Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Często w Łodzi nie bywam:wink:

---------- Post dopisany 04-04-2014 at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 08:55 ----------

Setup letni na aucie:wink:

k7fi.jpgk9cq.jpgcsjg.jpgibap.jpg

Opublikowano

zdrowo :wink: jak nie lubie tych felg bo pchają je wszędzie ( ostatnio widziałem takie na alfie... ) to w tym aucie naprawdę dają rade :wink:

Opublikowano
:jerk:
Opublikowano
  • Autor
zdrowo :wink: jak nie lubie tych felg bo pchają je wszędzie ( ostatnio widziałem takie na alfie... ) to w tym aucie naprawdę dają rade :wink:

Dokładnie Krycha.Ten sezon jeszcze na nich pośmigam a później się zobaczy:wink:

Opublikowano

Mega dobrze wyglada. Niechcesz może sprzedac felg w tym sezonie a nawet tym miesiacu?

Opublikowano

Cymek wysylaj zdjecia do kalendarza bo sa mega

Opublikowano

Nie przelecialem calego tematu bo za duzo stron:). Ale jedna z ladnieszych b5 na 4um.

Graty:) i wytrwalosci w takim ciekawym modyfikowaniu.

Opublikowano
:banan::banan::banan::banan:
Opublikowano
  • Autor
Mega dobrze wyglada. Niechcesz może sprzedac felg w tym sezonie a nawet tym miesiacu?

Ten sezon muszę przelatać jeszcze.Brak kasiory:facepalm: żeby dołożyć na coś sytego.

Cymek wysylaj zdjecia do kalendarza bo sa mega

Muszę coś wysłać zastanawiałem się nad tymi dwoma zdjęciami.Ale jadę dzisiaj w dzień może jeszcze coś ustrzelę.

1knm.jpgh7h2.jpg

Opublikowano

oba są perfekcyjne na kalendarz...

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nie kumam za bardzo tych wszystkich ustawień w aparacie a na fotografii się nie znam. Robię parę fotek w rożnych ustawieniach i później wybieram które jest dobre.

Opublikowano

Damn jak ta fura sie prezentuje :eek:

Opublikowano

aj gniecie i w tym sezonie,spas masz syty:jerk: wygodne to nie jest,ale jak wygląda:naughty:

Opublikowano
  • Autor
aj gniecie i w tym sezonie,spas masz syty:jerk: wygodne to nie jest,ale jak wygląda:naughty:

Przód siadł ładnie a z tyłem było trochę zabawy żeby wyglądał jak wygląda.Jak ładnie d*pa siadła to sprężyna lekko tarła o felgę.Musiałem skrócić sprężynę aby nakrętki poszły w górę.Wtedy zostało wypchnąć błotniki i gotowe.

j3jc.jpgt8jy.jpgaq5a.jpg16pf.jpg8mag.jpg

Opublikowano

Gdyby to co w niej robisz miało by być obojętnie w jaki sposób oceniane to za każdym razem za brakło by skali .Każdy mod jest:kox:

Jakie et uzyskałes z przodu mam do kupienia 4x9 " własnie z x5 i zastanawiam sie czy to nie bedzie lepsze rozwiązanie niz 2x9 i 2x10

Opublikowano

do kalendarza :naughty:

Opublikowano

kozaczek Panie a tyl jak w porsche:kox:, niech tylko ktos cos wymysli w osce zeby wieksze tarcze zayebac bo gina w 18' i 19'

Opublikowano

Przód siadł ładnie a z tyłem było trochę zabawy żeby wyglądał jak wygląda.Jak ładnie d*pa siadła to sprężyna lekko tarła o felgę.Musiałem skrócić sprężynę aby nakrętki poszły w górę.Wtedy zostało wypchnąć błotniki i gotowe.

no i powiedz mi gościu, ile Ty zamierzasz nagród w tym roku na OEMia zgarnąć? :dziura: jest kosa Piotruś!

Opublikowano
  • Autor
Gdyby to co w niej robisz miało by być obojętnie w jaki sposób oceniane to za każdym razem za brakło by skali .Każdy mod jest:kox:

Jakie et uzyskałes z przodu mam do kupienia 4x9 " własnie z x5 i zastanawiam sie czy to nie bedzie lepsze rozwiązanie niz 2x9 i 2x10

Hiszpan poszło PW.

do kalendarza :naughty:

Wyśle coś na 100%

kozaczek Panie a tyl jak w porsche:kox:, niech tylko ktos cos wymysli w osce zeby wieksze tarcze zayebac bo gina w 18' i 19'

Robiłem teraz hamulce i myślałem nad 312 ale one i tak zgina w 19 calach.Minimum żeby tu zapodać to jest 320 nie wspomnę o zaciskach z Porsche.

no i powiedz mi gościu, ile Ty zamierzasz nagród w tym roku na OEMia zgarnąć? :dziura: jest kosa Piotruś!

Nagrody powiadasz. Najważniejsza będzie zabawa.:wink: