PiterA4 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 kurde ja w niedziele i obeszlem wszystko i niebylo mi dane zobaczyc twojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek2000 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 kurde ja w niedziele i obeszlem wszystko i niebylo mi dane zobaczyc twojego W niedzielę zwinalem się po 11 Grubodzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 aaaa ja dopiero ok 14 bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 aaaa ja dopiero ok 14 bylem jeszcze pewnie będzie okazja, najbliższa to chyba Pogoria Treffen 18.07, bo na dubit chyba za późno zgłoszenie poszło, bo nie mam żadnego info od nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 nawet niewiedzialem ze na pogori cosik bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem Jakos damy rade, pewnie za pozno zgloszenie poszlo , ja tal wyslalem na DubIt, ale brak odpowiedzi takze pewnie tez d*pa , mysle jeszcze nad South Elite, ale nie wiem czy nie bede w tym czasie na wakacjach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem Jakos damy rade, pewnie za pozno zgloszenie poszlo , ja tal wyslalem na DubIt, ale brak odpowiedzi takze pewnie tez d*pa , mysle jeszcze nad South Elite, ale nie wiem czy nie bede w tym czasie na wakacjach :/ rock'n'low się załapałem ja wakacje dopiero przełom października/listopada Także żaden zlot mi nie koliduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem Jakos damy rade, pewnie za pozno zgloszenie poszlo , ja tal wyslalem na DubIt, ale brak odpowiedzi takze pewnie tez d*pa , mysle jeszcze nad South Elite, ale nie wiem czy nie bede w tym czasie na wakacjach :/ rock'n'low się załapałem ja wakacje dopiero przełom października/listopada Także żaden zlot mi nie koliduje No ja myślę właśnie ostatni tydzień lipca, albo początek sierpnia, jeszcze nie wiem kiedy dostanę pozwolenie na budowę, a chciałbym być chociaż jak będą zaczynać przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem No co Ty? Dzisiaj dostałem info, że masz zaproszenie (jutro będę wiedział na 100%) Może gdzieś w spamie Ci się zaplątało? Zresztą nawet na fejsie TK jest Twoja fura https://www.facebook.com/TuningKingz/photos/gm.476202609217387/10153377852971427/?type=1&theater Paweł sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem No co Ty? Dzisiaj dostałem info, że masz zaproszenie (jutro będę wiedział na 100%) Może gdzieś w spamie Ci się zaplątało? Zresztą nawet na fejsie TK jest Twoja fura https://www.facebook.com/TuningKingz/photos/gm.476202609217387/10153377852971427/?type=1&theater Paweł sorry za OT Doszło pare dni później jak to pisałem Mam nadzieje będziesz i uda się strzelić jakąś sesje z Tobą i Ślepym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Będę Ale nie mam wjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na mojej już pół centymetra kurzu, bo stoi od Nysy nie ruszana jutro po robocie jadę zakładać cambery, a w piątek mam nadzieję że uda się ją doprowadzić do porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja tez zapomniałem o selekcji, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Taka sytuacja na tył wpada camber 3 stopnie Dzisiaj odbieram to może wpadnie jakieś spyphoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 te czarne ma fajne kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Widziana na Pogorii, robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Łoooo kur... ile tu spamu nie zaglądałem tu jakiś czas, auto pięknie wygląda więc co się dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Aczy też znajome z Łącka???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi