szafa Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 I tak zrobie dzięki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zmiotłeś mnie tym kołem:jerk: ja sie tak nie bawie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 już nie umiem doczekać się felgi na aucie będzie miazga na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Koło robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dobra już parę wyjazdów na glebie było, a dziś z racji mega pogody postanowiłem zrobić małe foto jak auto leży:naughty: I dupcia Miał być negatywy z tyłu ale narazie odpuszczam Wpadnie trochę gotówki to auto skoczy do lakiernika W najbliższym czasie wpadną lepsze fotki jak ogarnę podsufitkę z s4, bixy, i osłonę pod miskę Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Fc**j miło :kox: Pomacam w poniedziałek:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Fc**j miło :kox:Pomacam w poniedziałek:naughty: Dzięki, mam nadzieje uda się go choć trochę umyć na spota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 :kox::jerk: elegancka jest ta fela:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 :banan::banan: jest pro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 co tu duzo mowic.. konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 no to jest kodżiro !!!!!!!!!!!!!! mega kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 No i jest stylowo!!!!!! Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Każdy ma inny gust i nie móię, że na tej feli nie jest kox ale dla mnie to auto wyglądało najlepiej w setupie który masz w podpisie lub na wcześniejszych :slina: ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- http://img232.imageshack.us/img232/8646/20120602114511.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jest mistrz:kox::kox: kiedy mamy się spodziewać profi sesji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Każdy ma inny gust i nie móię, że na tej feli nie jest kox ale dla mnie to auto wyglądało najlepiej w setupie który masz w podpisie lub na wcześniejszych :slina: http://img232.imageshack.us/img232/8646/20120602114511.jpg Dokładnie każdy ma inny gust i nie każdemu się dogodzi:wink: Dla mnie obecna felga jest prze kot, ale to trzeba na żywo zobaczyć jest mistrz:kox::kox:kiedy mamy się spodziewać profi sesji? Michał jak zrealizuje jeszcze parę pomysłów to wtedy wpadnie sesja, narazie muszę nazbierać na lakiernika bo auto z zewnątrz przypomina rata:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kuwa dopiero teraz zobaczyłem te koła !! MIAZGA !! co to za koło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Sam zrobił przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 jest kosa na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Bartosz fele to customy na bazie moich poprzednich felg oz mito:wink: Wczoraj z racji spota raceism.pl wpadło parę fotek od znajomego:naughty: Auto na fotach wygląda dużo lepiej jak na żywo:decayed: Dziś może odwiedzi mnie kurier z bixami, pójdą pod jeszcze jedną przeróbkę, potem wnętrze i wpadnie jakaś grubsza sesja:wink: Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 a co za przeróbke z lampami robisz:naughty: Na tych fotkach o wiele lepeiej sie prezeci niz na tych deszczowych:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi