jarko Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Taki właśnie obstawiam finał ew. jakimś fartem Hiszpania się tam dostanie...
zieluch Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Brazyli tak ale z Niemcami jak Argentyna będzie miała taką dziurę w pomocy to nie wróże im wygranej
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Brazyli tak ale z Niemcami jak Argentyna będzie miała taką dziurę w pomocy to nie wróże im wygranej nie znasz sie ;p widzialem Zieluch ze wygrales jakas aukcje, teraz trzeba ja sfinalizowac zeby nega nie dostac :polew:
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wąski dzieki za turbinke i za namiary wiesz na co...... panowie Brazylia gra skutecznie ale nie podoba mi si eich gra, Argentyna to sami indywidualiści, Niemców nie lubie od urodzenia dlatego kibicuje Ganie , ale tytuł zdobędzie chyba jednak Argentyna[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:40_________________________________________________ widzialem Zieluch ze wygrales jakas aukcje, teraz trzeba ja sfinalizowac zeby nega nie dostac :polew: za podbijanie ceny idzie sie za kratki :polew: będziesz sobie podbijał na Monte
Gość PrZeMiAn Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Panowie Kerczi ustaliliśmy że to Ty puściłeś bąka u mnie w windzie
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Panowie Kerczi ustaliliśmy że to Ty puściłeś bąka u mnie w windzie to Czubek byl w kiblu wiec prosze mnie tutaj nie posadzac... chyba ze Mania bo sie glupkowato usmiechal, ja dopiero poczulem pozniej lece spac....Seejas
zieluch Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Brazyli tak ale z Niemcami jak Argentyna będzie miała taką dziurę w pomocy to nie wróże im wygranej nie znasz sie ;p widzialem Zieluch ze wygrales jakas aukcje, teraz trzeba ja sfinalizowac zeby nega nie dostac :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Powitał
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie??
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 09:04_________________________________________________ Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? Kerczi jedź do ASO i po sprawie
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 09:04_________________________________________________ Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? Kerczi jedź do ASO i po sprawie ale CI sie dowcip wyostrzyl nie dosc ze bede czekal ze 3 dni na termin to jeszcze mnie skasuja pińcet, dziekuje postoje ;p
sokolnh Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? lepiej sprawdzić, nawet bez wyjmowania to się robi bierzesz kabel, plus do akumulatora, drugi do świecy i patrzysz czy jest ciepła żeby wyciągnąć nie potrzeba żadnych specjalnych kluczy, nasadka albo 8 albo 10 a firma to ngk, beru
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? lepiej sprawdzić, nawet bez wyjmowania to się robi bierzesz kabel, plus do akumulatora, drugi do świecy i patrzysz czy jest ciepła żeby wyciągnąć nie potrzeba żadnych specjalnych kluczy, nasadka albo 8 albo 10 a firma to ngk, beru no i tego mi trza bylo :notworthy: Podziekowal Kamillo
Wąski Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? lepiej sprawdzić, nawet bez wyjmowania to się robi bierzesz kabel, plus do akumulatora, drugi do świecy i patrzysz czy jest ciepła żeby wyciągnąć nie potrzeba żadnych specjalnych kluczy, nasadka albo 8 albo 10 a firma to ngk, beru no i tego mi trza bylo :notworthy: Podziekowal Kamillo a mnie to co sprawdzasz tak ?????????
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? lepiej sprawdzić, nawet bez wyjmowania to się robi bierzesz kabel, plus do akumulatora, drugi do świecy i patrzysz czy jest ciepła żeby wyciągnąć nie potrzeba żadnych specjalnych kluczy, nasadka albo 8 albo 10 a firma to ngk, beru no i tego mi trza bylo :notworthy: Podziekowal Kamillo a mnie to co sprawdzasz tak ????????? Tobie tez, ale zanim Ty sie odwiesisz na tym gadu to...
nex Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bry CI[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 08:59_________________________________________________Pany jakies swieczki zarowe beda najlepsze do mojego pascia?? kupic odrazu kpl nowych czy bawic sie w sprawdzanie, potrzebny jest jakis specjalny klucz czy normalnie sam je wymienie?? lepiej sprawdzić, nawet bez wyjmowania to się robi bierzesz kabel, plus do akumulatora, drugi do świecy i patrzysz czy jest ciepła żeby wyciągnąć nie potrzeba żadnych specjalnych kluczy, nasadka albo 8 albo 10 a firma to ngk, beru dokładnie, świeczka powinna w momencie się zrobić czerwona (rozżarzona) - jak sprawna
Rekomendowane odpowiedzi