Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

normalne ceny :wink4:

żadna okazja, za 400 można drzwiowe wyrwać :cool1:

a progowe tak 450-500 chodzą :tongue4:

Opublikowano

Zalezy jakie te listwy boczne?? Jak S4 to brać i uciekać zeby sprzedający nie zmienił zdania :decayed:

malować i tak byś musiał :decayed: wiec na 1 wyjdzie

no i grilla ze zderzakiem bys nie miał to i tak na plus wyjdziesz :decayed:

chyba go łykne i bez problemowo zapodam tylko zderzak jak wróce do PL a stary oddam na allegro-szu za kilka złotyszy tak zeby szybko sie sprzedał.

Opublikowano

S lineowskie listwy, plus taki, że odpada malowanie czyli następne 100zł (?) Chyba łyknę obie rzeczy, jakby ktoś widział dokładke S line przód albo tył do sedana to pisać!:)

Opublikowano

jak za listwy wew S line to duzo 470 :gwizdanie: ostatnio byly na allegro za 370 i nikt nie kliknal.

Opublikowano

Wewnętrzne S-Line za 329 pln nawet się walały i tez nikt ich nie chciał :wink4:

S lineowskie listwy, plus taki, że odpada malowanie czyli następne 100zł (?) Chyba łyknę obie rzeczy, jakby ktoś widział dokładke S line przód albo tył do sedana to pisać!:)

Dokładek przednich jest sporo - tylnych do sedana jak na lekarstwo niestety, a na 2 wydechy niestety nie uświadczysz :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:48_________________________________________________600pln za pomalowane listwy drzwiowe, tylko p&p, to jest dobra cena. Za 100pln raczej nieliczni chcą się podjąć malowania (kosztu farby w tym nie uwzględniam, więc będzie dodatkowy wydatek)

Opublikowano

No te wewnętrzne listwy narazie odpuszczam, szukam teraz dokładki s line do przodu no i jak mówicie, że do tyłu na dwa wydechy jest jak na lekarstwo to chyba trzeba będzie odwiedzić aso:/ Rozumiem, że w tym wypadku pasuje P&P?

Opublikowano

A i owszem - pasuje, tyle, że w ASO kosztuje słono...

Opublikowano

Trzeba próbować. To bedzie taka jak od 1.8t w sedanie nie? Może nóż się trafi na alledrogo

Opublikowano

dokładka s-line ostanio była za 100zł na allegro-szu :)

Kolega wujo ją wynalazł i rzucił na forum z zapytaniem komu potrzeba :)

Długa na allegro nie była 29 wyswietleń i znikła. Za tą cene to sie nie dziwie :blink: ja za swoja dałem 320zł

Opublikowano

Trzeba próbować. To bedzie taka jak od 1.8t w sedanie nie? Może nóż się trafi na alledrogo

1.8T ma inny zderzak z tyłu niż s line no chyba że jest w wersji s line :)

Opublikowano

1.8T ma inny zderzak z tyłu niż s line no chyba że jest w wersji s line :)

:polew: dobre :wink4:

Proponuję obejrzeć autka w dziale Moja A4 - Bart-S, Flyer - dokładka tylna S-Line na 2 wydechy, designer, Truckmaniac - dokładki 1,8T

Tak na szybkiego, co pamiętałem :wink4:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 21:25_________________________________________________Zobaczysz sobie różnice.

Opublikowano

To sa całkiem inne zderzaki młody_drog :)

Wracając do listw drzwiowych S4 to jedyna opcja to chyba ASO. Trzeba będzie je kupić i koniec bo następnym autkiem ma byc B7 więc zostaną i tak ze mna więc trzeba będzie zaparzyć melise na uspokojenie tak zeby sie nie wyłożyć na łopatki przy płaceniu za nie w ASO :naughty:

Opublikowano

Aaa panowie źle zrozumieliście :D chodzi o to, że wersje 1.8t S LINE wychodziły z 2 wydechami czyli z dokladka na 2 wydechy s lineowska ;D no to chyba o to mi chodzi nie? Sorry, zle napisałem :blink:

Opublikowano

Aaa panowie źle zrozumieliście :D chodzi o to, że wersje 1.8t S LINE wychodziły z 2 wydechami czyli z dokladka na 2 wydechy s lineowska ;D no to chyba o to mi chodzi nie? Sorry, zle napisałem :blink:

Chodzi o to, że każde 1.8T ma dwa wydechy, a to czy jest S-line czy bieda edyszyn, to nie ma już znaczenia :nose:

Opublikowano

Chodzi o to, że każde 1.8T ma dwa wydechy, a to czy jest S-line czy bieda edyszyn, to nie ma już znaczenia :nose:

Ale tym samym każde 1.8t S line ma dokładke S LINA na 2 wydechy! Nie prawdaż? hehe koniec ot ;d

Opublikowano

Ale tym samym każde 1.8t S line ma dokładke S LINA na 2 wydechy! Nie prawdaż? hehe koniec ot ;d

Nie każde :tongue4: Wyobraź sobie 1.8T S-Line z pakietem wewnętrznym only :wink4: Ale to już tak czysto hipotetycznie...

Opublikowano

Nie każde :tongue4: Wyobraź sobie 1.8T S-Line z pakietem wewnętrznym only :wink4: Ale to już tak czysto hipotetycznie...

czysto hipotetycznie, ale w większości sprawdzające się jak cholera :decayed:

Pokażcie mi na forum jedno 1,8 T z ori S-Line zewnętrznym :naughty:

Opublikowano

Piter-nie zrozumielismy się :> Rezałeś pakiecik, podobnie jak ja, a nadal nie widzę na forum takiego, który by został zakupiony w takim stanie. podobnie jak ty ma Flyer oraz Bart-S, ale nie o to mi chodziło :good:

Furke i tak masz ładniusią :kox: