kasku22 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 to nie ulep tylko a4 z mega przyszloscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 I bogatą przeszłoscią jak i druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 te madrala co jak co ale ta jest prosta i sie ciesz bo masz co robic hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kasku to dwie sztuki rezasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ta jest dla taty bedzie latal do kosciola w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ta jest dla taty bedzie latal do kosciola w niedziele chyba do okoła kościoła pod koniec mszy żeby ludziska przed tacą nie uciekli :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 u nas nie zbieraja bo ludziska biedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 i co dzieje się coś dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie Ciagle sie opierdalam. Doszly nowe turbinki i wydech. A auto byc moze wleci kolo jutra na garaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie Ciagle sie opierdalam. Doszly nowe turbinki i wydech. A auto byc moze wleci kolo jutra na garaz. no to się kasku ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 podobno gotowa ma byc na 2016 na mistrzostwa w estoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ale wy macie problemy, będzie jak będzie, ciekawe Olaf jak ty szybko byś to złożył do kupy mając parę projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 lol hahah smieje sie bo widze ze postepy ida wiec mnie tu nie wypominaj co ja powiedzialem bo kazdy zartuje heh zal... zauwazajac ze jestem na trym forum o 2 lata jak nie 3 dluzej niz ty heh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 zauwazajac ze jestem na trym forum o 2 lata jak nie 3 dluzej niz ty heh pozdro też cię pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 bo kazdy zartuje chyba Ty , ja pytałem poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 lol hahah smieje sie bo widze ze postepy ida wiec mnie tu nie wypominaj co ja powiedzialem bo kazdy zartuje heh zal... zauwazajac ze jestem na trym forum o 2 lata jak nie 3 dluzej niz ty heh pozdro tylko co drugi post w tym temacie na temat że Nosb się opierdala, ile można o tym samym seplenić, haha już to przestało być śmieszne... żal kolego trzymaj się i jeszcze raz cię pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 heheh nie spinaj sie tak przecia w jego poscie jak robil swoje body tez wszsytko powoli dodawal nie musisz go tak bornic bo wszsycy wiedza o co chodzi ze nie mozna tego ogarnac w tydzien bo jeszcze sa finanse ktore cza ogarnac i wszystko powoli a ty sie denerwujesz jakby to bylo twoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dokladnie sa plusy i minusy tego czekania wiadomo minus czekanie i sie wk***i... plusy na pewno by nie bylo pare gratow co sa teraz np 400+ a prawda jest taka ze do bogatych nie nalerze i musze odkladac na to wszystko.ale bylem widzialem auto i zrobilo na mnie mega wrazenie i ten jego bialy ulep tez ladnawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 kasku tyle czakania ale pomysl jaka frajda bedzie jak juz ja dobierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi