slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 tzn co zadatkowałes orkiestre na wesele
wojciu0308 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no to żeś zbrysił ładnie jak by co to za klimka nie płacz bede mieć ich troche za niedlugo... coś podobno w radiu mówili ze polifty 2 beda wieć moze i na konsole byś sie załapał
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no to żeś zbrysił ładnie jak by co to za klimka nie płacz bede mieć ich troche za niedlugo... coś podobno w radiu mówili ze polifty 2 beda wieć moze i na konsole byś sie załapał no widziałęm u Krychy w wątku, cały komplet do klimki za 800zł oddawał, jakbym miał kaske to bym wziął, ale póki co nic nie dokładam, montuje to co jest, i czekam na jakąś lewiznę , następne w kolejce bedą hamulce bo już na jesień miałiem wymieniać bo się tarcze i klocki kończą
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 wujciu sprzedałeś klimę? ileś nabrał?
wojciu0308 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 wujciu sprzedałeś klimę? ileś nabrał? jeszcze nie sprzedałem myśle ile moge za nia łyknąć
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 wujciu sprzedałeś klimę? ileś nabrał? jeszcze nie sprzedałem myśle ile moge za nia łyknąć a jak to jest, wogóle, klimka musi być pod dany silnik czy można ją zaadaptować z innego, np. z beny do diesla? [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 21:49_________________________________________________ wujciu sprzedałeś klimę? ileś nabrał? kumpel, kupował kompletną klimkę do seata toledo, jakieś 2 lata temu i dawał 1500zł , ja się nastawiam do 1200zł za kompletnego klimatronica :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes
wojciu0308 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes to mówisz ze 800zl :gwizdanie: a poszła już Ci jakaś? ja tam moja nawet za 600-700 bym puścił jak by tylko sie ktoś trafił
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 nigdy cała jako komplet, ta jest z mojego auta dlatego taka cena.
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes Krycha, tutuaj każdy liczy że forumowiczowi oddasz za 10% wartośći, pamiętam jak sprzedawałem kierę eskową wisiała na forum za 350zł chyba ze 2 tygodnie, wystwiłem ją na allegro za 430zł i poszła w ten sam dzień, także nawet się nie zastanawiaj ja tak jak mówię, jakbym tylko dysponował kasą to bym komplecik łyknął, ale niestety, wesele mnie zjada , za samą wódę wczoraj zapłaciłem 5,5k
wojciu0308 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 to ładnie slepy jak cos to tak jak wyżej pisałem za klimke kolo 600-700zl jak byś dał to jest twoja
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja oddam za 599zł [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:02_________________________________________________ walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes Krycha, tutuaj każdy liczy że forumowiczowi oddasz za 10% wartośći, pamiętam jak sprzedawałem kierę eskową wisiała na forum za 350zł chyba ze 2 tygodnie, wystwiłem ją na allegro za 430zł i poszła w ten sam dzień, także nawet się nie zastanawiaj ja tak jak mówię, jakbym tylko dysponował kasą to bym komplecik łyknął, ale niestety, wesele mnie zjada , za samą wódę wczoraj zapłaciłem 5,5k wiem ślepy jak jest, wiem jak jest Znaczy wiem jak jest z forum, bo z przygotowaniami do wesela to nie wiem... narazie nie wiem
wojciu0308 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 mi na czasie zalezy zeby to opierdzielic jak najszybciej jak bede bardzo zdesperowany to za 300 oddam
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 to ładnie slepy jak cos to tak jak wyżej pisałem za klimke kolo 600-700zl jak byś dał to jest twoja może blizej zimy , teraz to musze poskładać furę, bo pasowało by nią zacząć jeździć , ale Wojtek widzę że dobre ceny robisz, to może byś jakiegoś paska FL przytargał, a AWXem, albo AVFem, na swapa ja oddam za 599zł [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:02_________________________________________________ walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes Krycha, tutuaj każdy liczy że forumowiczowi oddasz za 10% wartośći, pamiętam jak sprzedawałem kierę eskową wisiała na forum za 350zł chyba ze 2 tygodnie, wystwiłem ją na allegro za 430zł i poszła w ten sam dzień, także nawet się nie zastanawiaj ja tak jak mówię, jakbym tylko dysponował kasą to bym komplecik łyknął, ale niestety, wesele mnie zjada , za samą wódę wczoraj zapłaciłem 5,5k wiem ślepy jak jest, wiem jak jest Znaczy wiem jak jest z forum, bo z przygotowaniami do wesela to nie wiem... narazie nie wiem kurde teraz bedziecie się z cenami licytować jak kasy na to nie mam Krystian z przygotowaniami do wesela nie jest tragicznie, gorzej z $ , ale damy radę
michu93 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 niech się licytują to może ja łyknę :gwizdanie:
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Krystian, a ile liczysz za tego swojego 1,8T?
Krycha Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 silnik i osprzęt to jakieś grosze, graty na moc sprzedaje osobno i chyba mam typka na to
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 silnik i osprzęt to jakieś grosze, graty na moc sprzedaje osobno i chyba mam typka na to a mierzyłeś ile to mialo moczu, ze wszystkimi gratami?
Rekomendowane odpowiedzi