Michał Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Paweł jak zrobić taki negatyw na przednich kołach jak u CB ? załóż wreszcie gewinde i skręć jak biały człowiek, a negatyw sam się zrobi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zdzichu..założone, skręcone..trze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zdzichu..założone, skręcone..trze no i prawilnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Paweł jak zrobić taki negatyw na przednich kołach jak u CB ? załóż wreszcie gewinde i skręć jak biały człowiek, a negatyw sam się zrobi:wink: no dokładnie , 58cm do błotnika, i koła się schowały jakieś 2cm górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tylko ja mam oponę na równo z nadkolem..jak zjechałem gwintem na dół to błotnik opierał się na rancie gumy i uj z negatywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tylko ja mam oponę na równo z nadkolem..jak zjechałem gwintem na dół to błotnik opierał się na rancie gumy i uj z negatywu. no ja mam sporo wypchane nadkola, i u mnie na równo z nadkolem jest rant felgi, a opona schowana, musze ciachnać trochę odboja i ją opuścić jeszcze ciut:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tylko ja mam oponę na równo z nadkolem..jak zjechałem gwintem na dół to błotnik opierał się na rancie gumy i uj z negatywu.powiem Ci tak im nizej tym bardziej sie kładzieja miałem przy et30 na wysokosci 60-60,5cm z tyłu felgi na równo, teraz mam 59cm i et25 felga chowa sie o jakieś 0,5-1cm w nadkolach, aj ak na podnosniku sie podniesie delikatnie to koło ładnie wystaje:whistling: przód to samo, w A6 też zawiecha na wielowachaczu wiec powinno być tak samo z negatywem:whistling: jedyne co to opony tnie i nie zrobisz z tym nic:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tylko ja mam oponę na równo z nadkolem..jak zjechałem gwintem na dół to błotnik opierał się na rancie gumy i uj z negatywu. za szerokie opony.... a tak poważnie to roluj nadkola jak nie chcesz opon zmieniać albo kręć gwintem do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No właśnie mam się ustawić na rolowanie przodu..może coś ugram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No właśnie mam się ustawić na rolowanie przodu..może coś ugram to ogarnij to przed malowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Vag Nysa 2k14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ale miazga ..... jak spasowane miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Parę fotek:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 jest miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Totalnie bez szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 to kiedy zakładasz klimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 to kiedy zakładasz klimę? Zamiast klimy jesy Recaro:bag:, narazie budżet nadszarpnięty, póki co ogarniam jeszcze sufit i póki co jazda i foty:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 fura omacana, jest sztos ryju, nie moge się doczekać oema, kiedy zachlejmy mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi