KERCZI Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 na zime nie musi wygladac, opony juz mam i im wezsze tym lepsza trakcja bo wiekszy nacisk punktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 co tam co tam jak tam jak tam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 na zime nie musi wygladac, opony juz mam i im wezsze tym lepsza trakcja bo wiekszy nacisk punktowy Rb jak chcesz ja mam 205 i z chęcią bym jeździł na 215. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 prawdziwa fota 3d http://photo.photojpl.com/tour/08chutetrembl/08chutetrembl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:19_________________________________________________ prawdziwa fota 3d http://photo.photojpl.com/tour/08chutetrembl/08chutetrembl.html :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 coś tu cicho i smutno ostatnio ???? mimo to DOBRY WIECZÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 prawdziwa fota 3d http://photo.photojpl.com/tour/08chutetrembl/08chutetrembl.html :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Cześć Robert potrzebuję jednak tą zniżkę w salonie jamachy wrócił już ten znajomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://www.sadistic.pl/motocyklisci-vt51781.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Cześć Robert potrzebuję jednak tą zniżkę w salonie jamachy wrócił już ten znajomy? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no to good. Podziekowal to jak dobrze pojdzie to jutro juz bede zabezpieczony na zimke Trzeba tylko pamiętać o tym że często jest dużo nabitego sniegu na wew. części błotnika więc fele z małym ET mogą bardziej ocierać a jak to jeszcze zamarznie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 najlepszego z okazji waszego święta Chłopcy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 najlepszego z okazji waszego święta Chłopcy :gwizdanie: Chłopaki to są w agencjach towarzyski a my jesteśmy młode wilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a co to jest agencja towarzyska [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 12:57_________________________________________________http://www.mediamarkt.pl/krakow-c-h-m1/fifa11 zastanawiam sie czy jak im przyniose piracką wersje fifa2005 to też będe miał zniżke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Szkoda że to konsoli nie dotyczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Szkoda że to konsoli nie dotyczy... ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja ostatnio założyłem 4P kit z Valeo, czyli zestaw sprzęgła z jednomasem. Z wymianą wyszło 2100zł i jestem mega zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Szkoda że to konsoli nie dotyczy... ile dałeś za kompletne sprzęgło (z dwumasem) ? Ja właśnie odebrałem swój bolid, w końcu zapraszam [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 20:21_________________________________________________hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi