Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe pytanko mam. Żeby zamontować z tyły lampy po lifcie czyli po 98' ? to trzeba przerabiać coś z blachami bo z tego co widziałem na forum to w przypadku zamiany przednich lamp na poliftowe to trzeba fragment blachy przy kierunkach usunąć.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ślepy a co Ty takie długie paznokcie miałeś, że tak porysowałeś tę starą lamkę :decayed:

A tak na serio to fajny mod :kox:

Opublikowano

Ślepy a co Ty takie długie paznokcie miałeś, że tak porysowałeś tę starą lamkę :decayed:

te powycierane przyciski od jego "shocker hand" :decayed:
Opublikowano

Nooo to czyli mod na jeszcze większy plus :D .

Opublikowano
  • Autor

Takie małe pytanko mam. Żeby zamontować z tyły lampy po lifcie czyli po 98' ? to trzeba przerabiać coś z blachami bo z tego co widziałem na forum to w przypadku zamiany przednich lamp na poliftowe to trzeba fragment blachy przy kierunkach usunąć.

nie kolego, nic przy tyle nie tzreba robić, wykręcasz swoje, wkładasz polifty, i micha się cieszy :hi:

próbowałem ją skrobać z tego ścierwa ale nic nie pomagało, wyrwałem tą od Paska za 60zł, i jest :kox:

te powycierane przyciski od jego "shocker hand" :decayed:

:evil::wink4:

Nooo to czyli mod na jeszcze większy plus :D .

A no tak, taka próbka rezania środka :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:40_________________________________________________No i w końcu jest na aucie :evil:

dsc4010.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie wyszła ci ta lampka z passata :wink4:

Wydaje mi sie ze zapoczątkowałeś nowy Mod do przedlifta , pewnie stanie sie tak priorytetowy jak rezanie lamp zespolonych :decayed::tongue4:

Opublikowano

Wydaje mi sie ze zapoczątkowałeś nowy Mod do przedlifta , pewnie stanie sie tak priorytetowy jak rezanie lamp zespolonych

A co w tej lampce takiego rewolucyjnego, że stawiasz ją na równi z lampami poliftowymi w przedlifcie? :mysli::cool1:

Oczywiście slepy robota pierwsza klasa ;)

Opublikowano

wg mnie wygląda lepiej jak lampa z a4, no ale oczywiście to rzecz gustu :wink4::tongue4:

nie róbmy slepemu syfu w temacie :tongue4:

Opublikowano

Ślepy się nie obrazi jak będziemy komentować jego mody.

Gdyby chodziło o tą lampkę to rozumiał bym Twój entuzjazm:

http://allegro.pl/item1032446301_super_lampka_vw_golf_vw_passat_a4_octawia.html

Kwestia była już poruszana, nie występuje jednak z szyberkiem więc odpada, ale to jest kox. EOT.

Ślepy... co wymyśliłeś w kwestii kół?

Opublikowano

Kwestia była już poruszana, nie występuje jednak z szyberkiem więc odpada, ale to jest kox. EOT.

Występuje z szyberkiem !!!!!!!! widziałem takie już dwie jedna poszłą za 120zł a druga za 60zł !!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Bardzo fajnie wyszła ci ta lampka z passata :wink4:

Wydaje mi sie ze zapoczątkowałeś nowy Mod do przedlifta , pewnie stanie sie tak priorytetowy jak rezanie lamp zespolonych :decayed::tongue4:

nie przesadzajmy, moja wyglądała tragicznie i trzeba było z nią coś zrobić, no ale tak jak pisze Reniu, jakby była ta z czerwonym podświetleniem to byłby rarytas :kox:

ta lampka jest z szybrem Reniu, ostatnio właśnie widziałem, fotkę na googlach, jak się trafi po pieniądzach tą ją przygarnę :przebiegly:

a o co chodzi z kołami? są po polerce, i to jest prawdopodobnie ich ostatni sezon na a4 :gwizdanie:

Opublikowano

Bo pamiętam że robiłem Ci VT z różnymi kołami, stąd moje pytanie.

Opublikowano
  • Autor

no tak, ale w końcu zostały te co miałem, MAM8 :wink4:, poszły tylko w polerkę i jest :kox:, ale na następny sezon już mam inną wizję :slina:

BTW: doszły ramki klubowe :naughty:, w końcu będzie ładnie a4 klub reprezentować :cool1:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 19:35_________________________________________________Idą dwa mody :naughty:,

Jeden do środka, drugi na zewnątrz :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

fajnie stoi...oby niedługo stała jeszcze niżej a moja tak jak twoja :kox:

Opublikowano

no tak, ale w końcu zostały te co miałem, MAM8 :wink4:, poszły tylko w polerkę i jest :kox:, ale na następny sezon już mam inną wizję :slina:

BTW: doszły ramki klubowe :naughty:, w końcu będzie ładnie a4 klub reprezentować :cool1:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 19:35_________________________________________________Idą dwa mody :naughty:,

pochwal sie na pw co rezasz;p

Opublikowano
  • Autor

fajnie stoi...oby niedługo stała jeszcze niżej a moja tak jak twoja :kox:

raczej tak DIM :good:, w weekend postaram się ją postawić na cegłach :wink4:

pochwal sie na pw co rezasz;p

:wink4:

Opublikowano

A ja wiem a ja wiem co bedzie :evil: byłem przy demontażu :kox:

Opublikowano
  • Autor

A ja wiem a ja wiem co bedzie :evil: byłem przy demontażu :kox:

:wink4:, oprócz tego dojdzie jeszcze pary rzeczy, może :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj Ci zmierze slepy te odleglosc bo wczoraj deszcz lał i nie chciało mi sie :gwizdanie:

ok spoko :wink4:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 16:28_________________________________________________Audica siedzi na pustakach w oczekiwaniu na nowe zawieszenie :gwizdanie:, w tygodniu, wymalują się zaciski hamulcowe, no i czekam na paczkę od Armisteada :wink4:, i na jeszcze jedną paczuszkę do wnętrza :gwizdanie:

Opublikowano

Czyżby gewinde? :naughty: