Rafikk1983r Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkich audimaniakow i nie tylko Ostatnio przegladajac allegro i natknalem sie na gotowe listwy chromowane do naszych audiczek, ale sam nie jestem pewien czy taki myk fajnie sie bedzie prezentowal? Cena naprawde niezla jak za dobrej jakosci, juz gotowe z instrukcja nawet listwy. Prosze o jakies precyzyjne opinie oto link: A4 B7 http://allegro.pl/show_item.php?item=1587210438 Dziekoweczka :hi:
!Tommy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 to jest chrom na metry, lecz w kształcie litery U - RANTOWA - KRAWEDZIOWA więc można go nałożyć na belki grilla. równie dobrze możesz kupić rolke i samemu zrobić/dociąć
medik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ile ludzi tyle opinii. Jak dla mnie tragedia. Nie zrobiłbym tego mojej A4.
Embe Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ile ludzi tyle opinii. Jak dla mnie tragedia. Nie zrobiłbym tego mojej A4. Popieram przedmówcę
kaczmar13 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 kwestia gustu....ale dla mnie to tandeta...
Mateo1373 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Jak dla mnie słaby pomysł, ale jak Ci się będzie podobało to rezaj
JarusKK Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ładnie by wyglądały pionowe ale takie wąskie:) A tak skoro mowa o listwach mam białe A4 B5 tył będzie przyciemniony i zastanawiam sie czy zmaina grila na czysty bez emblematów doda autku charakteru :) co myslicie o tym ???
Embe Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ładnie by wyglądały pionowe ale takie wąskie:) A tak skoro mowa o listwach mam białe A4 B5 tył będzie przyciemniony i zastanawiam sie czy zmaina grila na czysty bez emblematów doda autku charakteru :) co myslicie o tym ??? Moim zdaniem odpuść ten pomysł z grillem. Daj obwódkę w czarny mat a logo Audi zostaw w spokoju
pepik Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Jeżeli Ci się to podoba to ok, zakładaj, sam się nad tym zastanawiałem ale po obejrzeniu z bliska na kilku autach takiego chromu "na metry" odechciało mi się po zimie to one nie będą już wyglądały normalnie powyginają się i chrom będzie odchodził no chyba że te są inne
Młody Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Lepiej kup grill s-line lub S4 [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:07_________________________________________________Albo RS4
dymiano Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Lepiej kup grill s-line lub S4 [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:07_________________________________________________Albo RS4 tak jak kolega wyżej lepiej coś kupić normalnego. NIŻ "wieś-tuning" robić
Zmija Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ładnie by wyglądały pionowe ale takie wąskie:) A tak skoro mowa o listwach mam białe A4 B5 tył będzie przyciemniony i zastanawiam sie czy zmaina grila na czysty bez emblematów doda autku charakteru :) co myslicie o tym ??? Moim zdaniem odpuść ten pomysł z grillem. Daj obwódkę w czarny mat a logo Audi zostaw w spokoju Najlepszy pomysl sam tak zrobilem :decayed:
ziutek1957 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Mialem takie listwy w swojej 80 B4 -wiecej tego nie popelnie
Perezip Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Lipa ten chrom z metra, odbarwia sie i odkleja, potem klej zostaje i trzeba sie namęczyć zeby to sczyścić, nie warto na to wydawać kasy.
Polko_V Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Lipa ten chrom z metra, odbarwia sie i odkleja, potem klej zostaje i trzeba sie namęczyć zeby to sczyścić, nie warto na to wydawać kasy. tak jak wyzej nie rob tego...w dodatku po zimie bedziesz mial ten "swoj" chrom bialy bo folia ochronna tej listwy bedzie schodzila
Murdzi Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Ja osobiście skusiłem się na chrom, ale w nieco innej formie --> Obecnie już trochę go poprawiłem, bo dodałem na te pierwsze, górne szczebelki kawałeczki listwy... Jeśli się ta taśma nie sprawdzi, to po prostu ją zdejmę...
Polko_V Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Obecnie już trochę go poprawiłem, bo dodałem na te pierwsze, górne szczebelki kawałeczki listwy... Jeśli się ta taśma nie sprawdzi, to po prostu ją zdejmę... Murdzi...wyszlo Ci to , ale niestety na krotka mete . Bo przy odcinanyh koncowkach jeszcze w takim miejscu, bedzie sie zbierala i "stala" woda, ktora bedzie podchodzila pod ta ochronna folie tego chromu i bedzie Ci to bielec. Wiem, bo mialem takie cus a potem najgorzej sie ten klej usuwa
Murdzi Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Jeżeli będzie tak jak mówisz, założy się grill od RS4
Rekomendowane odpowiedzi