Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ile prawdy w słowach byłego właściciela??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim!

Ostatnio stałem się posiadaczem A4 b5 Avant z 1999r. i jak twierdzi były właściciel w nie spotykanym kolorze... Twierdzi również, że w Polsce jest jeszcze tylko jedna taka sztuka ale w sedanie... Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć ile prawdy w słowach byłego kierowcy GROSZKA :) hehe

Dodaje fotkę i czekam na wypowiedzi :)

DSC02004.jpg

Opublikowano

hyhy :decayed: czy w Polsce to nie wiem, na forum była jeszcze jedna na bank :wink4:

Opublikowano

Nie no ja kumam że nikt nie jest w stanie określić czy w całej Polsce jest jeszcze ich więcej :) ...chodziło mi o klubowiczów :)

Opublikowano

Ja tam takiej nie widziałem nigdy, kolor żywcem jak z focusa RS :slina: niespotykany zielony kolor miał tposejdon z forum, ale ty masz jeszcze inny :kox:

Opublikowano

Od razu po kupnie byłem w Motipie po lakier na Groszka (do usunięcia odprysków od kamieni) to na nalepce nie było wogóle kodu lakieru... Szukali po numerze VIN i dopiero znaleźli... Powiedzieli mi że to lakier na jakieś ponoć specjalne zamówienie... Więc może sprzedający gość nie kłamał :)

Opublikowano

jakies pol roku temu byla w takim kolorze na allegro, byl opis ze tylko 50 szt takich wyszlo bo to niby dla skoczkow austriackich ,

miala recaro materialowe i czarna podsufitke, delikatnie poobijana przod tyl, sprzedajacy doprzucal wszystkie czesci,

Opublikowano

Eee malowany :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

widzialem różne odcienie zieleni w :audi: ,ale ten widze 1-szy raz ..... swoją drogą ładny

Opublikowano

hehe malowany...możliwe xD

A to teraz do kompletu mi brakuje nart...i jakieś -40kg xD hehe

Opublikowano

czyli to ta z allegro? masz czarna podsufitke i recaro materialowe?

Opublikowano

daj wiecej fotek :decayed: dzieki temu kolorkowi moze zn iego fajne auto wyjsć :naughty:

Jakies plany :mysli:

Opublikowano

Niiee... to nie ten z allegro o którym mówisz :) ...mam jasna podsufitke i niestety bez recaro :(

A więcej fotek musze zrobić, jak na razie mam tylko to jedno tak na szybko robione :) ale wrzucę coś więcej na pewno :) ...Groszka kupiłem jakieś 2 tyg. temu więc muszę dopiero obrać jakąś koncepcje modów :) ...ale seria na pewno nie zostanie :)

Opublikowano

Na pewno rzuca się w oczy :decayed:

Ale kolor ładny, mnie się podoba, jeszcze takiego nie widziałem:good:

Opublikowano

hehe :D ...jest jedna bardzo pozytywna zaleta tego koloru...na żadnym parkingu go nie zgubie xD hehe

Opublikowano

hehe :D ...jest jedna bardzo pozytywna zaleta tego koloru...na żadnym parkingu go nie zgubie xD hehe

racja, ogolnie zapomnialem dopisac, ladny kolor, do zobaczenia na drodze

Opublikowano

Świetny ten kolorek :kox:

Opublikowano

racja, ogolnie zapomnialem dopisac, ladny kolor, do zobaczenia na drodze

Dzięki, dzięki :) też mi się podoba :) hehe ...a na drodze bardzo możliwe że się spotkamy :) ...bo widzę że kolega z DTR :) a ja z bliskiej okolicy :)
Opublikowano

Nie wiem co to solid :kox: hehe ...ale perła to nie jest :) ...zwykły zielony lakier bez żadnych tam drobinek w sobie :)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:03_________________________________________________Mam jeszcze jedno foto :) ...jutro walne kilka porządnych zdjęć to też wrzucę :>

Groch.jpg

Opublikowano

podobają mi się takie nietypowe kolory, fajnie auto można zrobić z tym kolorem

załóż ten o swoim aucie w odpowiednim dziale jak będziesz miał już foto i środek koniecznie pokaż :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...