spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2 tak sobie dorabiasz po godzinach ? a co ... to juz nie bedziesz moim kolega czy podniebienie masz za delikatne [czyt.ciotowate].... :laghing2:
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2 tak sobie dorabiasz po godzinach ? a co ... to juz nie bedziesz moim kolega czy podniebienie masz za delikatne [czyt.ciotowate].... :laghing2: stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: Widzę, że jednak Was coś łączy ... to musi być to "coś"
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: mam Cie .... to jednak ciotowate podniebienie ....
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: mam Cie .... to jednak ciotowate podniebienie .... hyhy j**any
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: mam Cie .... to jednak ciotowate podniebienie .... hyhy j**any
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie:
letallec Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie: To jeszcze powiedz ile masz do wydania...
lukaszr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 To jeszcze powiedz ile masz do wydania... Pewnie 50 zł
Kaśka Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie: Proponuje grilla u Ciebie :polew: hyhy
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 hyhy Oniak sprzedał prawa autorskie ? :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Brak mi slow, V10 , osiagi http://microsites.audi.co.uk/microsites/RS6/index.html#/content/performance/2/ Poklikajcie.
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 To jeszcze powiedz ile masz do wydania... Pewnie 50 zł Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie: To jeszcze powiedz ile masz do wydania... budżet studencko-zarobkowy :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tam w podziemiach sa fajne klimaty... i fajne przekaski.
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dzięki chłopaki za super rady :th: :th: A na poważnie ? Luzackie miejsca w stolicy warte zobaczenia a nie same zamki i starówki... Na bank MPW...co jeszcze?
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Najpierw mialy byc balety i zarcie, zdecyduj sie
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Po prostu w dzień ciekawe miejsca - ale naprawdę ciekawe - wieczorem żarcie i balety....przeciez to oczywiste :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Po prostu w dzień ciekawe miejsca - ale naprawdę ciekawe - wieczorem żarcie i balety....przeciez to oczywiste :gwizdanie: Przyjedź do mnie na Pragę wieczorem - przejdziesz się z nim po Brzeskiej, BIałostockiej, Szwedzkiej i na pewno będziecie mieli sporo wrażeń
Rekomendowane odpowiedzi