Kowi87 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Szafa bierz aparat w reke czekaj na pogode i zrob samemu zdjecia, duzo zdjec, to ze obrobic nie umiesz to luz, na forum ludzie z checia posiedza prawda michal_s87 naprawde nie trzeba sprzetu za 5tys by zrobic fajne zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A to ja wiem, tylko moim jedynym aparatem jest komórka Ale spoko w przyszłym tygodniu nakłonie znajomego by coś ustrzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nie masz tam żony kochanki koleżanki która ma zwyczajnie aparat? Teraz to co druga ma dobry sprzęt do cykania samojebki dobra fotka aby nie pod słońce i wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 na forum ludzie z checia posiedza prawda michal_s87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 szafa jak dla mnie koło psuje efekt auta Wiem że lubisz szeroko ale tutaj powinna siedzieć suta 19` z maks gleba i rantem przy błotniku Do tego jakiś dobry hebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Szafa Ja u Ciebie bede w poniedziałek to cos cykniemy a ktos obrobi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 szafa jak dla mnie koło psuje efekt auta Wiem że lubisz szeroko ale tutaj powinna siedzieć suta 19` z maks gleba i rantem przy błotniku Do tego jakiś dobry hebel Z tyłem raczej nie poszaleje z hamulcami Ale i tak jest fhuj, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Szkoda ze powietrza nie bedzie, dobrze było by mieć na forum szerokie b5 na ziemi no ale gwint na 56.5 da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak troche ogarniesz lakier, to bardzo możliwe że będzie to najładniejsze b5 jakie widziałem szeroki polift super pomysł. Środek też super wyglada. Aż sie przekonałem do czarnych dekorów chyba. Dobrze widze że to jakaś perła czy piano tradycyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Szkoda ze powietrza nie bedzie, dobrze było by mieć na forum szerokie b5 na ziemi no ale gwint na 56.5 da rade Jak dobrze pójdzie to mój będzie na powietrzu Szafa w Głogowie już byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Dzięki Panowie Na pewno już nigdy nie będzie tak nisko jak w tamtym roku, człowiek z czasem wyrasta z takich wariacji, choć nie mówie nie Dekory to najzwyklejszy z zwykłych akryli, czarny Widząc co robią w Czesław Customizer też bym chciał powietrze i szerokie 19 ale raz że hajsu brak, 2 znaleść dobre 19 graniczy z cudem Fakt można by nowe customy zrobić ale wątpie bym znalazł kupca na moje bo mało kto zmieści takie szerokości a cena też nie będzie mała, dobre lata już za mną, teraz pojedziemy na biednie W przyszłym roku muszę wykmombinować mega beton zawias na tył i przód, rozrząd, zawieszenie, przeróbkę wewnętrznych nadkoli + plastikowe nadkola, podłokietnik, tempomat, el. szyby i fis podłączyć, jakieś audio itp, także większosć modów będzie we wnętrzu Max odwołali mi rezerwacje z powodu pogody i następny termin skoku mam na 30 także jak się nic nie zmieni to będę w Głogowie 30 od godz, 11 do 15 Edytowane 21 Września 2014 przez szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Skaczesz do komina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Z komina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To nie ma już możliwości skoku w środku komina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jest, ale ja nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jakby Ci się chciało to dołóż 40km i wpadnij do mnie to ogarniemy sesyjkę. Jak dobrze pójdzie to będą trzy grubasy i jeden cienias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zobaczymy kto ze mną pojedzie, jak tylko ja i bracik to podjedziemy Nr do Ciebie mam to przedzwonię potem i dogadamy szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Syto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Cupra on board Powiem szczerze że żałuje że wcześniej nie wpadła Kaffar dzięki za pomoc dydaktyczną W weekend zakończenie sezonu z raceism w katosach to wpadną foty Edytowane 8 Października 2014 przez szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi