Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 hmmm no to ciekawa trase wybrałeś do dworca z huty nie lepiej było przez Mogilskie jechac ? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 16:26_________________________________________________PANOWIE, Szybka i krótka Piłka , można pokopac w pilke na Hali WANDA co Piatek o godzinie 21-szej ktoś jest chetny ? Koszt wynajęcia na godzinę to 100 zł wiec myślę ze cena śmieszna!
jarko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jarko a nie masz dojscia do hali Wanda ? Wiem tyle co już napisałeś czyli 100zł godzina... Można jeszcze na tomexie zapytac bo tam też śmieszne ceny mają, a hala 1400 Nam zaśpiewali przy wynajmie w godzinach 7-20 + całe zaplecze do dowolnego korzystania com-com zone jest drogi... Ja się wstępnie piszę jeżeli piątek i 21.00
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja się wstępnie piszę jeżeli piątek i 21.00 to czekamy na resztę deklaracji na jutro
jarko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 hmmm no to ciekawa trase wybrałeś do dworca z huty nie lepiej było przez Mogilskie jechac ? Zależy jaki rejon Huty bo czasami przez 29 do dworca jest najbliżej, ale czasami również najdłużej... Polecam przy korkach: Pilotów, Łukasiewicza, Beliny-P., Rakowicka i Dworzec
maciejas002 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mogilskie to nie pytaj jak wyglądało o tej porze rowerem nie dało się przecisnąć, 2gą trasę podaną przez jarko znam czasem też obieram. Ja się dziś wygrzewam, ostatni dzień w robocie i w końcu trochę wolnego, czas by poszperać w gablocie, odstaje deska, smarowanie uszczelek, odkurzanie :gwizdanie: i inne mniejsze większe pierdoły ^^ przez weekend zamierzam spożywać płyny % a potem odpoczynek btw. Jarko lata świetlne temu pytałem skąd z NH jesteś :>
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dajcie sobie na minute 6:18s i zwróćcie uwagę na prawą lampę jak patrzymy na audi z przodu i jedna dioda przepalona z tych co są przeznaczone do jazdy na światłach mijania Chyba że takie jest tylko wrażenie !
jarko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 btw. Jarko lata świetlne temu pytałem skąd z NH jesteś :> Z BW, mieszkam na Na Stokach
miodzio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 to czekamy na resztę deklaracji na jutro dwa szybkie pytania czy macie jakiś stały skład? a druga sprawa to jeżeli można się dołączyć to czy umiejętność grania w piłkę są wymagane?? :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pany, nie wybiera się ktoś na dniach z KRK do Wawy lub gdzieś w tamte strony? :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 David_n pisz do niego pisal kikla stron wczesniej ze jedzie
filip1001 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 David_n pisz do niego pisal kikla stron wczesniej ze jedzie thx
zieluch Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mi pasi piłka jak jestem w krk Pisze się :>
david_n Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na piłeczke tez sie pisze :) co z tym dzisiejszym wypadem pany?
zlota1977 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 hmmm no to ciekawa trase wybrałeś do dworca z huty nie lepiej było przez Mogilskie jechac ? [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 16:26_________________________________________________PANOWIE, Szybka i krótka Piłka , można pokopac w pilke na Hali WANDA co Piatek o godzinie 21-szej ktoś jest chetny ? Koszt wynajęcia na godzinę to 100 zł wiec myślę ze cena śmieszna! nie ma bardziej kobiecych sportów :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na piłeczke tez sie pisze :) co z tym dzisiejszym wypadem pany? no to jaK z dzisiaj ? Umawiamy sie o 21-30 ?
rex Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja nie wiem dokładnie na którą bym był (zapewne 21.30 i potem zmykam jak teściowa przyjedzie albo +/- na 22 i walczyłbym pewnie do końca).
rex Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Chyba się w takim razie natkniemy na ekipe Subaru Oni się zbierają ok. 21 pod Halą[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 20:30_________________________________________________Oho, teściowa dzwoni Chyba będzie wcześniej niż myślałem w Krk, więc ja się mogę ciut spóźnić.
Rekomendowane odpowiedzi