jarko Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kerczi co mi trąbisz z rana na żone BTW Pany wymyślcie jakieś fajne imię dla kotki - stawiam flaszkę za dobry pomysł. W klimacie rosyjskim najlepiej i na literkę "D" musi się zaczynać
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kerczi co mi trąbisz z rana na żone BTW Pany wymyślcie jakieś fajne imię dla kotki - stawiam flaszkę za dobry pomysł. W klimacie rosyjskim najlepiej i na literkę "D" musi się zaczynać podrywam wszystkie doopy w a4 wiec i na Nia padlo, a Ona odrazu musi tak wszystko opowiadac Ruskie na D hmmm... Dupodajka ;p Datrioszka[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 08:28_________________________________________________ btw Jarko dzieki za muze, daje rade
jarko Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 a Ona odrazu musi tak wszystko opowiadac Dupodajka ;p Datrioszka To pierwsze Drugie dobre I jeszcze takie małe oszustwa mam: D'Lena i D'Marusia BTW To dla niej potrzebne jest imię Jarko dzieki za muze, daje rade Coś jeszcze wyssam z sieci to zapodam następnom razom
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kira, Swietłana, Liudmiła, Tania, Jekaterina (Katia), Wiera, Zoja, Natasza, Nadjezdza, Nadia, a moze poprostu Tamara --> zdrobnienie Mara, Marcia ;p
jarko Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Był do wzięcia jeszcze taki kozak Jak nic wykapany Dimitri
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Był do wzięcia jeszcze taki kozak Jak nic wykapany Dimitri ładna kotka lubię inne kotki
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jarko a moze bardziej z rumunska....Dacia ???
themOn Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jaro, a może bardziej słowiańskie - Dzierżysława
david_n Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dzięki za dzisiejszy meeting w końcu było mordek jak dawnej[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 01:22_________________________________________________David te twoje fele na pewno mają 8,5J bo patrzyłem i dla A3 , A4 są 7,5J a dla A6 , A8 jest 8,5J i wtedy kapeć ma być 245 i może dlatego są takie szerokie Bo to sa felgi z A6 siemano
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jaro, a może bardziej słowiańskie - Dzierżysława nie bo Jarko jak bedzie mowil ze nie moze zdzierzyc tego to kot bedzie do Niego przylazil... ;p
nex Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Daj jej na Imię DEBRA i będzie good. Możesz mówić do niej DEBI :naughty:
imelvis Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego...
imelvis Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego... Jedna to sobie tylko smaka zrobimy, a na skrzynke jeszcze nie zarobiłem
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego... Jedna to sobie tylko smaka zrobimy, a na skrzynke jeszcze nie zarobiłem ale bez niej nie zarobisz nic
imelvis Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego... Jedna to sobie tylko smaka zrobimy, a na skrzynke jeszcze nie zarobiłem ale bez niej nie zarobisz nic gorzej jak chlopaki zlapia smaki, bedzie zrzuta i sie tak skonczy, ze nie bedzie komu ze spota wracac bo wszyscy w trupa polecą
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego... Jedna to sobie tylko smaka zrobimy, a na skrzynke jeszcze nie zarobiłem ale bez niej nie zarobisz nic gorzej jak chlopaki zlapia smaki, bedzie zrzuta i sie tak skonczy, ze nie bedzie komu ze spota wracac bo wszyscy w trupa polecą Katarzyna Sobczyk - O mnie sie nie martw
Rekomendowane odpowiedzi