Opublikowano 24 Czerwca 201115 l Autor Mam taką pianownicę, daje radę myślę że do Mycia wstępnego,w domowych warunkach wystarczy
Opublikowano 24 Czerwca 201115 l cena, model itd. mam plan kupić myjkę, więc i pianownica wpadnie tak w ogóle, jakich myjek używacie?
Opublikowano 24 Czerwca 201115 l Mam taką pianownicę, daje radę myślę że do Mycia wstępnego,w domowych warunkach wystarczy Dokładnie tak Kup też aktywną pianę z Karchera
Opublikowano 24 Czerwca 201115 l Autor cena, model itd. mam plan kupić myjkę, więc i pianownica wpadnie tak w ogóle, jakich myjek używacie? to jest ta http://allegro.pl/pianownica-karcher-0-6l-dwie-regulacje-do-k-i1677538254.html ja dałem 82zł, ale kupowałem dzisiaj w OBi w Krakowie Myjkę mam Karchera, coś takiego tylko starszy model, bo juz 2rok służy http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-karcher-2-98-porownaj-do-2-400-i1664814439.html Mam taką pianownicę, daje radę myślę że do Mycia wstępnego,w domowych warunkach wystarczy Dokładnie tak Kup też aktywną pianę z Karchera Myślę nad Pianą ValetPro, ale zobaczę jeszcze na co się zdecyduję
Opublikowano 24 Czerwca 201115 l Ja za pianownicę dałem 62zl ( Castorama Chorzów ). Karchera mam coś podobnego do tego: http://allegro.pl/nowy-karcher-k2-21-2-21-gw-fvat-myjka-110-bar-wawa-i1684010247.html
Opublikowano 26 Czerwca 201115 l Autor Slepy nie żebym Cię namawiał... :gwizdanie: :gwizdanie: wiem, karwa wiem, choruję na to koło od tamtego sezonu, tyle że w tamtym sezonie kompleyu poniżej 2000zł nie uświadczyłeś,a w tym nie mam kasy na zmiane felg, chociaż jakbym pogonił moje
Opublikowano 26 Czerwca 201115 l Autor To koło jest lipne Dobrze wygląda, ale MAM8, od zawsze mi sie w zieleni podobało
Opublikowano 26 Czerwca 201115 l sprzedawaj swoje, kupuj od krychy i do tego jakieś rozsądne opny W razie czego postawisz audi na tydzień na cegłach albo moje alu zimowe Ci pożyczę i sobie pośmigasz na dobrej glebie przez chwilę :decayed:
Opublikowano 27 Czerwca 201115 l Ziooom. Ty jak przerabiałeś swoją gałkę od A3, że podchodziła Ci i się nie rusza ? Bo właśnie przyszła moja S-linowa i szukam gotowego rozwiązania bo nie chce mi się dumać. Buc z bucowic to w ogóle telefonu nie odbiera.. pewnie żona go bije :drool:
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Autor Ziooom. Ty jak przerabiałeś swoją gałkę od A3, że podchodziła Ci i się nie rusza ? Bo właśnie przyszła moja S-linowa i szukam gotowego rozwiązania bo nie chce mi się dumać. Buc z bucowic to w ogóle telefonu nie odbiera.. pewnie żona go bije :drool: Ja kupiłem od A4 B7 Sline, i spasowała na gwint B5, bez zadnych kombinacji, i siedzi elegancko, Buc coś tam mówił że kleił na jakimś kleju czy coś , gdzieś chyba był tutorial w warsztacie sprzedawaj swoje, kupuj od krychy i do tego jakieś rozsądne opny W razie czego postawisz audi na tydzień na cegłach albo moje alu zimowe Ci pożyczę i sobie pośmigasz na dobrej glebie przez chwilę :decayed: oponki mam po jednym sezonie, także by zostały :gwizdanie:, moje Mamy mi sie podobają, i raczej w tym sezonie nie bedzie zmiany, pozatym co to za zmiana z 18, na 18 :gwizdanie:, trzaby uderzyc oczko wyżej [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 21:43_________________________________________________Zamówiłem kosmetyki do auta, od następnego tygodnia biorę sie za całkowitą kurację, wewnatrz i na zewnątrz
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Slepy nie żebym Cię namawiał... :gwizdanie: :gwizdanie: Też się na nie czaję A jak chcesz to możesz na moim przetestować środki do mycia/czyszczenia
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Autor to ci nie pomoże zbieraj jakieś graty lepiej narazie z gratami stopuje , chyba że sie coś trafi po kasie , złapałem zajawkę na Detailing , zobaczymy na jak długo Slepy nie żebym Cię namawiał... :gwizdanie: :gwizdanie: Też się na nie czaję A jak chcesz to możesz na moim przetestować środki do mycia/czyszczenia zobaczymy jak mi pójdzie z moim
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l złapałem zajawkę na Detailing , zobaczymy na jak długo Sąsiad się bawi w detaling na swoim czarnym aucie A znajomy kiedyś tak wypucował czarnucha, że pies zaczął szczekać na własne odbicie w drzwiach
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Autor złapałem zajawkę na Detailing , zobaczymy na jak długo Sąsiad się bawi w detaling na swoim czarnym aucie A znajomy kiedyś tak wypucował czarnucha, że pies zaczął szczekać na własne odbicie w drzwiach taki efekt bede chciał osiągnąć mam nadzieje ze nie bedzie to kasa wyrzucona w błoto
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l złapałem zajawkę na Detailing , zobaczymy na jak długo Sąsiad się bawi w detaling na swoim czarnym aucie A znajomy kiedyś tak wypucował czarnucha, że pies zaczął szczekać na własne odbicie w drzwiach taki efekt bede chciał osiągnąć mam nadzieje ze nie bedzie to kasa wyrzucona w błoto Dziel się wrażeniami i poradami jak wsio ogarniesz Jutro wykańczam srodek, a potem biorę się za body i pucowanie
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Autor złapałem zajawkę na Detailing , zobaczymy na jak długo Sąsiad się bawi w detaling na swoim czarnym aucie A znajomy kiedyś tak wypucował czarnucha, że pies zaczął szczekać na własne odbicie w drzwiach taki efekt bede chciał osiągnąć mam nadzieje ze nie bedzie to kasa wyrzucona w błoto Dziel się wrażeniami i poradami jak wsio ogarniesz Jutro wykańczam srodek, a potem biorę się za body i pucowanie postaram sie na bierząco wklejac postępy z prac
Opublikowano 30 Czerwca 201115 l Pawel na szybki efekt recznik Magsa, szmatka, spray :> i 20 min roboty http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.435