slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Klapa USA :oklaski: Poliftowa? niebyło poliftowych , jeszcze jej nie mam czekam na rozwój sytuacji
Armi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja poluję na poliftową. Ostatnio zauważyłem różnicę między klapami przedliftowymi a poliftowymi (EU), wolałbym mieć poliftową. Chociaż klapa USA zawsze jest
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja poluję na poliftową. Ostatnio zauważyłem różnicę między klapami przedliftowymi a poliftowymi (EU), wolałbym mieć poliftową. Chociaż klapa USA zawsze jest klapa polifta jest za***ista, no i ten zamek na elektromagnes, a nie przedliftowy guzior no i musiales powiedziec tak wyszło, ale poszła już aukcja na battalionie to pewnie ją ktoś łyknie
Armi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja się nie mieszam, pisz do gościa niech Ci sprzeda poza aukcją "Moją" pod kolor topor podkupił, do tej pory mu nie wybaczyłem Taka była piękna, tania i nawet nie musiałbym płacić za wysyłkę ;(
wojciu0308 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja poluję na poliftową. Ostatnio zauważyłem różnicę między klapami przedliftowymi a poliftowymi (EU), wolałbym mieć poliftową. Chociaż klapa USA zawsze jest klapa polifta jest za***ista, no i ten zamek na elektromagnes, a nie przedliftowy guzior no i musiales powiedziec tak wyszło, ale poszła już aukcja na battalionie to pewnie ją ktoś łyknie tez widzialem ja w batalionie dzwon do goscia i uzgadniaj szkoda stracic bo naprawde okazja
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 nie ma niestety numeru do gościa, to człowiek od nas z forum, pisałem mu PW, ale nie odwiedza nas już chyba, poszedł mail [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:20_________________________________________________ Ja się nie mieszam, pisz do gościa niech Ci sprzeda poza aukcją "Moją" pod kolor topor podkupił, do tej pory mu nie wybaczyłem Taka była piękna, tania i nawet nie musiałbym płacić za wysyłkę ;( sam mu podesłałem aukcję , za 100zł była
Armi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Własnie :bicz3: z Żyradowa gość sprzedawał.
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Doszedł nowy modzik, mały ale cieszy w moich kubełkach nie było siatek
rafalekx Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ale wiocha żeby siatek nie mieć z fabryki :gwizdanie:
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 ale wiocha żeby siatek nie mieć z fabryki :gwizdanie: ja z fabryki to nawet kubełków nie miałem , ale już się doposaża
wojciu0308 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ale wiocha żeby siatek nie mieć z fabryki :gwizdanie: ja z fabryki to nawet kubełków nie miałem , ale już się doposarza nie tylko ty
Reniu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 No i pięknie Aż sam musiałem sprawdzić czy w moich kubełkach są siatki... ufff... są na miejscu ja z fabryki to nawet kubełków nie miałem , ale już się doposaża Tak jak mówisz, powoli do przodu
rafalekx Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 ja z fabryki to nawet kubełków nie miałem , ale już się doposarza Kubły jak kubły :gwizdanie: ale żeby nie mieć klimy... :gwizdanie: bida po całości Dobrze, że ja prawie wszystko miałem no prawie wszystko
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 ale wiocha żeby siatek nie mieć z fabryki :gwizdanie: ja z fabryki to nawet kubełków nie miałem , ale już się doposarza nie tylko ty ale walczę z tym pomału ja z fabryki to nawet kubełków nie miałem , ale już się doposarza Kubły jak kubły :gwizdanie: ale żeby nie mieć klimy... :gwizdanie: bida po całości Dobrze, że ja prawie wszystko miałem no prawie wszystko na tyle starczyło pieniędzy niestety , za to następna bedzie na pełnym koksie
Rekomendowane odpowiedzi