menthol Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam. Szukałem na forum ale nikt wcześniej nie poruszał tego tematu. Chcę zamontować podłokietnik w moim aucie ale nie bardzo wiem czy jest taka opcja, stąd pytanie: Czy montuje się go w miejscu popielniczki czy muszę wymienić tunel środkowy? Może ktoś orientuje się w temacie? pozdr
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 z tego co pamiętam (znam opis, nie montowałem sam), to wystarczy powycinać odpowiednie otwory. Nawet w serwisówce są podane rozmiary i miejsca gdzie to robić.
Musashi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 wycięcie na środkowy podłokietnik - - należy wyciąć konsolę środkową jak pokazano na rysunku. Linia kreskowa w przypadku wymiaru -B- jest linią pomocniczą. Wycięcie ma długość 64 mm. A - 9 mm B - 5 mm C - 39 mm D - 31 mm E - 15 mm F - 16 mm G - 9 mm H - 43 mm
menthol Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 hmm... wolałbym sam tego nie robić bo nie mam "smykałki" do takich rzeczy może wiecie gdzie w Poznaniu ktoś by mógł się tym zająć ?
Gość pawel1477 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Na forum już to gdzieś było jak się za to zabrać i nawet były ładne zdjęcia zrobione krok po kroku jak taka operacja wygląda.
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 widzialem tez uniwersalne podlokietniki,poszukaj na allegro,czy ebayu,sa prostrze w instalowaniu bo maja regulacje(poniewaz sa uniwersalne) no chyba ze chcesz oryginal [br]Dopisany: 04 Styczeń 2008, 00:49 _________________________________________________a tak z ciekawosci zapytam jezdzisz b6 2002 ,czy one nie mialy podlokietnikow w standarcie? pytam bo moj koles ma b6 2001 i on ma pozdrawiam
Musashi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 podłokietnik był opcją w B6. większośc wydaje sie byc w niego wyposazona. jednak widzialem niejedno B6 bez.
menthol Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 no moją B6-stka nie ma, te uniwersalne są beznadziejne, kolega kupił do A6 i jest raczej uciążliwy, a powinien być wygodą. Myślę tylko o oryginalnym, ale właśnie nie wiem czy przy montażu oryginalnego też trzeba wycinać otwory w tunelu środkowym?!
Musashi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 przeciez to co tobie zamiescilem to jest wlasnie zaczerpniete z serwisowki B6 podlokietnik to jest opcja ktora uzupelniaja rowniez ASO. sadzisz ze koncern VAG robilby grzecznosc producentom podrobek?
89pawel89 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Poszukaj kolego na allegro.pl , tam za niewielkie pieniądze dostaniesz podłokietnik z tunelem. :
steve69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Poszukaj kolego na allegro.pl , tam za niewielkie pieniądze dostaniesz podłokietnik z tunelem. : Aleś kotleta odgrzał - odpowiadasz na post z 2008r. -- Pozdrawiam. Sławek
pepik Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Poszukaj kolego na allegro.pl , tam za niewielkie pieniądze dostaniesz podłokietnik z tunelem. : Aleś kotleta odgrzał - odpowiadasz na post z 2008r. -- Pozdrawiam. Sławek :gwizdanie: ciekawe czy autor wątku znalazł juz podłoknietnik i go zamontował czy ma jeszcze ta b6?
pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 kolega 89pawel89 chyba stuka liczbę postów bo w wątku z kanapą dzieloną tez sie udzielił nie błyskając wiedzą a watek tez z przed 2 tyg
steve69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 kolega 89pawel89 chyba stuka liczbę postów bo w wątku z kanapą dzieloną tez sie udzielił nie błyskając wiedzą a watek tez z przed 2 tyg Chyba tak, bo w dziale Silniki Diesla właśnie odpowiedział na post z 2006r. -- Pozdrawiam. Sławek
pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 kolega 89pawel89 chyba stuka liczbę postów bo w wątku z kanapą dzieloną tez sie udzielił nie błyskając wiedzą a watek tez z przed 2 tyg Chyba tak, bo w dziale Silniki Diesla właśnie odpowiedział na post z 2006r. -- Pozdrawiam. Sławek :polew: :polew: :polew: kabaret normalnie [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 12:06_________________________________________________coraz więcej postów z radosna twórczością kolegi Aby patrzec jak pojawi się wątek sprzedam części lub coś w tym stylu
pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 chyba jedyny pozytywny aspekt I kolega jest wszechstronnie uzdolniony ma coś do powiedzenia prawie w kazdym dziale na kazdy temat A najlepiej idzie tam gdzie odpowiedź już jest nie potrzebna bo autor zapomniał o watku że kiedykolwiek taki był
Marcino87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 :polew: też zauważyłem że kolega 89pawel89nabija posty nie zawszę nawet prawidłowo i sory za
mgas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Każdy orze jak może,chlop ma kilka maneli do opchnięcia to posty nabija, a może wystawił podłokietnik z tunelem na allegro ? A prawdą jest, że uniwersalny podłokietnik to straszna lipa, to tak aby było prawie bez OT
menthol Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 mijają 3 lata ja nadal szukam... :polew: ale teraz zajrzę na Allegro śmiejecie się a kolega miał dobre chęci, może te 3 lata myślał nad odpowiedzią ( kupiłem oryginał i tylko takie polecam )
Rekomendowane odpowiedzi