wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 oky moj lezy i sie kurzy no moze wkoncu u mnie w audi zagra jako tako a coś tam wpakował , u mnie leży piecyk 4kanałowy, i subik pionka, ale nie ma chęci by się za to zabrać narazie brak dobrego serca ale poki co 3 piece leża 2 wsadze na 100%, przodek zagra pod V12 + PB a subik ground zero/pionek pod audisonem jeszcze mam blaupunkta GTA 260 teraz od krychy kratki w tylne drzwi ida [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:42_________________________________________________lampę na próbę od Bulczasa łyknąłeś?
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 tak, bede ją męczył w następnym tygodniu , szukanie odblasku i próby przyrezania Us obrysówki
wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ciekawe co tam ci wyjdzie ja juz wyglądu audi nie ruszam wczoraj strzeliłem sobie allroada i tak zostaje
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 ciekawe co tam ci wyjdzie ja juz wyglądu audi nie ruszam wczoraj strzeliłem sobie allroada i tak zostaje ma być dobrze , może uda się dokupić lewą , to byłby komplet , i zrobiłbym sobie jedne czarne a drugie w ori chromie
wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ciekawe co tam ci wyjdzie ja juz wyglądu audi nie ruszam wczoraj strzeliłem sobie allroada i tak zostaje ma być dobrze , może uda się dokupić lewą , to byłby komplet , i zrobiłbym sobie jedne czarne a drugie w ori chromie mozna i tak w tym roku mam zamiar środek doprowadzić do "kultury" za rok bede modzić wygląd jak silnik wsadze
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 ciekawe co tam ci wyjdzie ja juz wyglądu audi nie ruszam wczoraj strzeliłem sobie allroada i tak zostaje ma być dobrze , może uda się dokupić lewą , to byłby komplet , i zrobiłbym sobie jedne czarne a drugie w ori chromie mozna i tak w tym roku mam zamiar środek doprowadzić do "kultury" za rok bede modzić wygląd jak silnik wsadze a ja kupuje co się da po taniości, następną częśćią bedzie sterownik małej Navi, który prerobię na HomeLink
wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 wiadomo jak okazja to tez zawsze sie coś łyknie a lampy maluj cale na czarno :gwizdanie: zero chromu
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 wiadomo jak okazja to tez zawsze sie coś łyknie a lampy maluj cale na czarno :gwizdanie: zero chromu neee, zostają chromowane , czarne jednak mi nie paszą do zielonej
wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 te drugie co je bedziesz robic malnij na czorno a jak nie to w biel albo jakies cos kremowe
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 te drugie co je bedziesz robic malnij na czorno a jak nie to w biel albo jakies cos kremowe bede orginalny, i zrobię sobie w lampach sticerbomb
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 :doh1: nie no rób slepy zobaczymy, bede miał tą lampę bede myślał, ale chyba nawet by to wyglądało lampy, lusterka i znaczek z przodu
wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 lusterka i znaczek tak lampy przesada
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 lusterka i znaczek tak lampy przesada zobaczymy, nudzi mi się i tak wymyślam , znając życie zostaną w chromie
wojciu0308 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 licze na to ja mam na lampie jedna naklejke jutro cykne fotke troche mała mi sie wydaje ale fajnie wygląda
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 licze na to ja mam na lampie jedna naklejke jutro cykne fotke troche mała mi sie wydaje ale fajnie wygląda jaką naklejkę
Rekomendowane odpowiedzi