Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Siemanko wszystkim! Ostatnio stałem się posiadaczem A4 b5 Avant z 1999r. i jak twierdzi były właściciel w nie spotykanym kolorze... Twierdzi również, że w Polsce jest jeszcze tylko jedna taka sztuka ale w sedanie... Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć ile prawdy w słowach byłego kierowcy GROSZKA hehe Dodaje fotkę i czekam na wypowiedzi
Piechol Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 hyhy czy w Polsce to nie wiem, na forum była jeszcze jedna na bank
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Nie no ja kumam że nikt nie jest w stanie określić czy w całej Polsce jest jeszcze ich więcej ...chodziło mi o klubowiczów
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Ja tam takiej nie widziałem nigdy, kolor żywcem jak z focusa RS niespotykany zielony kolor miał tposejdon z forum, ale ty masz jeszcze inny
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Od razu po kupnie byłem w Motipie po lakier na Groszka (do usunięcia odprysków od kamieni) to na nalepce nie było wogóle kodu lakieru... Szukali po numerze VIN i dopiero znaleźli... Powiedzieli mi że to lakier na jakieś ponoć specjalne zamówienie... Więc może sprzedający gość nie kłamał
teeree Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 jakies pol roku temu byla w takim kolorze na allegro, byl opis ze tylko 50 szt takich wyszlo bo to niby dla skoczkow austriackich , miala recaro materialowe i czarna podsufitke, delikatnie poobijana przod tyl, sprzedajacy doprzucal wszystkie czesci,
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 widzialem różne odcienie zieleni w ,ale ten widze 1-szy raz ..... swoją drogą ładny
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 hehe malowany...możliwe xD A to teraz do kompletu mi brakuje nart...i jakieś -40kg xD hehe
teeree Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 hehe malowany...możliwe xD A to teraz do kompletu mi brakuje nart...i jakieś -40kg xD hehe czyli to ta z allegro? masz czarna podsufitke i recaro materialowe?
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 hehe malowany...możliwe xD A to teraz do kompletu mi brakuje nart...i jakieś -40kg xD hehe daj wiecej fotek dzieki temu kolorkowi moze zn iego fajne auto wyjsć Jakies plany
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Niiee... to nie ten z allegro o którym mówisz ...mam jasna podsufitke i niestety bez recaro A więcej fotek musze zrobić, jak na razie mam tylko to jedno tak na szybko robione ale wrzucę coś więcej na pewno ...Groszka kupiłem jakieś 2 tyg. temu więc muszę dopiero obrać jakąś koncepcje modów ...ale seria na pewno nie zostanie
hellbean Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Na pewno rzuca się w oczy Ale kolor ładny, mnie się podoba, jeszcze takiego nie widziałem:good:
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 hehe ...jest jedna bardzo pozytywna zaleta tego koloru...na żadnym parkingu go nie zgubie xD hehe
teeree Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 hehe ...jest jedna bardzo pozytywna zaleta tego koloru...na żadnym parkingu go nie zgubie xD hehe racja, ogolnie zapomnialem dopisac, ladny kolor, do zobaczenia na drodze
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 hehe ...jest jedna bardzo pozytywna zaleta tego koloru...na żadnym parkingu go nie zgubie xD hehe racja, ogolnie zapomnialem dopisac, ladny kolor, do zobaczenia na drodze Dzięki, dzięki też mi się podoba hehe ...a na drodze bardzo możliwe że się spotkamy ...bo widzę że kolega z DTR a ja z bliskiej okolicy
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Nie wiem co to solid hehe ...ale perła to nie jest ...zwykły zielony lakier bez żadnych tam drobinek w sobie [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:03_________________________________________________Mam jeszcze jedno foto ...jutro walne kilka porządnych zdjęć to też wrzucę :>
pablo_9 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 podobają mi się takie nietypowe kolory, fajnie auto można zrobić z tym kolorem załóż ten o swoim aucie w odpowiednim dziale jak będziesz miał już foto i środek koniecznie pokaż
Rekomendowane odpowiedzi