Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALL] Jakie gumowe dywaniki wnętrza i jaka wykładzina do bagażnika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie zgadzam się z ZeeBee . mam teraz ori z ASO i miałem te ori z ALLEGRO .Nie ma co porównywać .Z ASO perfekcyjnie dopasowane jakość samej gumy dużo lepsza myślę, że nawet ich żywotność będzie dużo większa co w efekcie wyrówna ten niby rachunek ekonomiczny

Opublikowano

zdecydowanie zgadzam się z ZeeBee . mam teraz ori z ASO i miałem te ori z ALLEGRO .Nie ma co porównywać .Z ASO perfekcyjnie dopasowane jakość samej gumy dużo lepsza myślę, że nawet ich żywotność będzie dużo większa co w efekcie wyrówna ten niby rachunek ekonomiczny

To dziwna sprawa bo oglądałem "ori" z aso i poza tym, że jedne mają bieżnik w kwadrat a drugie w prostokąt to nie zauważyłem różnic. Te dywaniki są identyczne, identycznie dokładnie leżą, guma identyczna, stopery dopasowane do 1mm. Chyba mówimy o dwóch różnych rzeczach.

Opublikowano
  • Autor

dzieki za foty Verus :) dywaniki biore te same, tylko teraz nie wiem jak z wykladziną kufra... chyba tez od tego gościa machne i już... :mysli:

Opublikowano

Tez kupilem te dywaniki co verus... czekam na przesylke :)

Opublikowano

daras, zapomniałem... zrobie też fotke wykładziny w kufrze i opisze co i jak ;)[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 16:49 _________________________________________________Przepis jest prosty : dobrze zaopatrzony sklep z wykładzinami. Ostry nóż, linikja i kawałek kredki do odrysowania miary. Ja kupiłem taką z podkładem gumowym - kiedy coś się wyleje nie ma szans przemoknąć. Otworów na zaczepy siatki nie wyciniałem,bo nie mam siatki.

dscf0229he2.jpg

dscf0231vp1.jpg

Opublikowano

do bagaznika tez bylo znalesc jakies gumowe bo te z wykladziny sie zasyfia strasznie a guma to guma umyjesz i po klopocie :naughty:

Opublikowano

SHONEK - szczerze polecam :dance:

Opublikowano
  • Autor

taka wykładzina nie wygląda najgorzej :) tyle ze wlasnie... syf w nią wchodzi z a z gumy sie zmiecie, ewentualnie zmyje i finito... dywaniki na pewno biore SHONEK (aczkolwiek szkoda ze nie ma czarnych, tylko szare), a nad wykladziną kufra siem zastanawiam...

Opublikowano

do B6 te szare pasują. Czarne byłyby za ciemne. Też miałem obawy ale jak założyłem to super wyglądają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chłopaki tak na przyszłość

Tata do swojego A6 kupił ori , ja kupiłem do B6 te Schonki i powiem wam, że różnicę widzę tylko w cenie ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Trochę odświeżę temat, co myślicie o tych dywanikach?

http://allegro.pl/item630726487_dywaniki_gumowe_schonek_audi_a4_b6_od_2000_2007r.html

Myślę że cena jest ok, bo w ASO na pewno więcej zapłacę za ori. Niby próbowałem dzwonić ale nie odbierają, może jeszcze później przedzwonię dowiedzieć się o cenę oryginalnych dywaników.

Do B6 jaki kolor proponujecie? Szary czy czarny?

Opublikowano

Mi się podobają, a kolor to zalezy jak masz wewnątrz oraz jak Ci się podoba.

mało wyraźnie jest pokazany ten haft AUDI

Opublikowano

Mi się podobają, a kolor to zalezy jak masz wewnątrz oraz jak Ci się podoba.

mało wyraźnie jest pokazany ten haft AUDI

A gdzie ma być ten haft ?

Opublikowano

Trochę się zagalopowałem i haft jest na welurowych i one moim zdaniem wyglądają ładniej niż te gumowe, bardziej jak ori :decayed:

Opublikowano

ja polecam

Autohaus Hans Steiner GmbH; Lohackerstrasse 11, 44867 Bochum

email: [email protected]

sklep na ebay de: http://stores.shop.ebay.de/VW-Audi-Originalersatzteile-Steiner

Kupowalem u nich komplet ori gumowych dywanikow do B5. Cena 21E za calosc, koszt wysylki 8€. Do tego dostalem kupon 10€ na dalsze zakupy. Jesli nie maja czegos w ofercie wystawionej na ebay. de, to wystarczy napisac do nich maila (spoko mozna po angielsku) i zalatwia od reki. Przesylka okolo 5 dni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie,

Szukam dywaników gumowych w kolorze beżowym. Znalałżem takie http://sklepy.allegro.pl/item617505392_617505392.html ale ja potrzebuję dywaniki z rynienkami.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam. Odgrzebie trochę temat, a mianowicie potrzebuje dywaniki gumowe do A4 B6 tylko że w wersji angielskiej. Dostane coś takiego w PL?

Opublikowano

Panoczki macie jakiegoś zaufanego dilera dywaników PETEX z Allegro ?? zacząłem przeglądać Allegro i znalazłem różne wzory i teraz nie wiem czy tak jest czy wciskają chińszczyznę :mysli:

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-b5-94-01-dywaniki-gumowe-petex-oryginalne-i1888241078.html

ja kupilem z tej aukcji dywaniki, solidne, guma gruba i w miare miekka, wszystko ladnie pasuje, stopery tez, na kazdym dywaniku jest wytloczona metka z nazwa PETEX i modelem samochodu od jakiego są wiec mysle ze chyba oryginaly ;)

także od tego sprzedajacego możesz śmiało brać jeśli ma do B6

Opublikowano

Kupowałem do innych aut gumy z allegro, ale po niedługim czasie wyglądały fatalnie.

jakość gumy pokazała swoje

Dlatego dzisiaj odebrałem ori z ASO :)