Hincó Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 a jak on je zamontował ? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic Ciekawe nie? Jak nie uszkodzić a jednoczesnie dostać się do gałki? i do tego dobrze nagwintować nie uszkadzając nic wiele? Może dziś w robocie coś sie dopytam co i jak ide w kimono
mega13 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 następnym razem jak pojadę to dam znać byłem na Słonecznej w drukarni Grafipack , to gdzieś niedaleko Ciebie? Daleko, niedaleko. Ja w rynku pracuję, więc kosmicznie daleko nie jest.[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 13:59 _________________________________________________http://fotki.lol24.pl/zobacz,rozne,163.html
longinus Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Adi i Ogr od razu sie odezwali o wahacze hyhy Powoli, najpierw trzeba zdecydowac czy juzczas na wymiana, narazie sie nic nie tłucze i skrzypi, a kasa przyda sie narazie ;] Ciekawa sprawa Kumpel mechanik, robi auta w domowym warsztacie, wszyscy do chwalą ale nie o to kom on, twierdzi że koledze zrobił wymiane wahaczy w a6, zmienił je na delphi czy jakieś takie na 'd' ale: przy każdej gałce zamontował kalamitki!. Przewiercił ponoć wachacze wkręcił kalamitki i koleś smarował przy każdej wymianie oleju i ponoć 100 tys zrobił bez problemów. Fakt że w tym może coś być, bo ciężkie japońce (suvy) maja kalamitki i jego vojager też ma oryginalnie.. Nie iwem czy to nie nadaje sie na osobny temat Co o tym sądzicie? Ja tak miałem zrobione w 206 ale w tyle - belka wleczona...
mega13 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Nie wiem który się chciał żenić ale się zastanów: http://fotki.lol24.pl/kobiety/d119.jpg
Gość cloo Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ach tam zaraz Małżeństwo-dobra rzecz :> ________________________________ Dorota
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ach tam zaraz Małżeństwo-dobra rzecz :> ________________________________ Dorota zalezy jak dla kogo
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bo Kobitę to trzeba trzymać krótko... najwyżej 3-4 lata :naughty:
rtocki Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bo Kobitę to trzeba trzymać krótko... najwyżej 3-4 lata :naughty: Moja szkoła ...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bo Kobitę to trzeba trzymać krótko... najwyżej 3-4 lata :naughty: Moja szkoła ... sie wie
wit.s Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Żuczki! A tak zupełnym przypadkiem, z Krakowa ktoś nie wyjeżdża do Wisły w Piątek około 17,00? Prawdę mówiąc ląduję u Was służbowo i nie odmówiłbym zabrania się ...
themOn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Żuczki! A tak zupełnym przypadkiem, z Krakowa ktoś nie wyjeżdża do Wisły w Piątek około 17,00? Prawdę mówiąc ląduję u Was służbowo i nie odmówiłbym zabrania się ... Max wybiera się chyba koło 17-18.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Żuczki! Krakowa ktoś nie wyjeżdża do Wisły w Piątek około 17,00? no to zapraszamy na ORLEN za bramkami w Balicach na A4 , o 16 wyjeżdza Kraków
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 ale mam zapierdziel przed wyjazdem nawet nic nie mow dzis musialem sie przekwalifikowac i sprzedawac male Turczynki, znaczy miniaturki
wit.s Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Żuczki! Krakowa ktoś nie wyjeżdża do Wisły w Piątek około 17,00? no to zapraszamy na ORLEN za bramkami w Balicach na A4 , o 16 wyjeżdza Kraków Nooo... byłoby zbyt różowo. Będę wolny nie wczesniej niż 16,30-17,00 i to w Al. Pokoju, więc gdzie jeszcze dotarcie Będę zatem próbował się dogadywać z Max'em
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 jeśli na alejach będziesz o 16:30 to musisz liczyć godzinę na dojazd do bramek. W piątek jest w Kraku poprostu koszmarnie
Mad_MAX Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Witam Ja bede kolo 17-18 wyjezdzal (w czwartek wieczor bede wiedzial dokladnie) , jak cos to mozemy zrobic mala kolumne
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Praca-studia-studia-praca nieuk-robol-nieuk-robol :decayed: ja jestem robol-robol-robol-robol ile ja bym dał żeby wrócić do szkoły
Rekomendowane odpowiedzi