SebaMC Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 nie i choooj , przynajmniej narazie , a szyderców się nie boje to moja fura i będę robił co chce I prawidłowo! mi się podoba
slepy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Aju, masz tą fotkę :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 resztki a4 1.9 tdi widac a co ten znaczek jeszcze tam robi na doopie...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym tego gwinta skręcił jeszcze , bo pieje pupka strasznie
aju Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mam fotke w telefonie zgram wieczorem na kompie i Ci wstawię bo za każdym razem zapominam i przypomina mi się dopiero jak wchodzę w galerię
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 resztki a4 1.9 tdi widac a co ten znaczek jeszcze tam robi na doopie... wiem, będzie to ogarnięte na czasie,a OOOO zostaje , przynajmniej narazie :gwizdanie: ja bym tego gwinta skręcił jeszcze , bo pieje pupka strasznie Iverson jeszcze nie ma gwintu , zrobiłem z mojej fury dostawczaka i prawie siadła tak jak bym chciał , przynajmniej tył, może jeszcze z centa dwa zejdę jak kupię gwint mam fotke w telefonie zgram wieczorem na kompie i Ci wstawię bo za każdym razem zapominam i przypomina mi się dopiero jak wchodzę w galerię no to czekam BTW: przyszła lampka w podsufitkę od Paska, jak tylko dorwę trochę czasu to zakładam
michu93 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 resztki a4 1.9 tdi widac a co ten znaczek jeszcze tam robi na doopie... wiem, będzie to ogarnięte na czasie,a OOOO zostaje , przynajmniej narazie :gwizdanie: foch.
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 wiem, wiem , przemyślałem sprawę i narazie zostaje, jak tylko będę się go pozbywał to się odezwę
michu93 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 o ile nie znajdę innego p.s. nie mogę się napatrzeć na ten twój lakier szkoda, że srebrnego w lustro zrobić nie idzie
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 lustro to, to jeszcze nie jest, ale jak kupię Meguairsa to będzie , narazie wyskoczył mi przegub do roboty , i termostat, także kasa na kosmetyki się rozeszła , a priorytetem narazie jest gwint i nic innego nie kupuje chyba że po dobrych pieniądzach
michu93 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja znaczek już mam - 19.5cm? my dzisiaj przegub zrobiliśmy oraz letnie oponki wskoczyły
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 no ja już na letniaczkach od dłuższego czasu, jutro odbieram auto od Mechaniora, i zakładam tą lampkę od Passata
topor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja bym tam do CIebie "jebl" Usa klape;p
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 też mi to zaczeło chodzić po głowie :gwizdanie:, zaczynam żałować że nie wziąłem tej co Ty , narazie moim priorytetem jest gwint, klapa jak się trafi w takich pieniądzach jak Twoja to może wskoczy :gwizdanie:
topor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 rezaj rezaj, bo dobry wozek sie robi;)
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 dzięki Macie te fotki z Rotherburga, na jakimś serverze?, chętnie bym oglądnął
topor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 cos tam mamy:D .... jakies 5GB fotek razem;) ale na serwerze mniej... od naszego klubowego Aju'ego;p - mastera ktory prowadzil 30 samochodow z ZIelonej do samego Rothenburga:D ogolnie wg . mnie rok temu impreza bardziej widowiskowa. zaraz na pw CI puszce.
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a kiedy nastepny wypad, może bym sie wybrał :gwizdanie:
slepy Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Auto odebrane od Mechaniora, założony nowy termostat, w końcu temperaturka taka jak być powinna , wymieniony przegub, i poprawiony ręczny , Lampka od Paska przyrezana i hula , teraz jest znacznie lepiej Dla porównania :gwizdanie: No i nowy stickers
Rekomendowane odpowiedzi