Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś gdzieś pisałeś, że szukasz dużego prawego :mysli:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

coś gdzieś pisałeś, że szukasz dużego prawego :mysli:

ale jakbybyło elektrycznie składane :wink4:, bo zwykłe duże to mam już dawno :evil:

Opublikowano

:embarrassed:

liczą się dobre chęci :kox:

Opublikowano

Ślepy dziś znalazłem sobie taką klameczkę. Tak jak pisałeś 4 kable, masa i podświetlanie wiem. Zostają dwa do podłączenia czyli sterowanie. Nigdy się nie zagłębiałem w ten temat, ale pewnie da się to podłączyć przy zamku w drzwiach. Jutro się z tym pobawię.

Opublikowano

Ślepy dziś znalazłem sobie taką klameczkę. Tak jak pisałeś 4 kable, masa i podświetlanie wiem. Zostają dwa do podłączenia czyli sterowanie. Nigdy się nie zagłębiałem w ten temat, ale pewnie da się to podłączyć przy zamku w drzwiach. Jutro się z tym pobawię.

Ja wziąłem tą klamkę od Nosba, doszła w piątek także nie chciało mi się już z tym bawić, jutro ogarnę coś na wieczór :wink4:, masa to brązowy, a który idzie do podświetlenia?

Opublikowano

Jutro Ci powiem, zaznaczyłem sobie ale klamkę mam w samochodzie.

Opublikowano

Jutro Ci powiem, zaznaczyłem sobie ale klamkę mam w samochodzie.

ok spoko, bede sie brał za to jutro to się wszystko ogarnie, Krycha a miałbyś tylnie boczki pod elektrykę?

Opublikowano

Mam, tylko zobaczę czy mam sam tył luzem, bo nie chciałbym ich zdekompletować.

Opublikowano

Mam, tylko zobaczę czy mam sam tył luzem, bo nie chciałbym ich zdekompletować.

ok, narazie orientacyjnie pytam, bo priorytetem jest teraz kiera, szkoda że za późno obczaiłem tą twoją :wallbash:, już drugi raz :decayed:

a guzior Taxi :kox:

Opublikowano

albo oswietlenie wnetrza :kox:

Krycha ma coś pomodzone przy oświetleniu wnętrza :mysli:, bo nie mogę fotek znaleźć :mysli:

Opublikowano

Ja to nie mam nic, może teraz się z tym pobawię. :)

Opublikowano

guzior od oswietlenia wnetrza :kox: i taxi :kox: byly ostatnio na allegro i poszly w piz*u

Opublikowano

guzior od oswietlenia wnetrza :kox: i taxi :kox: byly ostatnio na allegro i poszly w piz*u

Guzior od oświetlania wnętrza?? jest taki pokażcie fotki

Opublikowano
min_119901421815eb.jpg[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:59_________________________________________________ :decayed: byles pierwszy
Opublikowano

a no to dobra sprawa, mnie nosi na konsole poliftową, także narazie nie bawię się w dodatkowe guziory :decayed:

Opublikowano

Wciskasz i włączają Ci się wszystkie lampki dookoła.