siemian Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dawid jest już w drodze do Chorwacji. Przed chwilą mieliśmy mini-spota na obwodnicy Bielska.
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dawid jest już w drodze do Chorwacji. Przed chwilą mieliśmy mini-spota na obwodnicy Bielska. spoko Jak tam Twoje spryski
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 uciekam do spania czekam na mecz hiszpania-portugalia będzie sie działo stawiam na hiszpanie ja na portugalię
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dawid jest już w drodze do Chorwacji. Przed chwilą mieliśmy mini-spota na obwodnicy Bielska. spoko Jak tam Twoje spryski kurcze nawet mnie nie denerwuj... mam jutro dzwonić... Koleś który ma z 40 kpl. spryków na allegro twierdził że najprawdopodobniej ma spryski do mojego modelu. Posłałem mu te moje żeby zobaczył co to w ogóle jest. Okazało się że spryski które myślał że będą do mnie pasować mają inny rozstaw śrub niż te co mu wysłałem a co za tym idzie nie będą pasować (te które ja mam pasują do mocowań w zderzaku tylko wystają). Ponieważ wyjezdzałem do Chorwacji powiedziałem że mi się nie śpieszy i żeby mi takich sprysków poszukał (twierdzi że codzinnie ma dostawy). Mam do niego jutro dzwonić. Jeśli się okaże że sprysków nie ma to poprosze go żeby mi odesłał te moje i spróbuje dać jakiś dystans 0,5cm między sprysk a zderzak (wtedy powinno być wszystko ok). Sprawa tylko taka czy dysza wysówa się na dobrą obległość i czy jest skierowana w dobrym kierunku. Jeśli okaże się że z tym nic nie wyjdzie to pewnie się wkórwie i kupie w ASO kpl.
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ty brylant do spania ide ide , dobrej nocy Panowie
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 a ja tam widze w finale argentyna - brazil lub spain, mam tylko nadzieje ze nie odbedzie sie zaden przedwczesny final, trzeba looknac na tabele....
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie lubie Niemcow ale to jak gra ta reprezentacja zasluguje na uwage w przeciwienstwie Może to dlatego że coraz mniej tam rodowitych Niemców BTW
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zaraz Ci przelewa puszczę tylko sie jakoś z łoża muszę zwlec...
zieluch Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja widze finał niemcy- brazylia no i oczywiście brazylia górą
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja widze finał niemcy- brazylia no i oczywiście brazylia górą Finał finału dobry Ale ta Niemcownia... Lepiej jakby Argentyne lub Hiszpanie w finale ograli :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ci dam!!!! HISZPANIA MUSI byc MISTRZEM!!! bardzo ale to bardzo ewentualnie moge sie zgodzic na Argentyne ;p
zieluch Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ci dam!!!! HISZPANIA MUSI byc MISTRZEM!!! bardzo ale to bardzo ewentualnie moge sie zgodzic na Argentyne ;p Obawiam się że hiszpanie pojada jutro do domu
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 eee tam, wlasnie przeanalizowalem tabele: http://www.sport.pl/MS2010/2,107200,7965891,,,7965891,.html i imho finał napewno BRAZYLIA pewnie z Argentyna choc jest szansa ze Hiszpania zawalczy z Argentyna, pozyjemy zobaczymy, jestem dobrej mysli...
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Brazylia czekam na mecz Argentyna vs Brazyli w Finale
Rekomendowane odpowiedzi