boseron Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 po obejrzeniu fotki z Twojego telefonu od razu apetyt był większy tak własnie myślałem.... polecam sie na przyszłość i to co Ci dałem zachowaj dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 po obejrzeniu fotki z Twojego telefonu od razu apetyt był większy tak własnie myślałem.... polecam sie na przyszłość i to co Ci dałem zachowaj dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ktoś pamięta moje poprzednie A4 własnie przeglądałem stare zdjęcia hehe [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 01:12_________________________________________________ to ja juz w pracy , jeszcze mi si enie zdażyło żebym gasił i zapalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Boseron dekielków Ci ostatnio nie zaje**i ? Kolega z pracy mieszka w bloku obok Ciebie, mówił, że ostatnio poszły dekielki z jego A4-ki, Gofla V jego brata i jakies A3-ki co tam niedaleko stała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 prze kozak http://wiadomosci.onet.pl/2205601,69,skonczyl_100_lat__kupil_auto_jeszcze_pojezdze,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 siemian Ty bedzięsz lepszy na 100 lat wyrezasz sobie samochodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ktos widzi w tv co sie dzieje z przeniesieniem krzyża - gaz poszedł w ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ktos widzi w tv co sie dzieje z przeniesieniem krzyża - gaz poszedł w ruch no i bardzo dobrze. Trzeba rozjechać to bydło. Ja bym wziął jeszcze gumowe kulki i armatki wodne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kutva, ale zajob Ide w kime bo zaraz znowu do pracy trzeba... Byle do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2205684,11,krzyz_zostaje_pod_palacem_obroncy_triumfuja,item.html Skandal k**wa... Mam nadzieje że szybko ten krzyż stamtąd zniknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Brońmy Krzyża!!! Precz od Krzyża !!!!!!!!!!!!! niewierni!!!!!!!!!!!! sfałszowali wybory!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 k**wa co za mochery jedne,miejscem krzyza jest kosciół a nie plac przed pałacem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ku***a co za mochery jedne,miejscem krzyza jest kosciół a nie plac przed pałacem prezydent elekt najpierw obiecywał ze krzyźa nie ruszy a teraz kazał go przenieść - zaczyna spełniać wyborcze obietnice [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ja mam gdzieś gdzei ten Krzyż bedzie stał ale ludzi nie robi sie w h..a , uważam ze obie strony mają po częsci racje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To nie jest miejsce dla krzyża. Polska jest krajem świeckim i takie coś nie ma prawa tam być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi