slepy Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ładnie idziesz z tematem A podstopnice znalazłeś? Chyba w tt były. Jak coś znajdziesz to daj znać bo też szukam kupiłem z Bory ale ma inny kształt, i cały czas myślę czy coś z nią kombinować, czy poszukać jakiejś pasującej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 http://allegro.pl/audi-a4-b5-hokej-spojler-dokladka-zderzaka-kamei-i5361897616.html tu jest kamei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jeszcze Golf GTI miał ale to pewnie to samo co Bora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) I co tam Paweł porabiasz przy B5? No autko masz prze kozak...i focisze tez wychodzą Ci bogate Edytowane 12 Lutego 2016 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) I co tam Paweł porabiasz przy B5? No autko masz prze kozak...i focisze tez wychodzą Ci bogate póki co to graty zbieram , a kiedyś się to wszystko poskłada Coś z tego będzie, klimatronik I górna listwa doszlifowana do radia, dorobione boczki, zostało tylko wzmocnić całość od tylu, delikatnie przyszpachlowac front i prysnac w czarny mat Zaczynam też szukać grantów pod swap tylnego hamulca, prawdopodobnie wpadnie 280/22, ale to jeszcze wyjdzie w praniu póki co udało się wyrwać tylne piasty z a6c4, w dobrej kasie, teraz dorwać zaciski i jarzma Edytowane 28 Lutego 2016 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 RNS-E w B5 Pięknie się auto prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Ramka gotowa na dniach wpada z całą konsolą do auta, i bierzemy się za następne mody Edytowane 5 Marca 2016 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To klime złożyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To klime złożyłeś?Taa, już w tamtym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 wleciało RNS-E , kupione przejściówki i działa , muszę ogarną tylko przedni panel bo jak widać nie pasuje p&p, ale do wiosny powinno być wszystko ogarnięte, potem tylko licznik poliftowy na CANie, i bedzie można to ze sobą wszystko połączyć, chciałbym też ruszyć MF w kierzę z TTRS, zobaczymy czy się uda działał działaj. z multi. ja tez powoli przymierzam się do tematu tylko czasu mało na swoje ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 wleciało RNS-E , kupione przejściówki i działa , muszę ogarną tylko przedni panel bo jak widać nie pasuje p&p, ale do wiosny powinno być wszystko ogarnięte, potem tylko licznik poliftowy na CANie, i bedzie można to ze sobą wszystko połączyć, chciałbym też ruszyć MF w kierzę z TTRS, zobaczymy czy się uda działał działaj. z multi. ja tez powoli przymierzam się do tematu tylko czasu mało na swoje ostatnio. No ja właśnie też kiepsko czasowy jestem, ponad miesiąc się zbierałem żeby ten panel wyrezać , ale będę myślał o tym, bo jak jest to szkoda nie wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No to teraz tylko wrzucić to do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 rns w b5 wygląda świetnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 fajne masz narzędzia w tej skrzynce- niezbędne można powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-)Mam dwa miejsca jeszcze pod łokciem, także wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-) Mam dwa miejsca jeszcze pod łokciem, także wystarczy czaje, bardziej mi chodziło o wygląd niż ich używanie chodź 2 kubki w tunelu jak znalazł się spisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dobrze to wyszło. Rób podwójny kubek ;-) Mam dwa miejsca jeszcze pod łokciem, także wystarczy czaje, bardziej mi chodziło o wygląd niż ich używanie chodź 2 kubki w tunelu jak znalazł się spisują mi się bardziej widzi w ori konfiguracji no i FUNK robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jest megaa GRUBO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi