seba1-2 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 paweł coś tam na modził przy przednich lampach ?? wyciąłeś odblaski z trójkąta ostrzegawczego :decayed:
slepy Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 musi byc naprawde nisko zeby to ladnie wygladalo ja tez kupilem te fele jak zobaczylem jak u krychy to wygladalo ale teraz poszedlem w 18 cali nie dalo sie jezdzic tak zeby to ladnie wygladalo ale żęby co wyglądało? ---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ---------- mój ulubiony zecior dalej modzony ---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ---------- paweł coś tam na modził przy przednich lampach ?? wyciąłeś odblaski z trójkąta ostrzegawczego :decayed: a to jest pierwsza przymiarka, z tekturki z ING:grin:
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 już nie długo zacznie sie zabawa:naughty:
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czyli paczka doszła:naughty: pięknie zapakowana, jakbym nie był takim spokojnym człowiekiem, to by mnie chyba krew zalała zanim to odpakowałem:grin:
Gracjan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czyli paczka doszła:naughty: pięknie zapakowana, jakbym nie był takim spokojnym człowiekiem, to by mnie chyba krew zalała zanim to odpakowałem:grin: Ważne że cało dotarła bo towar dość łatwy do zniszczenia
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czyli paczka doszła:naughty: pięknie zapakowana, jakbym nie był takim spokojnym człowiekiem, to by mnie chyba krew zalała zanim to odpakowałem:grin: Ważne że cało dotarła bo towar dość łatwy do zniszczenia o tym piszę, zeby wszyscy chcieli tak pakować to by było dobrze:wink:, dzięki wielkie jeszcze raz:hi:
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dotarł do mnie w końcu wielkanocy zając, trochę mu zeszło ale ważne że jest:decayed:
szafa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ten grill nie pasuje:facepalm: ale poważnie graty zakupu:kox: i na Twoim miejscu albo przeróbka kratek albo zmiana grilla na s4:wink:
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ten grill nie pasuje:facepalm: ale poważnie graty zakupu:kox: i na Twoim miejscu albo przeróbka kratek albo zmiana grilla na s4:wink: bedzie prawdopodbnie s4, jak sie trafi w dobrej kasie:wink:
szafa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ten grill nie pasuje:facepalm: ale poważnie graty zakupu:kox: i na Twoim miejscu albo przeróbka kratek albo zmiana grilla na s4:wink: bedzie prawdopodbnie s4, jak sie trafi w dobrej kasie:wink: Też szukam do siebie i ciężko w dobrej cenie:kwasny: ale trzymam kciuki jak byś widział 2szt. to daj znać
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ten grill nie pasuje:facepalm: ale poważnie graty zakupu:kox: i na Twoim miejscu albo przeróbka kratek albo zmiana grilla na s4:wink: bedzie prawdopodbnie s4, jak sie trafi w dobrej kasie:wink: Też szukam do siebie i ciężko w dobrej cenie:kwasny: ale trzymam kciuki jak byś widział 2szt. to daj znać jakby sie trafiła igła to by poszedł mój na podmiankę, w razie W, mam ori kratki z RSa, na przeróbkę tych w zderzaku:naughty:
szafa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kombinuj, kiedyś w batalionie była fota srebrnego sedana z kratkami na wzór rs4 w halo i jak dla mnie było mega:kox:
przemciotorun Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 widze ze zayebisty komplecik wyrwales no to teraz czekam gdzie zalozysz tablice :decayed: daj cene na pw
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 widze ze zayebisty komplecik wyrwales no to teraz czekam gdzie zalozysz tablice :decayed: daj cene na pw no powiem Ci że jest wszystko, był lekko pękniety ale gość mi go spawnął w cenie, troszkę go ogarnę lakier i bedzie mniód:grin:, zastanawiam sie czy nie pospawac dokładki z resztą zderzaka:whistling: ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- decyzja podjęta bedzie szczepan:kox:
przemciotorun Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 do progow od eski dobrze to bedzie wygladac
Zemis Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No piknie Pawle...coraz ładniej to wszystko wygląda!! MALYYYNA
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No piknie Pawle...coraz ładniej to wszystko wygląda!! MALYYYNA dzięki wielkie, odezwij sie do mnie jutro na koma, dogadamy naszą sprawę
junior_tdi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 widze ze zayebisty komplecik wyrwales no to teraz czekam gdzie zalozysz tablice :decayed: daj cene na pw no powiem Ci że jest wszystko, był lekko pękniety ale gość mi go spawnął w cenie, troszkę go ogarnę lakier i bedzie mniód:grin:, zastanawiam sie czy nie pospawac dokładki z resztą zderzaka:whistling: ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- decyzja podjęta bedzie szczepan:kox: http://farm5.static.flickr.com/4058/4482347565_a9a67e2eb3_b.jpg ale clean
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nieźle nieźle, a rejstracja gdzie wyląduje:eusathink: mozesz dospawać do belki płaskowniki i za kratka zrobić mocowania na sruby i d otego dokręcic kolejne elementy na których by rejstracja wisiała, na zloty odkrecasz te śruby i ładnie schodzi rejestracja z mcowaniem a zderzak nietkniety:banan: sam kminiłem u siebie taki patent, tyle że FMIC będzie przeszkadzał, a prawdopodbnie i u mnie bedzie clean, w zaleznosci za ile wyciagne połamany zderzak ze szrotu:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi