomo...... albo osleplam z wrazenia...i nawet nie zauwazylam
ono Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
slaweq Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jak widac impreza sie udała :kox: :polew:
Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Super cieszę sie że sie udało, bo to nie jest sezon dobry na poszukiwanie mieszkania, bo już obdzwoniłam połowę znajomych i zabierałam się za drugą. Dobra daliśmy rade. Szału nie ma , bede miał Promke za blokiem gratuluje zmieniamy miejsce spotów na "TARCHOMIN" Spoko..bo za miesiąc mamy zamiar znów zamieszkać na Tarchominie Dziś dzień przeprowadzki
AndyN Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dobra daliśmy rade. Szału nie ma , bede miał Promke za blokiem gratuluje zmieniamy miejsce spotów na "TARCHOMIN" popieram :oklaski: Ja tam jestem na tak
hhacek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 nawet ja juz wstalem po imprezie u VIP-a bylo jak zawsze na klub A4 mozna liczyc
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 ja dopiero sie zerwalem jakos nie mialem checi na wstawanie ale byl ciekawe kiedy Zółwik sie zerwie eh te noce poslubne
angela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dobra daliśmy rade. Szału nie ma , bede miał Promke za blokiem gratuluje zmieniamy miejsce spotów na "TARCHOMIN" popieram :oklaski: Ja tam jestem na tak sie tak nie podniecajcie Lukas tylko zartowal
poziek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Najlepsze wesele na jakim byłem... Adamooo ledwo trzymał pion...i pierwszy raz widziałem naszego balet mistrza w tańcu ono i ja nadawalismy tempo picia krówek...poszło...właśnie nie pamiętam....Lukas kojarzysz?? hhacek poleciał tak w ślimaka ze świadkową, że trzeba było ich powstrzymywać Pełen KOX
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 ono i ja nadawalismy tempo picia krówek...poszło...właśnie nie pamiętam....Lukas kojarzysz hmm cos koło 12 jak ktoś liczy litr wodki na pare i zaprasza A4 Klub to proponuje zwiekszyc norme na 1,5 litra
Norbi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Pięknie było widzę, po Oniaka okrzyku wnoszę,że nawet k**ewsko pięknie :>
poziek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 zwiekszyc norme na 1,5 litra na łba :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 hhacek poleciał tak w ślimaka ze świadkową, że trzeba było ich powstrzymywać
Rekomendowane odpowiedzi