Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie też złote robia robotę,ale rozumiem Cię,że szukasz czegoś nowego żeby nie stać w miejscu.Na vwortexie wszystkie fotki w kupie mnie rozwaliły,zakochałem sie jest prze gnooooy :naughty:

Opublikowano

11J :shock3:

Opublikowano
W jaki sposób uzyskales takie cus na lampach i hallo jest mega . Pokarz jakies foto z bliska

Odbłyśnik długich jest pomalowany farbą modelarską tamiya x-24 jak dobrze pamietam:wink:

tylko złote:whistling:

Szafa powiedz lepiej czemu nie widzę Twojej fotki w zgłoszeniach do kalendarza?:bicz:

Bo za dużo rzeczy na głowie, a qmpel który robił foto jest na wakacjach i nie ma jak podesłać oryginału :wink: Postaram się załatwić na sierpień foto :whistling: Michał mnie po tej fotce ciągnie do czarnych wnęk:kox:

http://img855.imageshack.us/img855/4163/20130523mg6024z.jpg

Czarne wneki dobra sprawa, maluj ;-)

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

zdrowo :wink: ty to szafa w miejscu nie usiedzisz tylko musisz coś kombinować :grin: też tak mam :grin:

Opublikowano
  • Autor
zdrowo :wink: ty to szafa w miejscu nie usiedzisz tylko musisz coś kombinować :grin: też tak mam :grin:

Kto stoi w miejscu sie cofa:wink: Na początku mówiłem tylko, koło i gleba nic więcej nie kombinuje, ale potem pojedziesz na jeden zlot, poczytasz forum, widzisz co inni dokładają i zaczynasz kombinować, może zmienie zderzak, dołoże progi itp:facepalm: Dobrze jest mieć jakieś plany, ale co z tego wyjdzie to się okaże, bo nie ukrywam że czeka mnie teraz sporo dużych wydatków, jak wesele, mieszkanie, urządzenie się itp. w każdym razie tak łatwo się nie poddam:naughty:

Opublikowano

Kto stoi w miejscu sie cofa:wink: Na początku mówiłem tylko, koło i gleba nic więcej nie kombinuje, ale potem pojedziesz na jeden zlot, poczytasz forum, widzisz co inni dokładają i zaczynasz kombinować, może zmienie zderzak, dołoże progi itp:facepalm: Dobrze jest mieć jakieś plany, ale co z tego wyjdzie to się okaże, bo nie ukrywam że czeka mnie teraz sporo dużych wydatków, jak wesele, mieszkanie, urządzenie się itp. w każdym razie tak łatwo się nie poddam:naughty:

nie prawda!

jestes chory psychicznie i musisz sie do tego przyznac przed soba przed swiatem :facepalm:

Tez tak gadalem po siwej ze seria zostanie tylko kolo i gleba, a juz znowu cuduje car audio dekory ledy sredy przyciemnienie szyb. staram sie hamowac ale to jest silniejsze, fura ma byc taka jaka sobie ubzdurasz i dazysz do tego za wszelka cene a do konca miesiaca 50pln na koncie :facepalm:

Opublikowano

nie prawda!

jestes chory psychicznie i musisz sie do tego przyznac przed soba przed swiatem :facepalm:

Tez tak gadalem po siwej ze seria zostanie tylko kolo i gleba, a juz znowu cuduje car audio dekory ledy sredy przyciemnienie szyb. staram sie hamowac ale to jest silniejsze, fura ma byc taka jaka sobie ubzdurasz i dazysz do tego za wszelka cene a do konca miesiaca 50pln na koncie :facepalm:

To jest smutna prawda ...

Opublikowano

takie życie... ale takie życie jest za***iste :grin:

Opublikowano

krystian jakbym słyszał mojego kumpla który idzie na balety mając 12 zł w portfelu, płaci za wstęp dyche i wraca do domu najebany jak świnia albo dopiero jak jest w stanie wrócić :grin:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
:slina::slina::slina:
Opublikowano

jest mega :LD

Opublikowano
  • Autor

W ostatnim czasie namówiłem znajomego na strzelenie paru fotek, jego pierwsza sesja samochodu:naughty: Może z czasem się wyrobi i będzie konkretna sesja:kox: Z nowości wpadły seryjne ramki lamp zamiast czarnych, duże chromowane lusterka od Duffiego, kompletna podsufitka s4 oraz dołożyłem lampki oświetlające przestrzeń po otwarciu drzwi, ale nie ma co przynudzać o to fotki:wink:

DSC03066t+kopia.jpg

DSC03066tk+kopia.jpg

DSC03067bw+kopia.jpg

DSC03071t+kopia.jpg

DSC03074t+kopia.jpg

DSC03075+kopia.jpg

DSC03079tbw+kopia.jpg

DSC03080t+kopia.jpg

DSC03084t+kopia.jpg

DSC03085t+kopia.jpg

DSC03094+kopia.jpg

Opublikowano

Matko :shock3:

Opublikowano

Ten avant jest niesamowite. Zdjęcie tyłu miażdży system:whistling:

Opublikowano

szafa wracaj do starej wersji lamp, były o niebo lepsze:whistling:

DSC_0560.JPG

nadawały charakteru:whistling:

cos kiedys wspominałes o zderzakach, moze cos takiego?

020.JPG

Opublikowano

Nie znasz się :rolleyes:

Wysłane z mojego GT-N7100

Opublikowano

+1 :whistling:

Opublikowano

+1 :whistling:

+2:wink: