Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale to jest fota z OEM'u :)

Opublikowano

miał z różne z prawej i lewej strony ;)

Opublikowano

o fak, nie zauwazylem :facepalm::facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:hi:

Mały up, z racji że czekam na opony, wpadł gwint na przód na grubej ladze :banan: I auto już siedzi znacznie przyjemniej, poprawione co nie co, zamontowane nadkola, jutro dalsza zabawa z poprawkami :decayed:

Szybka fota przodu :kox:

IMG_20140818_131048.jpg

Pozdroo

Edytowane przez szafa

Opublikowano

No teraz na glebie jest kocur ;) tyl juz tez opusciles ...

Opublikowano

Super wyszedł ten zderzak :kox: dobrze że nie poszedłes jak wszyscy z mordą RSa :banan: czekam na sesyjke :jerk:

Opublikowano

Piękna maszyna :kox:

Opublikowano
  • Autor

Opuszczony tył i przód :wink: Jeszcze trochę roboty jest, ale mam nadzieje w weekend uda się jakieś fotki strzelić :wink:

Opublikowano

Tylko gdybyś wpadł na pomysł osłony silnika z płyty alu itp, to trzeba zrobić jakieś stabilne mocowanie z przodu, by osłona nie opierała sie o zderzak, bo spawana dokładka pęka wtedy...

Opublikowano

Tylko gdybyś wpadł na pomysł osłony silnika z płyty alu itp, to trzeba zrobić jakieś stabilne mocowanie z przodu, by osłona nie opierała sie o zderzak, bo spawana dokładka pęka wtedy...

Ta osłona co była zamawiana grupowo na forum po kilku mocnych obtarciach zgubiła mi śruby z mocowania przedniego przy 130km/h i spod dokładki wyskoczyła. Na razie mam przynitowane i jakoś trzyma ;)

Opublikowano

Ta osłona co była zamawiana grupowo na forum po kilku mocnych obtarciach zgubiła mi śruby z mocowania przedniego przy 130km/h i spod dokładki wyskoczyła. Na razie mam przynitowane i jakoś trzyma ;)

Ja przy montazu w ogóle zmieniłem śruby, co jakiś czas trzeba tam zajrzeć

Opublikowano

pomysł z poszerzeniem seryjnego zderzaka strzał w dychę, w koncu cos unikatowego :wink: lusterka w chromie zostaja ? Bo jak dla mnie troche nie pasują ;)

Opublikowano

pomysł z poszerzeniem seryjnego zderzaka strzał w dychę, w koncu cos unikatowego :wink: lusterka w chromie zostaja ? Bo jak dla mnie troche nie pasują ;)

Są chromy wokół szyb i chrom relingi to wg mnie pasują ;) chyba że będzie zmiana w nich

Opublikowano

świetne jest to twoje a4 :o

Opublikowano

Świetne jest na zdjęciach.

Na żywo ścina z nóg :kox:

Opublikowano

Syto :kox:

Opublikowano

Są chromy wokół szyb i chrom relingi to wg mnie pasują ;) chyba że będzie zmiana w nich

aa to nie widzialem, dawno nie zagladalem do wątku :)

Opublikowano

Jest mega wypas szubskrybuje i sledze

Opublikowano

czekałem na niego, zderzak jest w pyte :D

Opublikowano

Dobry ryj ;-) sesja dopełni reszty. Ma się rozumieć ze prawy reflektor poprawisz?