joker-lukasz Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Slepy za***iste foto w podpisie
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Slepy za***iste foto w podpisie , nastrojowo , może bedzie nowy modzik do środka
mrogal Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Slepy za***iste foto w podpisie , nastrojowo , może bedzie nowy modzik do środka narkomanie nie dumaj tylko pokaz jakie masz kolpacuny 15" tera
Reniu Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Slepy za***iste foto w podpisie Zgadza się ale te dwa znaki mogłeś wyrwać zeciorem :>
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Slepy za***iste foto w podpisie , nastrojowo , może bedzie nowy modzik do środka narkomanie nie dumaj tylko pokaz jakie masz kolpacuny 15" tera nie bo się wstydzę Slepy za***iste foto w podpisie Zgadza się ale te dwa znaki mogłeś wyrwać zeciorem :> Jak mi się bedzie chciało to je zerwę, ale PSem
mrogal Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 nie bo się wstydzę nie pierdziel, bo se wlasnie kupilem
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 nie bo się wstydzę nie pierdziel, bo se wlasnie kupilem ja mam od audi 80 , bo młody kupował sobie inne to założyłem od niego ale chyba je maźne na czarno, bo się ze mnie na spotahc śmieją, a ostatnio widziałem takie same na UAZie miał gościu na zapasówce
mrogal Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 nie bo się wstydzę nie pierdziel, bo se wlasnie kupilem ja mam od audi 80 , bo młody kupował sobie inne to założyłem od niego ale chyba je maźne na czarno, bo się ze mnie na spotahc śmieją, a ostatnio widziałem takie same na UAZie miał gościu na zapasówce ee to chyba wiem jakie oldskoolowe sa , pomaluje je na rozowo
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 nie bo się wstydzę nie pierdziel, bo se wlasnie kupilem ja mam od audi 80 , bo młody kupował sobie inne to założyłem od niego ale chyba je maźne na czarno, bo się ze mnie na spotahc śmieją, a ostatnio widziałem takie same na UAZie miał gościu na zapasówce ee to chyba wiem jakie oldskoolowe sa , pomaluje je na rozowo myślisz , myślałem o pomarańczy
Reniu Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 tak sobie yebnij Zajeboza Tylko za bardzo się z crashtestem kojarzy
slepy Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 tak sobie yebnij Zajeboza Tylko za bardzo się z crashtestem kojarzy bajerek dobry, tyle ze ja mam teraz kołpaczki, a stalaków mi się nie chce malować, bo pogoda jest [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 00:48_________________________________________________chyba ze kolpaki tak malne
SebaMC Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Hah, na kołpakach nie będzie takiego efektu
joker-lukasz Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 maluj tak felgę z taką będziesz robił spustoszenie na mieście zaczniesz nowy trend na forum
slepy Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 zobacze jak mnie wena weźmie Kupiłem fotele kubełkowe, pod tapicerke z kanapy , za jakiś czas daje jednego do przeszycia, i pogrubienia pianki , wpadną pewnie razem z kiera do auta, przed świętami
przemciotorun Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a jaki ty miales kolor tapicerki? ten taki zwykly jak to w przedliftach? daj na pw ile dales za same fotele bo moze tez bede mial takie niedlugo na sprzedanie
Armi Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dropstone, w razie czego uderzaj do mnie Jak cena dobra to pewnie weźmę.
przemciotorun Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Dropstone, w razie czego uderzaj do mnie Jak cena dobra to pewnie weźmę. spoko, a kanape dzielona chcesz tez? ale chyba tylko sape oparcie
slepy Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 a jaki ty miales kolor tapicerki? ten taki zwykly jak to w przedliftach? daj na pw ile dales za same fotele bo moze tez bede mial takie niedlugo na sprzedanie zwykły poliftowy, wyszły mnie 80zł z przywozem, dwa kubełki i siedzisko kanapy, na przeszycie jednego bo ma 2 dziury Dropstone, w razie czego uderzaj do mnie Jak cena dobra to pewnie weźmę. ej koluniu , kubełek jest kubełek, muszę poprawić jeszcze gąbki i trochę podciągnąć druty i bedzie git
Rekomendowane odpowiedzi