mega13 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 ocb ? Miałeś się dowiedzieć ile rozrząd do mojej, bo koszt robocizny już podałeś. Miałeś też się dowiedzieć ile w komplecie z wymianą olei i filtrów. Pamiętasz?? Ja sobie tak cierpliwuie czekam ale pasowało by mi to wreszcie zrobić.... :> :> :tongue4:[br]Dopisany: 30 Marzec 2008, 09:28 _________________________________________________A wogóle jak tak patrzę po tych flagach w profilach to chyba pasowało by zacząć sprawdzać wizy i zezwolenia na pobyt... :gwizdanie:
piotrekwb Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Zapowiada się dzisiaj ciekawie , od nas z A3 będzie około 20 aut , naprawde mam małe obawy czy się tam wszyscy pomieścimy bo dzisjaj niedziela i będzie tam mnóstwo wiary na zakupach ... Cuber tym białym sejem to byłem ja
Mad_MAX Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Siemanko Hmmm panowie tak mi sie cos widzi ze bedzie ponad 100 autek (od nas ponad 20 + A3 ponad 20 , bog wie ile innych ale chyba tez sie spreza ) , takze szczerze watpie ze sie pomiescimy
PABLO Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Max nie martw sie, najwyzej przegoni sie ludzi Ja teraz jade audice wypucować.
Tytus Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 wszystkim Pikna pogoda sie szykuje na zlot
Diego Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 I znow beda korki w Krakowie jak 20 maja zeszlego roku :gwizdanie: Kurcze moze uda mi sie wyrwac "na miasto"
Gość trueogre Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Panowie jesteście prze ....... :naughty: :naughty: Ogruś , themon , rex , sokolnh - to była jedna z najlepszych imprez w moim życiu :naughty: :naughty: jest kr , jest zabawa themon , powiem wszystko justynie :naughty: asia <----> roman :decayed: :decayed: Ja również dziękuję wyżej wymienionym za mega :kox: imprę :notworthy: no i dla moich znajomych również a specjalne podziękowania dla Beatki :notworthy: rex ile się należy ? 50 dych ?Themon - ty szatanie :evil: Ale łeb to mnie napier.... jakbym całą noc :wallbash: Siemanko Hmmm panowie tak mi sie cos widzi ze bedzie ponad 100 autek (od nas ponad 20 + A3 ponad 20 , bog wie ile innych ale chyba tez sie spreza ) , takze szczerze watpie ze sie pomiescimy Maxiu, lotnisko jest w pobliżu :naughty: także nie ma dramatu a taka poza tym to
marek27 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 siemanko wszystkim, czuję że będzie się dzisiaj działo, oj będzie się dzało pamiętajcie o zmianie czasu
rex Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Panowie jesteście prze ....... :naughty: :naughty: Ogruś , themon , rex , sokolnh - to była jedna z najlepszych imprez w moim życiu :naughty: :naughty: jest kr , jest zabawa themon , powiem wszystko justynie :naughty: asia <----> roman :decayed: :decayed: Ja również dziękuję wyżej wymienionym za mega :kox: imprę :notworthy: no i dla moich znajomych również a specjalne podziękowania dla Beatki :notworthy: rex ile się należy ? 50 dych ?Themon - ty szatanie :evil: Ale łeb to mnie napier.... jakbym całą noc :wallbash: Również dziękuję, było "w porządku" BTW: Te podziękowania dla Beatki to za co ?
Cuber Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 No to juz po spocie , organizacja przez VW kiepska..... a to co robią ludzie z VW Golfa...... grill mega wypaśny w końcu przez A4 zorganizowany....
Tukan Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 No to juz po spocie , organizacja przez VW kiepska..... a to co robią ludzie z VW Golfa...... grill mega wypaśny w końcu przez A4 zorganizowany.... Gdzies juz widzialem takie cos z grilem RS4,tyle ze ciemny kolor....
marcin j Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 No to juz po spocie , organizacja przez VW kiepska..... a to co robią ludzie z VW Golfa...... grill mega wypaśny w końcu przez A4 zorganizowany.... Gdzies juz widzialem takie cos z grilem RS4,tyle ze ciemny kolor.... Kolega nie mógł sie pogodzić , że nie może mieć s3
Cuber Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 tutaj jest wiecej fotek : http://www.a4-klub.pl/smf/krakow_spot_z_vwgolfami_niedziela_3003_godz_1500_ch_krokus-t28622.105.html
Gość trueogre Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki za fajnego spocika i grila spontana, no i dziękujemy kolegom z NS za odwiedziny
Tukan Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Panowie,mial ktos stycznosc z oponami Falken 451 ???A juz moze nie długo na forum pojawi sie nowy kolega z moich okolic,przynajmniej mial bym z kim smigac na spociki
Hugo Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Panowie,mial ktos stycznosc z oponami Falken 451 ??? Tu masz trochę opinii http://www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Falken&model=FK%20451&pora_roku=letnie
Tukan Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Panowie,mial ktos stycznosc z oponami Falken 451 ??? Tu masz trochę opinii http://www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Falken&model=FK%20451&pora_roku=letnie Dzieki Hugo czytalem to,ale myslalem ze moze ktos na takich jezdzil i powie mi cos dokladniej bo ludzie piza tam co chca
Hugo Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 czesc Prezes Hejka P.S Qwa ale się wystraszyłem jak zobaczyłem tego golfa na poprzedniej stronie
Rekomendowane odpowiedzi