Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam taką pianownicę, daje radę :)

myślę że do Mycia wstępnego,w domowych warunkach wystarczy :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cena, model itd.

mam plan kupić myjkę, więc i pianownica wpadnie :rolleyes:

tak w ogóle, jakich myjek używacie?

Opublikowano

Dokładnie tak :) Kup też aktywną pianę z Karchera :wink4:

Opublikowano
  • Autor

cena, model itd.

mam plan kupić myjkę, więc i pianownica wpadnie :rolleyes:

tak w ogóle, jakich myjek używacie?

to jest ta http://allegro.pl/pianownica-karcher-0-6l-dwie-regulacje-do-k-i1677538254.html

ja dałem 82zł, ale kupowałem dzisiaj w OBi w Krakowie :wink4:

Myjkę mam Karchera, coś takiego tylko starszy model, bo juz 2rok służy :wink4:

http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-karcher-2-98-porownaj-do-2-400-i1664814439.html

Dokładnie tak :) Kup też aktywną pianę z Karchera :wink4:

Myślę nad Pianą ValetPro, ale zobaczę jeszcze na co się zdecyduję :wink4:

Opublikowano

Slepy nie żebym Cię namawiał... :gwizdanie: :gwizdanie:

31370237541196c19132b.jpg

Opublikowano
  • Autor

wiem, karwa wiem, choruję na to koło od tamtego sezonu, tyle że w tamtym sezonie kompleyu poniżej 2000zł nie uświadczyłeś,a w tym nie mam kasy na zmiane felg, chociaż jakbym pogonił moje :mysli::przebiegly:

Opublikowano

To koło jest lipne :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

To koło jest lipne :tongue4:

Dobrze wygląda, ale MAM8, od zawsze mi sie w zieleni podobało :decayed:

Opublikowano

sprzedawaj swoje, kupuj od krychy i do tego jakieś rozsądne opny :kox: W razie czego postawisz audi na tydzień na cegłach albo moje alu zimowe Ci pożyczę i sobie pośmigasz na dobrej glebie przez chwilę :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ziooom. Ty jak przerabiałeś swoją gałkę od A3, że podchodziła Ci i się nie rusza ? :tongue4:

Bo właśnie przyszła moja S-linowa i szukam gotowego rozwiązania bo nie chce mi się dumać.

Buc z bucowic to w ogóle telefonu nie odbiera.. pewnie żona go bije :drool: :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Ziooom. Ty jak przerabiałeś swoją gałkę od A3, że podchodziła Ci i się nie rusza ? :tongue4:

Bo właśnie przyszła moja S-linowa i szukam gotowego rozwiązania bo nie chce mi się dumać.

Buc z bucowic to w ogóle telefonu nie odbiera.. pewnie żona go bije :drool: :thumbup:

Ja kupiłem od A4 B7 Sline, i spasowała na gwint B5, bez zadnych kombinacji, i siedzi elegancko, Buc coś tam mówił że kleił na jakimś kleju czy coś :mysli:, gdzieś chyba był tutorial w warsztacie :wink4:

sprzedawaj swoje, kupuj od krychy i do tego jakieś rozsądne opny :kox: W razie czego postawisz audi na tydzień na cegłach albo moje alu zimowe Ci pożyczę i sobie pośmigasz na dobrej glebie przez chwilę :decayed: :decayed:

oponki mam po jednym sezonie, także by zostały :gwizdanie:, moje Mamy mi sie podobają, i raczej w tym sezonie nie bedzie zmiany, pozatym co to za zmiana z 18, na 18 :gwizdanie:, trzaby uderzyc oczko wyżej :wink4:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 21:43_________________________________________________Zamówiłem kosmetyki do auta, od następnego tygodnia biorę sie za całkowitą kurację, wewnatrz i na zewnątrz :decayed:

Opublikowano

to ci nie pomoże :decayed: zbieraj jakieś graty lepiej :naughty:

Opublikowano

Też się na nie czaję :decayed:

A jak chcesz to możesz na moim przetestować środki do mycia/czyszczenia :rolleyes::naughty:

Opublikowano
  • Autor

to ci nie pomoże :decayed: zbieraj jakieś graty lepiej :naughty:

narazie z gratami stopuje :decayed:, chyba że sie coś trafi po kasie :wink4:, złapałem zajawkę na Detailing :kox:, zobaczymy na jak długo :naughty:

Też się na nie czaję :decayed:

A jak chcesz to możesz na moim przetestować środki do mycia/czyszczenia :rolleyes::naughty:

zobaczymy jak mi pójdzie z moim :naughty:

Opublikowano
złapałem zajawkę na Detailing :kox:, zobaczymy na jak długo :naughty:

Sąsiad się bawi w detaling na swoim czarnym aucie :slina: A znajomy kiedyś tak wypucował czarnucha, że pies zaczął szczekać na własne odbicie w drzwiach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Sąsiad się bawi w detaling na swoim czarnym aucie :slina: A znajomy kiedyś tak wypucował czarnucha, że pies zaczął szczekać na własne odbicie w drzwiach :decayed:

taki efekt bede chciał osiągnąć mam nadzieje ze nie bedzie to kasa wyrzucona w błoto :decayed:

Opublikowano

taki efekt bede chciał osiągnąć mam nadzieje ze nie bedzie to kasa wyrzucona w błoto :decayed:

Dziel się wrażeniami i poradami jak wsio ogarniesz :naughty: Jutro wykańczam srodek, a potem biorę się za body i pucowanie :decayed::przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Dziel się wrażeniami i poradami jak wsio ogarniesz :naughty: Jutro wykańczam srodek, a potem biorę się za body i pucowanie :decayed::przebiegly:

postaram sie na bierząco wklejac postępy z prac :decayed: