camillotychy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline!
OficeR Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline! Jaki sline? :>
camillotychy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline! Jaki sline? :> Zrobie dokładke przód sline, porezam tył z dokładką z b7, listwy drzwiowe i wtedy będę oklejał to miałem na myśli ale to nie miejsce żeby pisać na temat moich planów
szafa Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline! Jaki sline? :> Zwróć uwagę że kolega ma b6:whistling: Cymek kiedy jakaś sesja??
OficeR Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline! Jaki sline? :> Zwróć uwagę że kolega ma b6:whistling: A to przepraszam na taptalku uja widac a sprawdzac sie kazdego nie chce
cymek28 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline! Jaki sline? :> Zwróć uwagę że kolega ma b6:whistling: Cymek kiedy jakaś sesja?? Sesja była w sobotę do magazynu VW Trends.Jak wszystko będzie ogarniete zaktualizuje wątek.
szafa Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeździłbym… piękne B5! i kolor prze kozak.. coraz bardziej zastanawiam się nad oklejeniem mojego właśnie w czerwień.. ale najpierw pełen sline! Jaki sline? :> Zwróć uwagę że kolega ma b6:whistling: Cymek kiedy jakaś sesja?? Sesja była w sobotę do magazynu VW Trends.Jak wszystko będzie ogarniete zaktualizuje wątek. Wow, to gratuluje i czekam an efekty:kox:
kaju Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 sr** na foty, jak za 3 tygodnie obadamy lajf
cymek28 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Co z tymi zdjeciami Chyba wcześniej ich nie dostanę.Pierw będzie magazyn a później fotki.Ku.....a na nic nie mam czasu.Urlop się skończył i po 12 w robocie:facepalm: sr** na foty, jak za 3 tygodnie obadamy lajf Dokładnie:wink:
cymek28 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 Jakąś sesje wspólną sie zrobi Pewnie że sie zrobi:wink: Tymczasem kilka fotek mojego autorstwa.
PiterA4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 za***isty mimo czerwonego koloru:decayed:
mrogal Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 za***isty mimo czerwonego koloru:decayed: za***isty czerwony kolor
Maniu. Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 za***iste to są te światła Ogólnie świetna fura
kozunia13 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 siemka, jeszcze musze Ci lekko zespamić w temacie;)Czy listwy z omegi skracałeś na długość i wysokość czy tylko na długość?Wklejone są na klej do szyb czy rezałeś jakieś mocowania?
Wajsik86 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 grubas co masz na lakierze położone?
Rekomendowane odpowiedzi