szafa Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Medik koła nadal u mnie, tylko lezaly w piwnicy bo bym nie wjechal na warsztat Po zmianie kol z zimowych jescze troche pokrecilem gwintem tu na fotce zatankowany do pelna + bagaz I nikt mi nie powie ze nie da sie tak jezdzic, droga na Event poszla bez problemow, w sumie 680km w obie strony :mrgreen: szkoda tylko ze przy wyjezdzie na Event, 150m od domu mnie zatrzymali i zgarneli dowod Pare fot z eventu pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 pogoda Wam się udała :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Aż ciężko uwierzyć, że auto na takiej glebie i naciągu jeździ po polskich drogach Nie tnie Ci opon? Możesz skręcać? U mnie jak gwint poszedł na maxa to nie było mowy o skręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 powtórzę się ale za każdym razem warto piękna ta Twoja bryczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Medik koła nadal u mnie, tylko lezaly w piwnicy bo bym nie wjechal na warsztat Po zmianie kol z zimowych jescze troche pokrecilem gwintem tu na fotce zatankowany do pelna + bagaz I nikt mi nie powie ze nie da sie tak jezdzic, droga na Event poszla bez problemow, w sumie 680km w obie strony :mrgreen: szkoda tylko ze przy wyjezdzie na Event, 150m od domu mnie zatrzymali i zgarneli dowod Pare fot z eventu pozdroo za co wzieli dowodzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Z tego co wiem to za koła dowód poleciał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 chyba za wąska buda do nich była :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 W sumie za kola i za to ze samochod nie nadaje sie do poruszania po drogach w wolnym tlumaczeniu ze za nisko siedzi Co do pogody no nie dopisala ale i tak bylo warto sie wybrac Opony przycieraja na dolkach ale jakiegos mega spustoszenia nie robia :gwizdanie: narazie starlo mi napisy na oponie Armi wogole to jeszcze mam jakies 5 cm gwintu, minimalnie moge jesczcze opuscic ale wtedy jazda tylko w pojedynke i 20km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ooooo żeś doj*b.ał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajan Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Widziałem na "advencie" fajnie się prezentuje. Podoba mi się :> Myślałeś nad jakimiś innymi kołami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Widziałem na "advencie" fajnie się prezentuje. Podoba mi się :> Myślałeś nad jakimiś innymi kołami? Cały czas się zastanawiam jakie kupić,chodzą mi po głowie alphardy z mercedesa albo lambo ale sam nie wiem Twoją też oglądałem i air robi wrażenie może uda mi się dogadać z algrundo bo szkoda mi meczyc fure na naszych drogach gwintem Wracając do kół jak masz jakąś ciekawą propozycje co można było by wsadzić do b5 to wal śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajan Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ciężko kupić coś świeżego, czego jeszcze nie było. Ja bym szukał czegoś innego, alpharty mi się w b5 nie widzą, lambo jeszcze dają rade, ale rozumiem, że repliki, bo w ory tył chyba 11", więc w ośce będzie ciężko. Mi się podobają BBS GT ale prajs już konkretny. Albo BBS Super RS jak na tej czerwonej B6 z eventu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 widzialem widzialem n a evencie świetne A4 dopieszczone , i bardzo fadna felga trosze to oklejenie lamp kontrowersyjne... ps swietny zlot szkoda tylko ze pogoda nie dopisala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajan Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Przez pierwsze 3 edycje była pogoda jak malowana, nie może być tak zawsze :> Z lampami fajnie by wyglądało, jak by same odbłyski były żółte. Ale trzeba rozklejać. ale efekt dobry. Ale tak też jest git. http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=304398 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Przez pierwsze 3 edycje była pogoda jak malowana, nie może być tak zawsze :> Z lampami fajnie by wyglądało, jak by same odbłyski były żółte. Ale trzeba rozklejać. ale efekt dobry. Ale tak też jest git. http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=304398 Rajan odblysniki chce tak zrobic ale mam maly problem z rozklejeniem lamp I u nas jedynie lakier motipa mozna dostac a nie wiem jak to pozniej wyjdzie Co do pogody nie byla za sooper ale nie zawsze sie wszystko ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Widziałem na zywca i jest ogien powiem z tyłu lampy bym zrobil cale czerwone fajnie by wygladały ten zólty na lampach pasuje do koloru felg gdzies pisales ze niemogłes sobie poradzic z rozklejeniem lamp polecam spawarke do plastiku podgrzewasz klej i tniesz nozykiem idzie jak po masle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Swir szkoda ze nie podeszles jak bylem przy aucie bysmy wypili co nie co ja czekam az rodzice gdzies pojada to do piekarnika wloze folia w domu lezy ale kupilem za male kawalki i musze wymienic na ciut wieksze narazie chce kola sprzedac i poszukac czegos wiekszego w ostatecznosci te przemalowac ale nie mam pomyslu :/ w sumie z g*** bata nie ukrece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Przechodziłem nikogo nie było a byłem tylko na godzinke i musialem wracac do domu ... Ale nie jest zle na tym kole ja bym je całe wypolerował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Wiem ze polerowane wygladaja swietnie ale autem poruszam sie na codzien :/ i szybko by stracily swoj blask jak ranty :/ mysle cale na czarno + zlote srubki ale chyba wtedy sie te kolo calkiem zgubi ;/ dlatego wolalbym zeby ktos sie na nie zdecydowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Przez pierwsze 3 edycje była pogoda jak malowana, nie może być tak zawsze :> Z lampami fajnie by wyglądało, jak by same odbłyski były żółte. Ale trzeba rozklejać. ale efekt dobry. Ale tak też jest git. http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=304398 dostanę taki jakier w polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi