Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zakładam że te na allegro już przeglądałeś :)

przeglądałem, i uciekła mi ta 1din, kompletna z tunelem co była za 200zł :wallbash:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale ujówka z tym tunelem :confused4: dołączył do radia :decayed:

foty w wkrótce :wink4:

Opublikowano
  • Autor

spoko, nie przejmuj się :wink4:, trafi się może inny :przebiegly:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:02_________________________________________________Przyszły nowe graty :decayed:, Mamuśka była w szoku jak zobaczyła kuriera :evil:

tajle1.jpg

Opublikowano

spoko, nie przejmuj się :wink4:, trafi się może inny :przebiegly:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:02_________________________________________________Przyszły nowe graty :decayed:, Mamuśka była w szoku jak zobaczyła kuriera :evil:

tajle1.jpg

:kox:

leci PW :good:

Opublikowano

Teraz to i ja bym se zamówił taką osłonkę. Ślepy pamiętaj o mnie następnym razem.

Opublikowano

Teraz to i ja bym se zamówił taką osłonkę. Ślepy pamiętaj o mnie następnym razem.

na początku stycznia złozyłem zamówienie na nią :kox:

Opublikowano
  • Autor

mogę zamówić kiedy chcesz :wink4:, Daniel miał brać jakieś pierdołki jeszcze, tylko nie wiem kiedy :confused4:

na początku stycznia złozyłem zamówienie na nią :kox:

jakby nie ta j**ana zmiana cennika w DE, to by była pewnie już z 1,5 tygodnia temu :confused4:

Opublikowano

To jak będziesz coś zamawiał to zamawiaj i mi :)

Opublikowano
  • Autor

ok, spoko bede pamiętał, ja póki co nie bede brał nic z tamtąd, bo mam inne rzeczy na oku teraz, ale Nosb pewnie niebawem z czymś wyskoczy :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:55_________________________________________________panowie jak myślicie dadzą radę, tekturka dobra na wszystko :kox:

usprototype1.jpg

troszkę za mały ten skrawek uciąłem, dobrze że są te krechy na kloszu, to mniej więcej obczaiłem jak jest w ori USie :good:, następne powinno już być takie jak należy :decayed:

Opublikowano

ok, spoko bede pamiętał, ja póki co nie bede brał nic z tamtąd, bo mam inne rzeczy na oku teraz, ale Nosb pewnie niebawem z czymś wyskoczy :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:55_________________________________________________panowie jak myślicie dadzą radę, tekturka dobra na wszystko :kox:

usprototype1.jpg

troszkę za mały ten skrawek uciąłem, dobrze że są te krechy na kloszu, to mniej więcej obczaiłem jak jest w ori USie :good:, następne powinno już być takie jak należy :decayed:

tez czailem na krechy :D

17 tu 14 tam :gwizdanie: :polew:

zrob dluzsze :good:

PS ciezko valdka rozkleic? :mysli:

Opublikowano

Ja myślałem o folii ale w końcu dałem spokój, żarówka dwuwłóknowa wygląda wystarczająco dobrze. I nie rzuca się w oczy.

Może kiedyś mnie najdzie to przykleję :gwizdanie:

Jaki koszt tych osłon bo może i ja bym wziął :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Ja myślałem o folii ale w końcu dałem spokój, żarówka dwuwłóknowa wygląda wystarczająco dobrze. I nie rzuca się w oczy.

Może kiedyś mnie najdzie to przykleję :gwizdanie:

Jaki koszt tych osłon bo może i ja bym wziął :mysli:

Ja bede chciał zrobić tylko odblask, bez podświetlenia, narazie, chyba zę zastosuję W5W :mysli:

Koszt osłony to 110zł, + przesyłka, myślę że w 130zł by się zamkło jakby przesyłka miała iść prosto do Ciebie :good:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 22:57_________________________________________________

usprototype1.jpg

tez czailem na krechy :D

17 tu 14 tam :gwizdanie: :polew:

zrob dluzsze :good:

PS ciezko valdka rozkleic? :mysli:

nigdy tego nie robiłęm, i Ujowo sobie zacząłem :confused4:, i troszkę ją zmasakrowałem, potem wymyśliłem patent i poszło :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 00:11_________________________________________________teraz chyba bedzie git :decayed:

usprototype3.jpg

Teraz tylko znaleźć odblask :gwizdanie:

Opublikowano

slepy jakby co to osłonę ja tez biorę ;)

Opublikowano

chcesz to mam o takim kształcie kierunki przednie od bmw e34 :evil:

Opublikowano
  • Autor

chcesz to mam o takim kształcie kierunki przednie od bmw e34 :evil:

Daj fotkę :naughty:

slepy jakby co to osłonę ja tez biorę ;)

jakbym wam zamówił we dwóch to w 130zł sie mieścimy bezproblemowo, bo tak Kowiemy wyszło :good:

Opublikowano
  • Autor

zmierz mi dół i górę, tego odblasku, moze sie dogadamy :przebiegly:

Opublikowano

spoko :naughty: jak Ci cos z tego wyjdzie to robie tez u siebie bo takich kierunków mam chyba z 5-6 kompletów :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

spoko :naughty: jak Ci cos z tego wyjdzie to robie tez u siebie bo takich kierunków mam chyba z 5-6 kompletów :gwizdanie:

dół musi mieć miniumum 10,5cm, góra 8,5cm, żeby to wyszło tak jak w ori :wink4:

Opublikowano

dół musi mieć miniumum 10,5cm, góra 8,5cm, żeby to wyszło tak jak w ori :wink4:

jutro zrobie pomiar i napisze co i jak :)